Bayram Kampanyası 2070 + 450 3 kategori (3 üncü taraf vermeyen) video 5 TL

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

ugs9305

Yasaklanmış
Bayram Kampanyası ORTASI 2070 + 450 3 kategori (3 üncü taraf vermeyen) video 3 TL

ŞİMDİ BAYRAM KAMPANYASI ORTASI 3 TL E BOOKUDA ALIRSANIZ 2 Lİ KAMPANYA 2 Sİ 5 TL

E bookumuzun konusu olduğu için kimse okumadan skype eklediğinden kalan kontenjanımızı videolar ayrı e book ayrı satmaya karar verdik ve e book konumuzu kısalaştırdık bakabilirsiniz.

2070 video 3 üncü taraf vermeyen + 450 yedek video toplam 3 kategoride ( isimleri sadece alanlar bilicektir)
kategoriler sağlam kategorilerdir... videolar genellikle izlenen videolar ve çoğu güncel videodur 3 üncü taraf verenler temizlenmiştir yeni çıkabilecek olanlar için 450 yedek video verilmiştir

kategori 1 : 330 + 46 video

kategori 2 : 1040 + 229 video

kategori 3 : 700 + 175 video

kategori 1 den sadece 50 ciavarı video yüklendi 1 günde videolar 12 14 50 60 45 videoların izlenme sayısı 2 abone geldi

kategori 1 den sadece 240 civarı video yüklendi 1 günde 650 görüntülenme ve 13 abone geldi

kategori 3 sadece 350 civarı video yüklendi 1.5 günde 1600 izlenim ve 15 abone geldi

AYRICA E BOOK AYRI SATIŞ BAYRAM KAMPANYASI 3 TL LİNK
http://www.ytpara.com/youtube-alisv...250-adet-yedek-sadece-15-kisi.html#post122341

ödemeler paypal ve banka hesap no

paypal mail : [email protected] ödemeyi yaptıkdan sonra pm den gödneren bilgilerinizi yazın size gönderilecektir..banka hesap no için pm atınız

iletişim forumdan pm ve skype : ugur39911

S.a hocam videoları nereden indiricez yüklemeyi nereye yaptınız acaba ?

a.s yandex disk den beklemeden direk link ile indirebilirsiniz

hocam 5 tl dimi bana ödeme için bilgileri atarsanız hemen ödeme yapayım kartsız ödeme yapıcam yakınımda birkaç bankamtik var şans oyunu derseiz kolaylık olur diğerleri hakkındada hallederiz ya siz pm atın bana :)

hocam 5 tl dimi bana ödeme için bilgileri atarsanız hemen ödeme yapayım kartsız ödeme yapıcam yakınımda birkaç bankamtik var şans oyunu derseiz kolaylık olur diğerleri hakkındada hallederiz ya siz pm atın bana :)

gönderildi pm kontrol ediniz

---------- Mesaj saat 22:29:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:58 civarında gönderildi. ----------

@Mesut özel pm dolmuş kardeş mecbur buradan yazayım dedim sen gönderince yollanmaz özel mesaj kutu sil bilgine bu arada 5 6 kişiye yollandı bilgiler ödeme yapanlara anında yollanacaktır.

Referans olunmuştur. Uğur Çok iyi şekilde Kategorize etmiş. Alınan fiyattan çok çok daha fazla kazandıracak hale getirerek satmaktadır.
Bende üzerinde açıklamalar ve Etiketler gireceğim eminimki Aylık bazda çok düzenli şekilde paralar gelecektir.

Teşekkürler uğur

Referans olunmuştur. Uğur Çok iyi şekilde Kategorize etmiş. Alınan fiyattan çok çok daha fazla kazandıracak hale getirerek satmaktadır.
Bende üzerinde açıklamalar ve Etiketler gireceğim eminimki Aylık bazda çok düzenli şekilde paralar gelecektir.

Teşekkürler uğur

eyvallah kardeşim umarım daha çok kazanırsın

Arkadaşımız gerçekten ilgili ve içerik iş görür
eğer alır ve üstüne biraz düşerseniz düzenli ve güzel bir kazanç hiçte zor değil :)
Ben şimdiden faydasını görüceğimi düşünüyorum

Arkadaşımız gerçekten ilgili ve içerik iş görür
eğer alır ve üstüne biraz düşerseniz düzenli ve güzel bir kazanç hiçte zor değil :)
Ben şimdiden faydasını görüceğimi düşünüyorum

eyvallah kardeşim bu arada bir şey söylemek istiyorum 15 KİŞİDEN SADECE 5 KİŞİ KALDI 2 SİNİ SADECE 5 TL DEN VERMEKTEYİZ 5 KİŞİ BİTTİKDEN SONRA KONU EDİTLENECEKTİR VE SATIŞ SON BULACAKTIR BİLGİNİZE .. BU SON İNDİRİM VE KAMPANYADIR

5 tl ye bu hizmet çok iyi ilgili arkadaş ben 15 tl ye almıştım videolar güncel ve ayıklanmış 3. taraf veren yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri