Başlık Açıklama Etiket Hakkında

Captain Price

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

birkaç gün önce gerlirli bir kanal satın aldım, kanalı bağladığım adsense banlandığı için, kanalın para kazanması kapandı
Bende videoları başka kanala attım,
bu kanaldan yeni kanala yönlendirme yaptım

toplamda 167 video var günlük 15 tane yüklemeyi düşünüyordum, neyse işte dün 15 tane yükledim, herhangi bir sorun yaşamadım, hatta ilk günden yeni kanala 600 izlenim geldi, işler gayet yolunda gidiyordu
Bugün 15 video daha yükledim, videolardan birtanesi uygunsuz yedi (topluluk) ve kanal pert oldu

şimdi konuyu açmamın nedeni şu

ben yeni kanal açıcam bu 167 videoyu 2 günde yüklicem günlük 83 vdieo yüklicem, elimde 2014 tarihli bir kanal var, yalnız vdieoları yüklerken ben sdfsfsfsdfsdf gibi saçma başlıklar giricem
2 günde tüm videoları yükledikten sonra 1 hafta yada 10 gün sonra, videoların başlıklarını eski haline çevirsem Season 01 Episode 01 yapıcam, ama tabi kanalın dili ing değil başka bir dil o dildeki karşılığına göre Season 01 Episode 01 yapıcam, sizce aradan 10 gün geçtikten sonra bu şekilde başlıkları değiştirsem yine uygunsuz gelirmi videolara
Açıklama etiket hiç girmiyorum

o videoların en azından formatını değiştirsen iyi edersin.

Izlenecek video izlenir. Sezon 2 bölüm 5 mesela S2-E5 yap bırak. Etiket ve açıklama boş kalsın .

Hocam öncelikle şunu söylemek istiyorum. Senin kadar kanala çok sayıda video atanlara bazen hayranlık duyuyorum. Ben 8-10 video ile kanalı ayakta tutamıyom. :D Sen ve senin gibi tek kanala çok sayıda video atanları tebrik ediyorum. Çünkü Ben o aşamaya daha gelemedim malesep :(

Bu arada şunu da söyleyim. Yazdıklarını detaylı okuyamadım. Ancak videoların başlığını dfafafafaaf gibi saçma bişey yapıp videoyu herkese açık yaparsanız. O video googlede dfafafafaaf olarak indexlenir. Ve bu kelimeyi de google de arayıp senin videoyu bulurlarmı bilemiyorum. o şekilde indexlendiğinde başlığı ilerde değiştirseniz de tekrar yeni başlıkla indexlenmesi zaman alır.

Merhaba Arkadaşlar

birkaç gün önce gerlirli bir kanal satın aldım, kanalı bağladığım adsense banlandığı için, kanalın para kazanması kapandı
Bende videoları başka kanala attım,
bu kanaldan yeni kanala yönlendirme yaptım

toplamda 167 video var günlük 15 tane yüklemeyi düşünüyordum, neyse işte dün 15 tane yükledim, herhangi bir sorun yaşamadım, hatta ilk günden yeni kanala 600 izlenim geldi, işler gayet yolunda gidiyordu
Bugün 15 video daha yükledim, videolardan birtanesi uygunsuz yedi (topluluk) ve kanal pert oldu

şimdi konuyu açmamın nedeni şu

ben yeni kanal açıcam bu 167 videoyu 2 günde yüklicem günlük 83 vdieo yüklicem, elimde 2014 tarihli bir kanal var, yalnız vdieoları yüklerken ben sdfsfsfsdfsdf gibi saçma başlıklar giricem
2 günde tüm videoları yükledikten sonra 1 hafta yada 10 gün sonra, videoların başlıklarını eski haline çevirsem Season 01 Episode 01 yapıcam, ama tabi kanalın dili ing değil başka bir dil o dildeki karşılığına göre Season 01 Episode 01 yapıcam, sizce aradan 10 gün geçtikten sonra bu şekilde başlıkları değiştirsem yine uygunsuz gelirmi videolara
Açıklama etiket hiç girmiyorum

günlük 83 video mu?

sağlam render aldıktan sonra video sayısı çok ta önemli değil 150 tane de atılabilir önemli olan videoları topluluğa takmadan geçirebilmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri