BBG de sorunmu var arkadaşlar

Degerli bir video reklam piyasada sanirim benim reklam turlerinde video reklaminda bgbg 39 tl olmus

aralık ayındayız arkadaşlar gayet normal bu artış ocaktan marta kadar aşırı düşüş olacak bu son kazanç ayımız

bu ay genel anlamda bgbgler yüksek olacak bu ay ne koparırsanız o kardır , ocak ayına girince kazançlar en az %50 düşer bu ayı iyi değerlendirin

arkadaşlar eskiden böyle bişi olmazdı harbi oha yani :) 0.70 tbm 123 bgbm

yalnız bi anda fırladı sonra tekrardan sayarken eski halinde devam ediyor gittikçe düşüyor bgbm sizde de öyle mi

100 bgbg de bende var ilk günün hatrınadır hearlde böyle devam etmez :D edermi acaba :D

1 aydan beri 3. Defa başıma geldi bu durum . adsense sayaçları her zaman düzgün çalışmıyor , ve adsense bunları kıyaslayarak belli periyotlarda bu farkı tek bir tıklama ile kapatıyor . Uzun süredir adsense kullananlar bilir olur arada böyle şeyler . O yüzden parayı alamayacağım diye endişelenmeyin kuruşu kuruşuna yatacak .

Dolar kurunun düzenlenmesi olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz ay dolar hem tl karşısında hem euro karşısında yükseldi epey. Ay başında o ayarlamalar yapılmıştır. TL'de çok, Euro'da gözle görülür bir artış var; ancak Dolar hesabımda yok bgbg'lerde. Yani ay başına özgü değil ay boyunca bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.

Dolar kurunun düzenlenmesi olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz ay dolar hem tl karşısında hem euro karşısında yükseldi epey. Ay başında o ayarlamalar yapılmıştır. TL'de çok, Euro'da gözle görülür bir artış var; ancak Dolar hesabımda yok bgbg'lerde. Yani ay başına özgü değil ay boyunca bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.

ay boyunca böyle devam ederse o parayı ..... sene alma ihtimalimiz olmaz hocam bizim iyimi diyorsun kötümü diyorsun bilemedim şimdi :D ödemez adsense

beyler istediği kadar çıksın nıe bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum ne ka güzel işte ses etmeyın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri