Başvuru gönderildi! İNCELENİYOR!

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. PK kapanan kanala yeniden gönderdim istek ancak, 6 7 aydır inceleniyorda bekliyor. Bunun bi yolu yok mu böle beklicek mi nababiliriz?

bende toplamda 5-6 ay incelemede bekledim. 1,5 ay önce kanal içeriğini değiştirdim 28-29 günde cevap geldi ve red yedi. içerik coloring benim tavsiyem kanalındaki video iceriği değiştir.

Tamamen kapanma sebebiyle alakalı. Eğer özgün bir kanalsanız ve tüm dokümanlar elinizde ise yardım kısmından mail atıp sorunu çözebilirsiniz. Yalnız kapanma nedeni en önemli faktör.

Ben de Ağustos tan beri bekliyorum. Özgün kanalım var, kendim ekrandayım. Çok uğraşıyorum. İlki spamdı reddetti, sonra özgüne döndürdüm hala incelemede. Bıktım ya, hevesimi kırıyorlar.

Başvuru ekrani vardi. Başvurduk ama iste baya oldu. Bi nvi özgün kanal.

Arkadaşlar içeriği temizledikten sonra elinizde kalan videoların izlenmesi 4.000 saati geçmediyse, youtube 4.000 saat dolana kadar bekliyor. her ne kadar başvuru bölümünden başvuru yapabilsende elindeki videoların 4.000 saat dolmasını bekliyor.

ayrıca [MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] boyama videoları kendi canlı canlı elinle yaptığın videolar mıydı yoksa birtakım programlarla yaptığın videoları mıydı ?

Arkadaşlar içeriği temizledikten sonra elinizde kalan videoların izlenmesi 4.000 saati geçmediyse, youtube 4.000 saat dolana kadar bekliyor. her ne kadar başvuru bölümünden başvuru yapabilsende elindeki videoların 4.000 saat dolmasını bekliyor.

ayrıca [MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] boyama videoları kendi canlı canlı elinle yaptığın videolar mıydı yoksa birtakım programlarla yaptığın videoları mıydı ?

Programla hazırladığım videolardı. Videolar izlenim dakikalarını karşılamıyordu. ( Daha önceden sartları tamamlamıştı )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri