Başkalarının üzerine adsense açsam ?

Z
  • Kullanıcı zoom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

zoom

Guest
edit: yaptığımın yanlış birşey olduğunu düşünemedim aklıma geldi direk konu açtım

Son düzenleme:
İnsanların size verdiği kimlik fotokopilerini neden hala elinizde tutuyorsunuz?

Eskiden telefon dükkanı işletiyorduk ve telefon alımlarda müşterilerden kimlik fotokopisi alıyorduk 500 den fazla kimlik fotokopisi var. Bu isimlerle adsense hesapları açsam farklı ama doğru adresler girsem 3. defa pin isteme hakkından sonra bu hesapları kimlik fotokopisi göndererek onaylatabilir miyim ?
Bu ortaya çıkarsa ağır cezalar alabilirsin.

[MENTION=11620]era[/MENTION] arkadaşı pistten alalım hocam, bu yaptığın hiç etik değil ilerde bir sıkıntı çıksa adamın karşısına iyi mi olur? Böyle bir soruyu sorman bile hata açıkçası. Ayrıca kanal satıyorsun yani insanlara güven veriyor musun bu sorudan sonra merak ediyorum.

Son düzenleme:
Normal de yapabilirsin ama bu hiç ama hiç etik değil ...

aynı şekilde KİMLİK FOTOKOPİNİ verdiğin birinin , senin arkandan iş çevirmesini istemezdin sanırım :)

artık insanlar sana nasıl güvensin?Biraz empati yap anlarsın

senin yaptığına sahtekarlık düzenbazlık derler.Banned the forum
Yapmamış olsan bile düşünüp konu açman yeterli..

artık insanlar sana nasıl güvensin?Biraz empati yap anlarsın

Örnek olarak ileri bir zamanda arkadaş şöyle bir konu açıyormuş eskiden mail satış işi yapıyordum sattığım bütün kanalların bilgileri hala elimde bunları kendi adsenseme geçirsem gibi mi? :)

Herhangi illegal bir iş veya kişiye en ufak bir zarar verecek bir şey yok ki. Ama anladığım kadarıyla yapacağım iş yanlış o yüzden photoshop ile kimlik tasarlayabilirim. Bu tamamen bir düşünceydi aklıma geldi ve direk konu açarak sormak istedim sadece
[MENTION=11620]era[/MENTION] abi konuyu kitleyebilir misin ?

Şu forum üyeliğini hakikaten artık CİDDİ bir rakam yapsınlar. Veya yeni üyeliğe kapatsınlar. Herkes üye olamasın.
Zaten böyle giderse ortada forum falanda kalmayacak.

kımlık fotokopısı verırken allahtan telefon ıcın oldgunu kımlık bılgılerının bı kısmına gelecek sekılde yazmıştım. yazık. bu kadar para hırsına kapılmayın. bu ısler gelıp gecıcı basınız bı belaya gırerse gorursun ıllegalı.

Herhangi illegal bir iş veya kişiye en ufak bir zarar verecek bir şey yok ki. Ama anladığım kadarıyla yapacağım iş yanlış o yüzden photoshop ile kimlik tasarlayabilirim. Bu tamamen bir düşünceydi aklıma geldi ve direk konu açarak sormak istedim sadece
[MENTION=11620]era[/MENTION] abi konuyu kitleyebilir misin ?

sahte kimlik yapıyorsan bana ulaşsana :D tövbe tövbe

yuh artık sorduğu soruya bak [MENTION=11620]era[/MENTION] ; bundan sonra telefon satıcılarına kimlik fotokopisi vermeyin arkadaşlar.. kiminin aklına bu tür şeyler kiminin aklına ne tür şeyler kim bilir..
[MENTION=21800]zoom[/MENTION]
5237 sayılı TCK'nın 268. Maddesi: başkasına ait kimliği veya kimlik bilgilerini kullanan kimse, iftira suçuna ilişkin hükümlere göre cezalandırılır. Yani bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Son düzenleme:
@era abi konuyu kitleyebilir misin ?

Hocam TC yi de yapıştır ps ile satışını bile yapabilirsin forumdan.
İşin yanlış olduğunu anlaman da iyi bir sonuç.

valla 2 ay önce telefoncudan bi faturalı hat aldım yine kimlik fotokopisi felan verdik. ****de adama ttnet aboneliği almış. telefona fatura mesajı geldi. dava ettim orayı güzel bir tazminat alıcaz dedi avukat :D

Sen biraz dinlen iyi gelir umarım.

Hangi hakla başka birinin kimlik bilgisini kullanabiliyorsun?

Biz kimlik fotokopisi verirken kime güveneceğiz!

Arkadasım para hırsı gözlerini bu kadar kör etmesin, gerçi Türkiye bu tür olaylara alışık, kimlik sahibinin haberi yok ama adamın şirketi var, hatta Maliyeye milyonlarca borcu.

Türkiyede hiç gitmediğim bir şehirde, hiç oturmadığım bir evde telefon hattım varmış, ve şuan ona en son 7bin TL idi borcum var. Her Türkiyeye girişte bir gece nezarette kalıyorum, mahkemesi olduğu için.

Merak ettiğim şu:
Bu olay senin başına gelse, birisi senin adına hesap açsa olduya çok para kazandı maliye peşine düştü ve birgün karşına maliyeden binlerce borc gelse nasıl bir konu açardın. Yada o kimlik sahibinin bir adsensesi varsa ve birgün bir şekilde haberi olsa.

YT ve Adsense bu forumu takip ediyor bunu herkes bilir senin gibi bir kaç adam yüzünden yakında kimlikle dogrulama iptal olursa sasma.

Bu yaptığın evrakta sahteciliktir. Bu kadar para hırsına bürünme. Yapacagın işi edebinle yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri