Bayanlara yonelik Satıs icin ne tur urunler satmalıyım?

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

dess

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar. sosyal medya hesaplarımdan, amazon urunleri satmaya calısıyorum. Sosyal medyadaki sayfalar kadın agırlıklı. ortalama yas 18-34 arası. Kadınlara yonelik satıs icin hangi urunleri secmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim

Bebekler için kullanılan her türlü materyali tavsiye ederim.

Amazon yanına zaful ürünlerini de ekleyebilirsiniz. Peynir ekmek gibi satış yapıyor.

Amazon yanına zaful ürünlerini de ekleyebilirsiniz. Peynir ekmek gibi satış yapıyor.

zaful ne hocam ya :) ilk kez duydum, bi aratayım google amcada

edit: gecen bir konuda bahsetmistin sanırım, daha once siteye girmisim de :) kıyafetler dimi hocam?

Nasıl satıyorsunuz. Amazon vs den satın alıp ürün size gelip sonra müşteriyemi gönderiyorsunuz, sosyal medya hesaplarınızdan bulduğunuz müşterilere.

Nasıl satıyorsunuz. Amazon vs den satın alıp ürün size gelip sonra müşteriyemi gönderiyorsunuz, sosyal medya hesaplarınızdan bulduğunuz müşterilere.

affilate satıs ortaklıgı, siteye urun kodunu embedleyerek yada direk link ile paylasıyorum sosyal medyada. linke tıklayan musteri direk amazon sayfasına yonlendirıliyor ve ordan urunu alıyor. urunu gondermesi ucreti filan hepsini amazon hallediyor. satıs gerceklesirse bize % veriyor

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------

basvuru yaptım, 2-3 gune onay yada red maili gelecekmis. onaylanırsa bir kac urun deneriz

zaful icin onay geldi. aracı bir site uzerinden baglanılıyor. zafuldaki urunlerin neredeyse hic biri yok maalesef. tabiri caizse satılmayan yada sezonugecen urunleri koymuslar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri