Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana teklif veren veya herhangi bir çalışanı ile her türlü mailleşerek yardım alıp sorular sorabiliyorsun, kanal banner resmine kadar her türlü alanda sana yardımcı olup fikir veriyorlar. mail ile birebir yardım alabilirsin yani.
seo da vıso sistemleri var. biraz araştırırsan vısoyu görebilirsin
Sence girilir mi. Kanallar yılların emreği ile yapıldı riske atmak istemiyorum.
mesuliyet almak istemem, girme![]()
buzzmyvideos,gizza dururken bbtv nedirBBTV ile çalışanlar partnetlik şirketi hakkında bilgi verebilirler mi?
Sıkıntı yaşasak çözerler mi ? Seo için yardım ederler mi ? gibi soruları yanıtlayabilecek arkadaşlar var mı?
Bi kanalım buzz da onlarda kalayı basmadan iş yapmıyorlar. En son kalayı cektim şu an ytde çok büyükler ile muhattap oluyorum seo için.buzzmyvideos,gizza dururken bbtv nedir![]()
Bünyelerinde inanılmaz fazla ve büyük kanal barındırdıkları için sana pek yardım etmezler hocam. Davet edip bünyeye katmak isterler sadece.
BBTVye bağlıyım zaten türkiyedeki BBTV bağlı en büyük kanal bende beni örnek gösterirler maillerinizde.Ama gel gelelim telif yedimde geri dönüş yapmadılar sağlamdır aslında kesintisi diğer oyuncak kanallarıma göre daha az kesinti yapıyor. Analticte neyse onu verir. Ama yinede öneririm.
Not: Buzzmyvideos vs dersen anca Enes Batur ile Hayrettine kazandırısın sana yardımı olmaz oyun kanalı isen Burak Oyundaın partnerini dah iyi Muse partneri bunu öneririm daha ilgiglier bana ulaşmak istemişlerdi ama yapmadım sonuçta TRT'ye Burakın çıkaran bunlar Türkiyede eli büyük partmer
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.