başlığa kelime ekleyip ani izlenim artışı

• Kullanıcı confusioon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

confusioon

Yasaklanmış
video fazla izlenmeyince başlığa niche kelime ekledim ve eklediğim gibi izlenme nerdeyse 2 3 katına çıktı. hiç doğal gözükmüyo bana bi sıkıntı yaratırmı acaba?
Screenshot by Lightshot

Başlık video içeriğiyle alakasızsa sorun yaratır.

Başlık İle Video'nun İçeriği Farklı İse Topluluktan Kanalın Kapanır

izlenme niche kelimeden değilde başlıkla oynadığın için daha yukarıda index almıştır , sorun yaratırmı kısmına gelirsek video spamse sorunsuz olması mümkün değil , sen izletmene bak :)

misal cristiano ronaldo videosunun başlığına cristiano ronaldo vs messi ekledim sona ama 10 dklık video içeriğinde messi sadece 5 sn gözüküyo diyelim ?

eklediğim kelime niche değildir kardeşim.
popülaritesi yüksek bir kelimedir.. niche kelimeler çok fazla aranan değil o kelimenin getirisinin yüksek olmasıdır..

demek başlıkta bu tip özgünleştirmeler gerçekten işe yarıyormuş..
denemek lazım.

son olarak başlık ve içerik ciddi anlamda farklı ise bu sana ciddi anlamda bir artı sağlamayacaktır

eklediğim kelime niche değildir kardeşim.
popülaritesi yüksek bir kelimedir.. niche kelimeler çok fazla aranan değil o kelimenin getirisinin yüksek olmasıdır..

demek başlıkta bu tip özgünleştirmeler gerçekten işe yarıyormuş..
denemek lazım.

son olarak başlık ve içerik ciddi anlamda farklı ise bu sana ciddi anlamda bir artı sağlamayacaktır

Yok hocam kelime niche 10k aranma hacmi, 30$ tbm

misal cristiano ronaldo videosunun başlığına cristiano ronaldo vs messi ekledim sona ama 10 dklık video içeriğinde messi sadece 5 sn gözüküyo diyelim ?

ama o dediğini mesela transformers yükleyip de içinde megan fox un kol saati görünüyo diye başlığa kol saati yazarsan olmaz :) alakasız niche kelimeyle ciddi olarak uğraştığını söylüyor google. alakalıysa harika tabi o zaman sorun olmaz

Biraz daha izlenecek sonraki yenilendiğinde kaybolacak videon.

izleyici küfür ede ede kapatır videoyu,beddua okur. Şanslıysan flag atmadan çıkar.

belli olmuyor hocam, kalsın. denemiş olursun benim sağlıkla ilgili böyle bir videom vardı. bir kelime ekleyince coşmuştu. hala da duruyor.

umarım gelmez ama topluluk vs. gelirse burdan paylaşırım teşekkürler herkese

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri