Baskasindan Alinan Pinli Adsense Banka Degisikligi Hakkinda

• Kullanıcı cozzas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cozzas

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Birisinden ücret karsiligi adsense hesabini aldim.Yönlendirme maili ve yönetici kisimlarini hallettim.
Ögrenmek istedigim banka secenegini kendi adima cevirdim, ve kesinti tutarini onayladim. Suan birincil olarak yaziyor fakat adres isim vs aldigim kisinin yaziyor. Bu durumda ödeme zamani sorun teskil eder mi? Yani Adsense ödeme ayarlarina baktigimda benim adima olan banka hesabi birincil yaziyor. Isim cakismasina girer mi acaba?

sen kendı banka hesabını dogruladınmı dogruladıysan sorun olmaz

adres sorun teşkil etmez ama isimden dolayı sorun çıkıyordu eskiden.adsense hesabı ile banka hesabı aynı kişinin üzerine olmazsa sorun çıkıyordu yani.

sen kendı banka hesabını dogruladınmı dogruladıysan sorun olmaz

Cevap icin tesekkürler. Evet kendi banka hesabima dogrulama yaptim ve seceneklerde birincil yaziyor.

---------- Mesaj saat 22:37:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:23 civarında gönderildi. ----------

adres sorun teşkil etmez ama isimden dolayı sorun çıkıyordu eskiden.adsense hesabı ile banka hesabı aynı kişinin üzerine olmazsa sorun çıkıyordu yani.

Anladim. 2. el adsense alanlar acaba halen daha sorunla karsilasiyor mu? Adres satirindaki ismi, banka onayladigim ad'a cevireyim mi?

ben son 1-2 aydır adsense satın almadım hatırladıgım kadarıyla ama ondan önce aldıgım tüm hesaplarda ben ilk iş o ismi banka hesabındaki ile degiştiriyorum ve hiç sorun yaşamadım.

ben son 1-2 aydır adsense satın almadım hatırladıgım kadarıyla ama ondan önce aldıgım tüm hesaplarda ben ilk iş o ismi banka hesabındaki ile degiştiriyorum ve hiç sorun yaşamadım.

Bu durumda tekrar pin fln istemez degil mi? En iyisi öyle yapmak gibi cünkü.

adres degiştirirsen ister belki,hiç denemedim ama sadece ismi degiştirmek sorun çıkarmıyor.

Adresi degistirmeden ismi banka hesabi ismiyle ayni yaptim. Bakalim ödeme zamani hersey belli olur. Cevaplar icin tesekkürler herkese :)

Başkasından adsense alınca sırasıyla ne yapmak gerekiyor anlatabilir misiniz?

ilk etapta arkadasımın adına ve onun adresıne acılmıs bır adsense hesabının , isim bilgilerini değiştirdim , pin geldi , gecen ay ilk ödememi aldım. ama arkadasım banka bılgılerını gırmemıstı hiç. yinede sıkıntı olacagını sanmıyorum kardesım. bol kazanclar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri