Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
batch render
sen önce eklersin tek tek farklı kaydedersin , sonra o kaydedilen dosyaları tümünü birden koyarsın bi videonun renderi bittikçe diğerine geçer
yani ben böyle biliyorum en azından..keşke dediğin gibi bişi olsaydı
batch render
sen önce eklersin tek tek farklı kaydedersin , sonra o kaydedilen dosyaları tümünü birden koyarsın bi videonun renderi bittikçe diğerine geçer
yani ben böyle biliyorum en azından..keşke dediğin gibi bişi olsaydı
Hocam ben önce tek tek farklı kaydedeceksem daha sonra render yapmanın ne anlamı kaldı ben onu anlamadım![]()
Bunu kendi masaüstü bilgisayarımda yapabiliyorum fakat VDS'de yapamıyorum failed hatası geliyor sürekli. Bu sorunu yaşayan var mı ?
batch render in anlamı sıraya dizilen 100 tane dosyayı render etmesi sen tek tek render tuşuna basmıyorsun bi kere basıyorsun o sıradan yapıyor senin istediğini yapan hiçbir program yok botlar dışında
Benim dediğimde o zaten ben 1 tek tuşa basmak, ve programın sırayla videoları renderlemesini istiyorum. Örneğin videonun üstüne yazı yazıyoruz. Tek tuşla yan yana eklediğim tüm videolara yazıyor mu ?
Mecbur ayrı ayrı crop vs. edit yaptığın zaman tek tek kaydetmen lazım keşke tek tuşla olsa![]()
Valla ne güzel olurdu![]()
İşte adamlar bir ton özellik eklerler ama render yavaşlığı ve onu akıl edemiyorlar birşey yapmaya![]()
nerde yanyana ekliyorsun hocam güzelce anlatırsan sana mantığı anlatayım...
Yani bir yazı eklemek 1 saatlik videya neden 3,5 saat sürer anlamıyorumki
---------- Spam Engelliyici 19:41 ---------- Önceki Mesaj 19:39 ----------
http://www.ytpara.com/570513-post5.html
Ben çok yanlış gelmişim ya![]()
vegas sırf öteki programlardan farklı olsun diye saçma sapan zorlaştırılan ve karmakarışık bir program...
asıl batch render budur güzel kardeşim...
![]()
yapman gerekenleri yaparsın batch panele eklersin videoyu bütün videolarını eklersin sırayla başlat dersin bitene kadar durmaz...
Uyumlulugu xp s3 yap , programi kapat, ac. oyle tekrar dene
Vay behocam nasıl yani bir kere editliyip tüm videolara uyguluyor öylemi?Peki render hızı nasıl çok hızlı alıyormu uzun videolarda?
Yok hocam öyle değilmişHer videoya ayrı ayrı yapıyorsun ve tek seferde kaydediyorsun
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.