Batumda Ne Yapılır ?

• Kullanıcı Aiobu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Aiobu

Yasaklanmış
Selam,

Birden aklıma esince gezen birisiyim. 2 Gece 3 günlük bir batum gezisi planlıyorum.Orada ne yapılır ne içilir masraf nedir ( yol hariç yol gidiş geliş)

Ozellikle azeri kardeşlerimizden bu konu hakkında yorum yapabilirlermi ?

batumda iki şey yapılır;
birisi tarihi gezi
ikincisi herkesin bildiği discolar :) oradan sonrası malum

Selam,

Birden aklıma esince gezen birisiyim. 2 Gece 3 günlük bir batum gezisi planlıyorum.Orada ne yapılır ne içilir masraf nedir ( yol hariç yol gidiş geliş)

Ozellikle azeri kardeşlerimizden bu konu hakkında yorum yapabilirlermi ?

2013 de gitmiştim güzel gezilecek yerleri var botanik bahçe ve armut suyu meşhur. Kumarhaneler var birde gece hayatı iyi diye duydum.

Bu arada azeri arkadaşlardan çok karadenizli arkadaşlar (artvin, rize,trabzon tarafında yaşayanlar) daha iyi bilir. sarp sınır kapısı var ordan güni birlik çok gelip giderler ;)

2013 de gitmiştim güzel gezilecek yerleri var botanik bahçe ve armut suyu meşhur. Kumarhaneler var birde gece hayatı iyi diye duydum.

Bu arada azeri arkadaşlardan çok karadenizli arkadaşlar (artvin, rize,trabzon tarafında yaşayanlar) daha iyi bilir. sarp sınır kapısı var ordan güni birlik çok gelip giderler ;)

Oteli yemeği masrafları bize 3 gün için ne çıkar ? Dil sıkıntısı varmı ? Turlamı gitsem tekmi ?

Oteli yemeği masrafları bize 3 gün için ne çıkar ? Dil sıkıntısı varmı ? Turlamı gitsem tekmi ?

ben turla gitmiştim hocam. Yanınızda yol yordam bilmeyen adam yoksa tek başına gezmek sıkıntı. Gürcülerin çoğu türkçe bilir ama pek konuşmazlar. Daha doğrusu bizimle konuşan olmadı :)

tam fiyatı hatırlamıyorum ama biz 3 kişi gitmiştik özel araçla gitmiştik sınıra kadar ondan sonrasında aracı sokmadık yapacağınız etkinliklere göre fiyatlar değişi hocam ama kişi başı ortalama günlük 100 tl gideriniz olur oteller hariç hani yeme içme alkol vs katıyorum buna.. yani size bağlı ne kadar harcayacağınız.. yani türkiyede bir yere gidip nasıl masraf edeceksen orası da öyle hocam.. sadece alkolden biraz fazla alırlar.. oteller zaten çok kaliteli değil fiyatlar normal.. arkadaşlarınızla gidin bir sorun yaşamazsınız biz 3 kişi hiç gitmediğimiz halde ilk gidişimizde işi çözdük zaten çoğu türkçe bilir.. taksiler biraz fazla alır o kadar

Kumar oynamak için ideal bir yer :) Türkçe bilen çok dil sıkıntısı olacağını pek sanmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri