Bazı insanlardan gerçekten tiksiniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En temizi yabancı çalışmak adamlar hem deli gibi teşekkür ediyor yüklediğim için hem her gelen abone oluyor birde :D para kazandırıyorlar daha ne olsun :) Türkler çok fazla bencil.

Adamın videolar 301+ e vurdu benimki 25 te kaldı yatacak yeri yok gerçekten

Adam üşenmeden 7 dislike bastı gel de sinirlenme

Linki ver :) göndereyim 100 dislike :)

Sinirlendiğine değmez yahu :)

Isim aciklamadiktan sonra bos konusuyorsun [MENTION=1316]Alex[/MENTION]
Yok soyle yaptida yok boyle yapti. Isim aciklasan ne kaybedeceksinki?
Utanicak senmisin o mu.Aciklaki o utansin. Nedir bu karaktersizleri koruma duygusu ?

Bende bi ara bunla ilgili konu açmıştım ama millet taktik çıkartmaya başlayınca silmiştim sende konuyu sil kardeş..Çeşit çeşit insan tipleri var dünyada gelir taktik çıkartır başkasının başını yakar gene sil bence konuyu.

[MENTION=114]FGA[/MENTION] Tanısan sen de tiksinirsin gerçek yüzünü görsen bir de öyle arsız ki uğraşmak bile istemezsin isim sormayın bana tartışma çıksın istemiyorum neyse burdan kazanmayalım elbet yolumuzu buluruz tek yönlü çalışmıyoruz allahtan

Ozel mesaj ile bildir.

hocam kim olduğunu açıklayın da biz de bilelim. böyle karaktersizler gizli kalmamalı.

Karaktersizin eseri:

uz552.png

Abi valla merak ettim kim bu haysiyetsiz. Özelden kişinin ismini yada kanalını verirmisin. Neden dislike ı bu kadar çok seviyormuş bakalım

Her konuya atlar gelemiyor buraya :)

Hocam gerçekten o burdaysa ismini açıklar yazarsın.

Eğer yazmıyorsan açık açık isim vermiyorsan ben ve benim gibi bir çok insan şov yaptığını düşünür.

İsmini biliyorsan bunun için konuda açmışsan gerekeni yapıp açık açık yazacaksın ismini ki bizde bilelim ona göre önlem alalım.

Ama yazmayıp arkadaş bu forumda yalakalık yapıyor deyip konu açarsan açtığın konu sadece şov amaçlı olur.

Sen şimdi benim şov yapmaya ihtiyacım yok diyeceksin ama gerçek budur.

[MENTION=3285]sitting[/MENTION] Abi tanıyorum adamı inanılmaz arsız uğraşmak istemiyorum FGA ya özelden yazdım ismi ama kesin emin olmadan da kimseyi suçlayamam ama %90 o kişi. Tatsızlık olmasın boşver forumda aktif ve yardımsever görünen herkese güvenmeyin.

---------- Mesaj saat 20:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:55 civarında gönderildi. ----------

@bojan54 de konuyu sil deyip duruyor özelden o mu yaptı acaba :)

Kim kimin rızkına mani olabilmiş bu hayatta [MENTION=1316]Alex[/MENTION] boşver :)

%90 o olduğunu düşündüğüm kişi her konuya balıklama dalar bütün forum okudu o okumadı konuyu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri