Bayan Oyuncu & Seslendirme Sanatçısı Nasıl Bulunur?

Başlığa ayar çektim, daha dikkatli olalım lütfen.

Öncelikle tüm mesajları okudum... Yalnız üzüldüğüm konu şu ! Burası YTPara değil mi ? Yani büyük bir platforma ve forum içinde satış ve hizmetler mevcut..

Yorum yapan arkadaşlarımız forum dışından site önerileri vermişler. Acaba forum içi satış, dayanışma, alışveriş, bilgilendirme teamüllerine ne oldu ? Evet ben seslendirme hizmeti veriyorum. Forumda yeniyim ancak benim haricimde de seslendirme yapan arkadaşlar var. İlla ki ben olmak zorundayım diye bir kural yok.

Hee bionluk idealdir diyorsanız tamam. İnceleyin bakın, kesenize ve alacağınız hizmete uygunsa lafım yok. Ancak forum içi başlıklardan tavsiye vermeden site adresleri vermek bana pek hoş gelmedi. Aynı şeyin verdiğiniz hizmetlerde olduğunu düşünün yeterli benim için... YT ile ilgili bir hizmet arıyor misal konu açan kişi 'X sitesi'nde var demekten ne farkı kalıyor.

Lütfen, eğer ki forumdan bu gibi beklentiler yoksa biz de bilelim. Velhasıl http://www.ytpara.com/youtube-alisv...yapiyoruz-ytpara-uyelerine-ozel-fiyatlar.html açtığım konu bu... [MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] istediğiniz iş için aradığınız çözüm varsa PM atabilirsiniz.

Not: Ve [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] size de teşekkür ederim foruma verdiğiniz destekten ötürü..

Saygılarımla.
https://soundcloud.com/cuneytsagdic/sets/voiceovers-economic-demo

şehrinde üniversite varsa ve üninin ilgili bölümü varsa kapısında bekle ordan bulursun. hangi bölüm olduğunu sen buluver aklıma gelmedi

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Yalnız üzüldüğüm konu şu ! Burası YTPara değil mi ? Yani büyük bir platforma ve forum içinde satış ve hizmetler mevcut..

Yorum yapan arkadaşlarımız forum dışından site önerileri vermişler. Acaba forum içi satış, dayanışma, alışveriş, bilgilendirme teamüllerine ne oldu ? Evet ben seslendirme hizmeti veriyorum. Forumda yeniyim ancak benim haricimde de seslendirme yapan arkadaşlar var. İlla ki ben olmak zorundayım diye bir kural yok.

Hocam doğru diyorsunda ben şahsen ilgilenmediğim için hizmetinizi de bilmiyorum. asıl görev size düşüyor, böyle konuları bekliceksiniz sonra reklamınızı yapıp akıllara kazınacaksınız bu şekilde. siz sadece ben varım deseniz bile 1 hafta sonra benzer konu açıldığında sizi önerir herkes.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri