Başkasının videolari ile nasıl para kazanıyor???

[MENTION=8141]ikiciftlaf[/MENTION] hocam adil kullanım kotasından yararlanıyorsunuz videoya yorum yapınca, telif gelmiyor. videoyu direk alıp atmıyo, yorumdan başka montajda yapıyo dikkat ederseniz

Adil kullanımın özet kısmına giriyor. 2 saatlik filmleri veya yüzlerce saatlik dizileri insanın neredeyse tamamını izlemiş şekilde anlayacağı özet videolar yapan kanallar var.

Bir ara sarmıştım bunlara, böyle çok iyi puan almamış beğendiğim filmlerin özetini izlerdim :D 2 saat film yerine 15dk özetle hızlıca önemli sahnelerle ana konuyu anlamak güzel oluyor.

Adil kullanımın özet kısmına giriyor. 2 saatlik filmleri veya yüzlerce saatlik dizileri insanın neredeyse tamamını izlemiş şekilde anlayacağı özet videolar yapan kanallar var.

Bir ara sarmıştım bunlara, böyle çok iyi puan almamış beğendiğim filmlerin özetini izlerdim :D 2 saat film yerine 15dk özetle hızlıca önemli sahnelerle ana konuyu anlamak güzel oluyor.

biz de benzer yöntemle para kazanma acalim diye soruyorum . Bu film özeti filan da değil
tiktoktan videoyu almış ses okumuş aşırı montaj da yapmamış.
buna rağmen özgün sayılmış
demek ki bu kadar yeterli olabiliyor herhalde

Ben başkalarının lafına göre hareket edecek olsaydım şuan a101de kasiyer felan olurdum sanırım. Güçlü olmak istiyorsan deneyeceksin, araştıracaksın. Başka türlü bu işler olmaz hocam, kimse sana altın madeni vermez, kendin ararsın.

biz de benzer yöntemle para kazanma acalim diye soruyorum . Bu film özeti filan da değil
tiktoktan videoyu almış ses okumuş aşırı montaj da yapmamış.
buna rağmen özgün sayılmış
demek ki bu kadar yeterli olabiliyor herhalde

Bende neden olmasın ki diyorum? İnsanlar çok büyük şirketlerin filmlerini - dizilerini açıklayıp özetliyor. Sen bir kaç yabancı viral videoyu alıp açıklama yapsan bir şey olmaz. Yeter ki yolunu bul.
Ama öyle bir devirdeyiz ki YT seni olduğun yerde saydırmak için elinden geleni yapıyor... %100 özgün kanal yaptım 10kat düşürdü izlenimlerimi... Videolarımı çok alakasız katagorilerdeki insanlara önerdi yani yaka silkiyorum hergün sırf heveslendiğim zevk aldığım bir şeyi yaparak para kazandırmıyor.

Bende neden olmasın ki diyorum? İnsanlar çok büyük şirketlerin filmlerini - dizilerini açıklayıp özetliyor. Sen bir kaç yabancı viral videoyu alıp açıklama yapsan bir şey olmaz. Yeter ki yolunu bul.
Ama öyle bir devirdeyiz ki YT seni olduğun yerde saydırmak için elinden geleni yapıyor... %100 özgün kanal yaptım 10kat düşürdü izlenimlerimi... Videolarımı çok alakasız katagorilerdeki insanlara önerdi yani yaka silkiyorum hergün sırf heveslendiğim zevk aldığım bir şeyi yaparak para kazandırmıyor.

senin konuyu okumuştum biraz güzel başlamıştı
ama sonra sıkıntı çıkmış sanırım
algoritmaları anlamak zor gerçekten

şu an muzik kanalın ne kadar kazanıyor

senin konuyu okumuştum biraz güzel başlamıştı
ama sonra sıkıntı çıkmış sanırım
algoritmaları anlamak zor gerçekten

şu an muzik kanalın ne kadar kazanıyor

Aylık 1000-1200tl kadar düştü. Denemediğim şey, danışmadığım insan kalmadı gibi bir şey, bazı benzer kanallar sabit imaj ve daha kötü müziklerle günlük 100k izlenirken ben 200 izlenimdeyim ve abone kaybediyorum sadece... Sanırım kimseye önermiyor YT kanalı uzun bir zamandır.

En kötü durumdaki kanal bile video sayısı arttıkça kazanıyor eski videoların 1-2 bile izlenmesinden. Ancak YT hiçbir eski videomu önermiyor hatta güncel videolar 1 gün bile sabit izlenim alamıyor. Çözüm? 2 aydır sürekli bir şeyler deniyorum, sonuç yok...

Shorts algoritması faklı. Müzikten de telif yemezsiniz

sorum şu hocam benzer para kazanan kanal yapmam için
ne yapmam gerekir?

başkalarının videolarını alıp seslendirme yapmam mı?

onu soruyorum yani neler yaparsak para kazanma açılır sizin bilginiz var gibi eski sistem dediniz çünkü

sorum şu hocam benzer para kazanan kanal yapmam için
ne yapmam gerekir?

başkalarının videolarını alıp seslendirme yapmam mı?

onu soruyorum yani neler yaparsak para kazanma açılır sizin bilginiz var gibi eski sistem dediniz çünkü

Deneme yanılma en etkili yöntemdir. Başarılar ;)

Kardeşim işin mantığı şu, vidyoya yorum katıyorsun vidyo senin oluyor. Kes biç ileri sar geri sar anlat vidyoyu.

Reaction vidyoları buna bir örnek sen bi vidyoya tepkini gösteriyorsun vidyo senin oluyor bu kadar basit mantık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri