Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kısa öz olmalı da videoyu atanlar kaçıncı sezon kaçıncı bölüm yazmamış ben de yazmak istiyorum işte mesela season 90 episode 589 gibi baya harf kaplıyor sizce gerek var mı neye göre yazıp yazmamalıyım?Yabancılar arama yaparken böyle mi arama yapıyor yoksa? S90E500kısa öz olmalı.
Nerden biliyorsunuz hocamalakası yok![]()
Bence etkiliyor
etkiliyor bence
Bunu neye dayanarak söylediniz hocam?hayır alakası yokama çok uzun başlıklar spam olarak algılanaiblir
Hocam kısa öz olmalı da videoyu atanlar kaçıncı sezon kaçıncı bölüm yazmamış ben de yazmak istiyorum işte mesela season 90 episode 589 gibi baya harf kaplıyor sizce gerek var mı neye göre yazıp yazmamalıyım?Yabancılar arama yaparken böyle mi arama yapıyor yoksa? S90E500
---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------
Nerden biliyorsunuz hocam
---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:23 ----------
Bunu neye dayanarak söylediniz hocam?
hocam daha fazla şu önemli değil mi?Nasıl aratırlar?Harf kaplamasından kasıt videoyu en iyi anlatıcı başlık yeterli, kelimelerin başlarındaki harfleri koyucağın aklıma gelmemişti.![]()
Hocam kısa öz olmalı da videoyu atanlar kaçıncı sezon kaçıncı bölüm yazmamış ben de yazmak istiyorum işte mesela season 90 episode 589 gibi baya harf kaplıyor sizce gerek var mı neye göre yazıp yazmamalıyım?Yabancılar arama yaparken böyle mi arama yapıyor yoksa? S90E500
---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------
Nerden biliyorsunuz hocam
---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:23 ----------
Elbette o önemli.hocam daha fazla şu önemli değil mi?Nasıl aratırlar?
şuna dayanarak söyledim googlenin algoritmasında bu böyledir web sitelerinde uzun başlıklar her zaman spam olarak algılanır ve sıralamadan düşer. Çünkü googleye göre başlık kısmının belli bir limiti olmalı ve diğr bilgiler içerik kısmında yani açıklamada verilmeli. iyi o zaman başlığı 100 klime yapalım. bi film atıyoruz oyuncularından yönetmenine kadar başlıga yazalım olur mu ? olmaz o yüzden uzun başlık sakat
Onu nerden öğrenicez hocam.Benim videoları aldığım kanal iyi izlenmiş mesela kaçıncı sezon kaçıncı bölüm olduğu yazmıyor sadece bölüm ismi yazıyor ben de mi öyle yapayım?Elbette o önemli.
Hocam bir adam dizinin 10 20 bölümünü atmış aldım çektim başlık açıklama etiket oynuyorum açıklama etiket tamam da başlıkta o adam nasıl yaptıysa ben de öyle mi yapayım?O adam kaçıncı sezon kaçıncı bölüm olduğunu belirtmemiş sadece bölümün ismini yazmış ben de mi öyle yapayım?Yoksa S100E90 gibi bir şey mi gireyim kısaltma ile?Neye göre yazıcam bilmiyorum.
---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------
Onu nerden öğrenicez hocam.Benim videoları aldığım kanal iyi izlenmiş mesela kaçıncı sezon kaçıncı bölüm olduğu yazmıyor sadece bölüm ismi yazıyor ben de mi öyle yapayım?
Anladım hocam diğerlerinden farklı bir şey yapmak daha mı iyi?S100E90 böyle bişey ekle hocam sonuna çok uzun olmaz hem hem diğer adamdan farklı olursun özgünleştirmiş olursun. hemde sezon şeklinde aramalarda da çıkarısn
Anladım hocam diğerlerinden farklı bir şey yapmak daha mı iyi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.