Batman Arkham Asylum - Jokerin İşi - #2

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Kadircan

Yasaklanmış
Web sitesi
ironturkish.blogspot.com
https://www.youtube.com/watch?v=pO161kzJESc

Ses için özür diliyorum.Art arda 3.video çektikten sonra farkettim 3 Videodan sonra düzelir artık
Webcameralı çekimim de bir sorun oluştu.Oynarken kasma olmadı ama videoda kesit kesit şeklinde çekmiş görüntüleri.Ses düzgün ancak görüntü de problem var.
Kaydı XSplit GameCaster ile yaptım.(Freedom Network'un hediyesi )
3.Video da hazır onda da biraz problem var.Sorun 4.videoda düzelecektir.

Webcameralı oyun kaydı için sizden program önerisi bekliyorum.

Nvidia'nın kendi programı mı? Doğru mu anladım ?
Ücretsiz mi?

Evet kendi yazılımı ücretsiz Geforce experience içinde geliyor. H.264 kodlamasını kullanıyor bu sayede 70 - 80 fps de bile 23 dakikalık video 7 GB boyutunu geçmiyor. Fraps da en az 60 - 70 GB boyutunu buluyor bir de üzerine sıkıştırma işlemi yapman gerekiyor.

Evet kendi yazılımı ücretsiz Geforce experience içinde geliyor. H.264 kodlamasını kullanıyor bu sayede 70 - 80 fps de bile 23 dakikalık video 7 GB boyutunu geçmiyor. Fraps da en az 60 - 70 GB boyutunu buluyor bir de üzerine sıkıştırma işlemi yapman gerekiyor.

Sistemim programın özellikleri karşılamıyor malesef...Başka program biliyor musun?

mirillis action bu isin ehlidir cok saglam program ne kasma yapiyor nede bisi

Kasması benim için önemli değil 70 Fps bir videoda 20 dakikada çektiği videonun boyutu ne durumda ?

render yapacaksin kayit ettigin gibi yukleyemezsin tabi fraps gibi programlarda mesala 1 saatlik orjinal kayir 30-40gb yer kapliyorsa bundada pek fark olmaz ama daha kaliteli kayit yapar

Hocam bu ....oyunda falan tipler ne kadar kazanıyor hele bi tanesi var saçma sapan hareketler yapıyor falan

render yapacaksin kayit ettigin gibi yukleyemezsin tabi fraps gibi programlarda mesala 1 saatlik orjinal kayir 30-40gb yer kapliyorsa bundada pek fark olmaz ama daha kaliteli kayit yapar

1 saatlik kayıt 30 - 40 gb tutması için FPS 25 - 30 arası olması gerekiyor ki ben size 70 - 80 arası FPS den bahsediyorum. Fraps ile aynı diyorsanız fraps da 1 saatlik video 70 - 80 fps arası 180 GB'ı gördüm. Shadow play ile çektiğim videolara render yapmak zorunda kalmıyorum kalite yüksek ve boyutları uçuk değil olması gerektiği yerde :)

Shadow Play'i denemediyseni bence bir bakın bende action'ı deniyeceğim :)

herkeste ayni ekran karti yok sen 70fps ile oynarsin ben 30fps ile oynarim o ekran kartina bagli Shadow Play gtx serisini destekliyor onun iicin denemedim hic kartima uygun degil

1 saatlik kayıt 30 - 40 gb tutması için FPS 25 - 30 arası olması gerekiyor ki ben size 70 - 80 arası FPS den bahsediyorum. Fraps ile aynı diyorsanız fraps da 1 saatlik video 70 - 80 fps arası 180 GB'ı gördüm. Shadow play ile çektiğim videolara render yapmak zorunda kalmıyorum kalite yüksek ve boyutları uçuk değil olması gerektiği yerde :)

Shadow Play'i denemediyseni bence bir bakın bende action'ı deniyeceğim :)

Shadow Play nasıl kardeş biraz daha detay verebilir misin fraps kadar uğraştırıyor mu ses sorunu filan var mı ?

Shadow Play nasıl kardeş biraz daha detay verebilir misin fraps kadar uğraştırıyor mu ses sorunu filan var mı ?

Frapsa göre bence kat kat daha iyi ve Nvidia tarafından sürekli olarak geliştiriliyor. Bunun yanında farklı modları da var.

Frapsa göre bence kat kat daha iyi ve Nvidia tarafından sürekli olarak geliştiriliyor. Bunun yanında farklı modları da var.

Benim ekran kartı ATI ve biraz eski model o programa göre uygun değil malesef şimdilik fraps idare eder sanıyorsam, ben sadece frapsta şeyi bulamadım benim kullandığım klavye ve mause sesleri de video içerisinde duyuluyor bunu engellemeyi başaramadım yoksa gayet iyi video boyutunu sony vegas ile düşürüyorum kaliteyi HD yapıyorum kullanışlı aslında..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri