Bayramda Torpil :D Güzel ve Eğlenceli Bir Video Oldu!

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Konuyla alakasız ama bir şey soracağım hocam, kameranın markası Canon sanırım ? Bende eos 550d var da video çekiminde otomatik odaklamıyor :D Hangi modu kullanıyorsun hocam video çekiminde ?

Bende önceden torpil patlatmayı baya seviyordum taki arkadaşımı korkutmak için torpili ona atacakken elimde patlayana kadar ondan sonra elime torpil almadım :D

Konuyla alakasız ama bir şey soracağım hocam, kameranın markası Canon sanırım ? Bende eos 550d var da video çekiminde otomatik odaklamıyor :D Hangi modu kullanıyorsun hocam video çekiminde ?

Hocam 550d de malesef video sırasında af yok. 650d den sonra video sırasında af, Ben Eos M kullanıyorum ... 550d filan bakıyordum sırf videoda af olmadigi icin almadim...

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] 2:53 aşkın dakikası şişko çocuğun ekranlarda görüldüğü ilk sahne <3

16. saniyeye kadar harika :)

ilk 10 saniye iyi montaj iyi, geri kalanı hoş değil.

Yavaş yavaş proflasiyoruz :) eskiden o da yoktu :D bir sonrakinde 30 sn olur boyle boyle gideriz insallah :D

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

Bende önceden torpil patlatmayı baya seviyordum taki arkadaşımı korkutmak için torpili ona atacakken elimde patlayana kadar ondan sonra elime torpil almadım :D

Ben daha önce hic patlatmamıştım bu ilk oldu :)

son bölümde park tanıtımı , tuz ruhu ile bomba abone ol varya onlara link penceresi koy güzel olmuş videoda sarsılmalar çok havada patlatcam diye enseni yaktın geçmiş olsun bence kanal içinde olsa yapmayın böyle şeyler

Nerde çekildi bu video hocam kış havası var da giyimlerde.

güzel güzel geliştirirsiniz kendinizi zamanla. videonun sonunda ki inşallah sen değilsindir :D

kardeşim seni ne zaman görsem cino dizisindeki şu çocuk aklıma geliyor

Son düzenleme:
bak ben cocukken şunu yapmıştım. köpek bokunun içine torpili koyup fitilide yakmaya yakın küçücük kesmiştim arkadaşlarıda etrafımdaydı aynı sizin gibi ilk başta.

sonra kaçmak için 3-4 sn gerekiyor. sonrası müthiş :D

böyle enterasan şeyler çeksen daha iyi olur.

son bölümde park tanıtımı , tuz ruhu ile bomba abone ol varya onlara link penceresi koy güzel olmuş videoda sarsılmalar çok havada patlatcam diye enseni yaktın geçmiş olsun bence kanal içinde olsa yapmayın böyle şeyler

Eklemeyi unutmusum ekledim :) Sarsılmalar halam yüzünden oldu :D Tripodu şemsiye diye diğer eve bırakmış :) , En sesini yakan halamın oğlu , çekimi yapan benim :)

Nerde çekildi bu video hocam kış havası var da giyimlerde.

Hocam burası bizim yayla :) Yazları hava baya serin oluyor , Sadece yazın gidiyoruz :) hatay/kaledibi köyü olarak google mapsten bakabilirsin :D Amanoslardayız. Hatta bide gece torpil patlattık millet terörist sandı lazer filan tuttular bize onlarıda paylaşacağım :D

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

bak ben cocukken şunu yapmıştım. köpek bokunun içine torpili koyup fitilide yakmaya yakın küçücük kesmiştim arkadaşlarıda etrafımdaydı aynı sizin gibi ilk başta.

sonra kaçmak için 3-4 sn gerekiyor. sonrası müthiş :D

böyle enterasan şeyler çeksen daha iyi olur.

İğrenç bişe ortaya çıkar :D Ama güzel fikir yalnız bizim yaylada pek köpek yok insan boku olmaz mı :D

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

kardeşim seni ne zaman görsem cino dizisindeki şu çocuk aklıma geliyor

Güzelmiş yalnız ben degilim benden 2 gun buyuk olan halamın oğlu :D

kamera çekimi ve video kalitesi harika banda böyle bişi lazım :D

Benimde videoda ilgimi çeken tek şey kamera kalitesi oldu :D :D :D

700tl gibi bir fiyata aldim videosundan baya nemnunum eos m.

Bizde çok atardık bunlardan 4-5 tane yanyana bağlıcan bunu o zaman sağlam oluyor. :) Montajlar videoyu mahvetmiş bu arada..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri