BBG de sorunmu var arkadaşlar

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar son bir saatte bbg sorun yaşayan varmı bbg bir saat içinde 2 katına cıktı resmen

kazanç iki katı oldu ? varmı bu şekilde problem yaşayan yoksa sadece bendemi ??

Problem degilde suan ayni durumu bende farkettim kazanc 2 kati oldu bi adsensede bgbg 2 katina cikmis 2 adsense hesabimda

hocam bende de durum aynı 2,5 katına falan çıktı herkesde olan bişey herhalde. dolar kurunu güncellediler galiba bu ay :)

Bende ki sıkıntı kanal izlenmesiyle adsense e yansıyan rakamlar çok farklı.
Adsense hesabına tek kanal bağlı, izlenimle adsense yansıyan arasında 7-8 kat fark var.
Çok ciddi rakamlar dönüyor şu an

Bende ki sıkıntı kanal izlenmesiyle adsense e yansıyan rakamlar çok farklı.
Adsense hesabına tek kanal bağlı, izlenimle adsense yansıyan arasında 7-8 kat fark var.
Çok ciddi rakamlar dönüyor şu an

o normaldir hocam biraz gec yansıması birazda videoalrınız uzun ise ortalama her videoda 6-7 reklam varsa gösterimin o şekilde düşmesi normal bizimkisi bbgler yükseliyor

fişlendik mi acaba :) yani banlayacam niyetiyle elindeki reklam paralarını bizim kanallara mı akıtıyor :) sonuçta dönüp dolaşıp onun cebinde kalacak :)

bbg uçmuş benim pinliyemediğim adsenste şuan 60 tlde

o normaldir hocam biraz gec yansıması birazda videoalrınız uzun ise ortalama her videoda 6-7 reklam varsa gösterimin o şekilde düşmesi normal bizimkisi bbgler yükseliyor

Yok hocam 4 yıldır adsense kullanıyorum bir şekilde o analizi yapabiliyorum fakat BGM den değilde farklı birşeyden dolayı olması gereken gelirin 10 katı gelir düşüyor hesaba.

Aralık ayı olduğu için olabilir bence :) Geçen senede bu şekilde olmuştu diye hatırlıyorum.

Aralık ayında genel olarak TBM falan yükselir reklamverenlerin bütçesini tüketmek için benimde TBM şuan 0,34 falan gözüküyo.

yanlız bgbg aniden arttı :) 3 saat önce 22 olan bgbg suan 45 :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri