Başka Kanaldan Gelen Mesaj ?

Anivaliant

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar adamın biri bana mesaj göndermiş kanalım özgün

Hi,

I just watched this video of yours which is great!

My name is Jude Raphael and I am an internet marketer

I noticed that you do not have a link in the description in your video
and I was wondering if you could place one in there for me to link back to one of my websites in exchange for some $$?

This is literally just 30 secs work for you and I will send you the $$ via paypal instantly once done.

Look forward to hearing from you

Thanks

Böyle bi mesaj ama sanırım adam benim videoya para karşılığı link ekletmek istiyor bir sorun çıkar mı sakat mıdır acaba bu iş anlaşan var mı hiç :D

Önce parayı alın sonra ekleyin ne olacak. Tabii ne linki olduğuna da dikkat edin, video yalan olmasın sonra.

paypal uzerınden ödeme yapayım .snın sadce 30 sanıynı alır bnım wev sıtının rklamını koy dıyor

Hocam bunla alakalı bir konu vardı sanırım forumda bir araştır. Hatta oradaki bir arkadaş 3-5 kuruş para da alıyordu sanırım

Daha önce hiç denemedim ama eğer youtube yorumlarda verilen linkleri spam olarak ayırıyorsa, bu durumda da yani açıklama kısmında kullanılan linklerede pek sıcak bakmayabilir. Denemedim tecrübe etmedim sadece tahmin.

neyse ne zarar gelir ki bi deneyeyim adam bakalım ne kadar ödeyecek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri