Başvurudan 1 saat sonra pk açıldı.

mercan5044

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
150
Tepkime puanı
0
Puan
0
Merhaba Dostlar. Dün gece 22 de pk için başvuru yaptım ve gece 23 te onaylandı. Bütün videolarım da yeşil dolar işareti var. Videolara baktığım da reklam çıkmıyor. Tahmini ne zaman çıkmaya başlar?
 
Hocam bu ara Youtube'da bir gariplik var. Sizin 1 saatte gelmiş benim kanallara 1 haftadır bakmıyorlar.
 
Sorun

Aynen hocam YouTube kafayı yedi bence hepsinde yeşil dolar var ama reklam yok :)
 
Adsense incelemesi bile en az 3-6 saat sürüyor hocam nasıl 1 saatte açıldı ben bunu biraz abartı olarka görüyorum, hayatım kanal üretmekle geçti böyle bir husus çok çok çok zor.

Reklam çıkmama olayını takma kafana, farklı ip ve cihazlarda dene.
 
Gizli yada liste dışı bir saat canlı yayın aç reklam çıkmaya başlar.
 
Adsense incelemesi bile en az 3-6 saat sürüyor hocam nasıl 1 saatte açıldı ben bunu biraz abartı olarka görüyorum, hayatım kanal üretmekle geçti böyle bir husus çok çok çok zor.

Reklam çıkmama olayını takma kafana, farklı ip ve cihazlarda dene.

her kanal icin ayrı adsense başvurusu mu yapiyorsunuz yoksa kanallari tek adsenseye mi bagliyorsunuz ?
 
Benimde açtıklarım 24 saatte açılıyor 24 saat üstünü hiç bir zaman geçmedim.
Normaldir geliştirmişlerdir. Açılır yakında reklamların.
 
Benimde açtıklarım 24 saatte açılıyor 24 saat üstünü hiç bir zaman geçmedim.
Normaldir geliştirmişlerdir. Açılır yakında reklamların.

her kanal icin ayrı adsense başvurusu mu yapiyorsunuz yoksa kanallari tek adsenseye mi bagliyorsunuz ? en son ne zaman adsenseye basvurdunuz ?
 
Son 5-6 kanalımı aynı adsense hesabına bağladım. Ayrı ayrı bağladığım hesaplar da oldu.
 
Son 5-6 kanalımı aynı adsense hesabına bağladım. Ayrı ayrı bağladığım hesaplar da oldu.

kardeş selam bir sorum var.
adsense bağladığın kanalların reklam gelirinin toplamı 200 tl yi geçince mi yoksa her kanal 200 ü geçince mi ayrı ayrı paran yatıyor?

2.sorum ise ,benim para kazanması açık 2 kanalım var.ilk kanalım 200 tl ye ulaşınca ödeme aldım sıkıntı yok,2.para kazanması açık kanalımda ise bugğne kada henuz 200 tl yi aşamadım yavas yavas ayda 12-13 tl birikerek geliyor.
ben bu kanalı 1.kanalımın maılıyle gırdıgım adsense baglayabılırmıyım? ılk kanalda 136 tl bırıkmıs ıkıncı kanalda 80 tl kadar var ,bır turlu o ıkıncı kanalı baglayamadım ve paraları bırlestırıp toplam tutarı goremedım adsense ekranında.sen bunu nasıl yapıyorsun?
saygılar
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri