Bazı Videoların altında CC yazması

• Kullanıcı EmnGry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmnGry

Kayıtlı Üye
Başlıktada belirttiğim gibi bazı videoların altında CC yazıyor bunun anlamı nedir acaba daha önce rastlamamıştım.

Forumda da denk gelmedim böyle bir konuya,konu varsa linki atarsanız daha iyi olur. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

вαттυѕαу;601291' Alıntı:
Alt yazı var ise videoda CC yazar . İngilizceden TR'ye çevrilmiş altyazı gibi düşünün

Bu tür videoları spamlasak sorun olur mu acaba hocam :)

Adam daha Altyazı simgesinden bihaber pek tabi spam yapacak. :) Uğraştığınız işi biraz araştırmayı deneyin beyler. Her şeyi devletten beklemeyin.

Adam daha Altyazı simgesinden bihaber pek tabi spam yapacak. :) Uğraştığınız işi biraz araştırmayı deneyin beyler. Her şeyi devletten beklemeyin.

Altyazı bilmeyen spam yapamıyor mu? Yardımcı oldular sağolsunlar. Yorum yapmanıza gerek yok hocam,cevabımı aldım sizin yorum yaparak konuyu güncellemenize gerek yok.

Altyazı bilmeyen spam yapamıyor mu? Yardımcı oldular sağolsunlar. Yorum yapmanıza gerek yok hocam,cevabımı aldım sizin yorum yaparak konuyu güncellemenize gerek yok.

O zaman sen de konu açmadan önce biraz araştıracaksın genç kardeşim. CC ne demek diyeceksin gogle.com'a bunca insanı yormayacaksın değil mi ama? Tamam paylaşım üzerine kurulmuş bir portal ama youtube.com ne diyen adamları da gördük bu forumda. Adam üye olmuş ama neden üye oldugunu kendi dahi bilmiyor. :rolleyes:

O zaman sen de konu açmadan önce biraz araştıracaksın genç kardeşim. CC ne demek diyeceksin gogle.com'a bunca insanı yormayacaksın değil mi ama? Tamam paylaşım üzerine kurulmuş bir portal ama youtube.com ne diyen adamları da gördük bu forumda. Adam üye olmuş ama neden üye oldugunu kendi dahi bilmiyor. :rolleyes:

Ben translateden bakmıştım cc ye tam karşılığını bulamadım,haklısınız o konuda google a yazmayı düşünemedim. Buradan sordum ve cevap aldım, kaç mesaj sonra bunu yazmanın hiçbir mantığı yok hocam siz yormayın kendinizi gerek yok konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri