bişe dicem herkes kendi kanalındaki videoları yada kanalları girse buraya bizde girip birbirimizin videolarını izlesek ve reklamlra tıklasak falan mesela yani admefst gibi yani nasıl olur fikir tabi bu![]()
Sonra Bir ışık gördüm bana geeel geel dedi de
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bişe dicem herkes kendi kanalındaki videoları yada kanalları girse buraya bizde girip birbirimizin videolarını izlesek ve reklamlra tıklasak falan mesela yani admefst gibi yani nasıl olur fikir tabi bu![]()
bence başlangıç için gayet iyi ben 6 ay oldu hala başlayamadım maalesef![]()
Sonra Bir ışık gördüm bana geeel geel dedi deAdsense Bannn
![]()
Merhaba arkadaşlar 4 tane kanalım var hepsine özgün yüklemeye çalışıyorum ama kazanç çok az geliyor bana önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..
O kadar uğraşıyorum günüm pc başında araştırmakla geçiyor ama kazanç bu.
Not : Özellikle yılbaşından sonra acayip şekilde düştü...
bugünkü durum resmi i.hizliresim.com/wvmrkm.png ?
Merhaba arkadaşlar 4 tane kanalım var hepsine özgün yüklemeye çalışıyorum ama kazanç çok az geliyor bana önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..
O kadar uğraşıyorum günüm pc başında araştırmakla geçiyor ama kazanç bu.
![]()
Not : Özellikle yılbaşından sonra acayip şekilde düştü...
epeydir uğraşıyorum aylar oldu. tabi 3-4 ay ara verdiğim hiç bakmadığım hatta youtube da giriş yapmadığım bile oldu. bir çok şey denedim fakat tutturamadım. bugüne kadar ki toplam kazanç 67 lira bende. sen paylaştığın resimde bunu bi günde yapmışsın. başlangıç için gayet iyi bana kalırsa. tebrikler.
vay moruk adamlara bak
tbm oranı çok fazla gibi geldi bana onu düşürmeye yönelik çalışma yapmalısın
Öncelikle senin olmayan videoları özgün diyip sahiplenmeyi bırakmalısın.Youtube da değil diye o video senin değildir. İkincisi kazanç fena değil. Hatta başlangıç için gayet iyi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.