Battlefield 4 ve Hardline’ın fiyatı yalnızca 5€’ya indirildi

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
116.jpg

Kuşkusuz 2016 yılının en çok beklenen yapımlarından biri olan ve E3 2016 bünyesinde yayımlanan oynanış görüntüleri ile bizleri hop oturtup hop kaldıran Battlefield 1 için EA'in beklentileri bir hayli büyük. Battlefield 1'in gelişi şerefine Battlefield 4 ve Hardline'da birçok DLC'yi ücretsiz dağıtan EA, bugün yeni bir kampanyaya daha imza atıyor.

Battlefield Hardline ve Battlefield 4'ü yalnızca 5€'ya satan EA, hala daha Battlefield 4 veya Hardline sahibi olmayanlar için büyük bir fırsat. Battlefield 4'ün ve Hardline'nın Origin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Battlefield 4 ve Hardline’ın fiyatı yalnızca 5€’ya indirildi | Oyuncu Türk - Türk Oyuncu Platformu

Oyun guzelmı ben hiç oynamadım ona gore satın alayım :D

şahsen bf4 gayet iyi (bir bf3 kadar olmasada) özellikle multiplayer oynayacaksanız öneririm ama harline henüz oynamadım yinede çok güzel görünüyor, ben bu kampanya yoluyla hardline almayı planlıyorum şu andada güncel olarak bf4 multi oynuyordum zaten.

Ben şimdi bf alıcamda steamdan hangisini alayım ılk defa oynucam beyler multıplayer daha guzeldır zaten bı onerı fıkrınız varsa sevınırım

Ben şimdi bf alıcamda steamdan hangisini alayım ılk defa oynucam beyler multıplayer daha guzeldır zaten bı onerı fıkrınız varsa sevınırım

kampanyadan yararlanmak istiyorsanız Origin üzerinden alın hocam. bende hardline'ı yeni aldığım için çok fazla yorum yapamicam ama bf4 öneririm size multiplayer güzel bence.

multiplayer oynayabiliyormuyuz. çok anlamam bu işlerden bir sürü çeşidi var standart deluxe falan diye farkları ne

bf4 alın ilk çıktığında 160 tlye vatandan almıştım taksit yaptırmıştım bide :D

BF4 için önceki serileri almak gerekli mi yoksa bu diğerlerinden bağımsız mı?

Ek olarak premium edinemeyecekseniz BF almayın. Premiumsuz pek bir şey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri