Bebek Özgün Video Fikri

walla tutar mı tutar dostum sanırım herkes bilir geçen yıl 2 kardeşten birisinin diğerinin parmağını ıssırdığı bir video vardı oooooooooo dadddyy :D :D tek bir video ile çok büyük hit ve para kazanmıştı yayınlayan.. Tabiki seninkide kesin tutar anlamına gelmez bu :)

hocam oo dadddyy değil oo çarlii bad man diyordu :D

google a yazdıgımda karşıma çıkan 2 kanal mesela tam senin düşündüğün format değil belki ama fikir edinebilirsin. Biraz araştır bulursun illahi ya:)
itsJudysLife - YouTube
SACCONEJOLYs - YouTube
kanal maalesef böyle olmuycak.Onun ilginç hareketlerini yapıtklarını falan çekicem.Değişik bir format yani.Reddit'e falan atıcam imleme için ping index falan.imleme için hangi site önerirsniz reddit hariç.

2 tane bebek varsa evde 1 i 1 inin elini ısırsın hani vardı ya bitane aaa july aaa july diyodu onun gibi yaparsan tutar :D

kanal maalesef böyle olmuycak.Onun ilginç hareketlerini yapıtklarını falan çekicem.Değişik bir format yani.Reddit'e falan atıcam imleme için ping index falan.imleme için hangi site önerirsniz reddit hariç.

Bu işten para kazanmak istiyorsun ama çok basit mi desem yanlış mı düşünüyorsun desem bilemedim.
Şunu söyliyim sana bir bebeğin sadece ilginç bi hareketiyle kaç saniyelik video yaparsın?
30sn olsun en fazla. Bebek 15dk boyunca aynı hareketi yapıcak ve bende onu kaydedicem diyosan olmaz. :) Yani bebeğin birden çok gününü çekersin yemek yerken, biyere gittiğinizde vs.. ilginç hareketlerini de öyle. Sonra bunları güzelce montajlarsın kendinide katarsın. Haftada bir falan yayınlarsın. Ben senin yerinde olsam böyle yapardım.

Ama diyosanki 3dklık 2-3 video hazırlarım koyarım şans kısmet charlie videosundaki gibi patlar gider milyonlar izler onada hiçbişey diyemem :)

şunuda ekliyim o charlie bit my finger videosundn ailesi 50milyon izlendikten sonra para kazanmaya başlamıştı :)
yani böyle bi düşünceleri yoktu ama basit bi video anlık bi olay yürüdü gitti milyarlar kazandılr:)

şunuda ekliyim o charlie bit my finger videosundn ailesi 50milyon izlendikten sonra para kazanmaya başlamıştı :)
yani böyle bi düşünceleri yoktu ama basit bi video anlık bi olay yürüdü gitti milyarlar kazandılr:)
hocam mesela değişik hareketleri var.ama diyorsunuz yemek yemesi falan?Kim izlesin bunu?Nası lbir yol izlemeliyim?Yani elimden gelince çok iyi şeyler yaparım.Kameram iyi zaten.500 TL'lik fotoğraf makinası.PM'den yardımcı olursanız sevnirim.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?2 haftada bir kere bazen bir haftada bir kere kuzenimi görme fırsatım oluyor.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?10 video sonra falan content id'ye başvururum.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?2 haftada bir kere bazen bir haftada bir kere kuzenimi görme fırsatım oluyor.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?10 video sonra falan content id'ye başvururum.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Nasıl bi yol izleyeceğin ve bunu pazarlamak tamamen sana bağlı arkadaşım.
Burdan sunulacak şeyi ( bebeği ) görmeden kimse birşey diyemez bence. Yani o bebeğin özelliklerini, nesini çekersen - nasıl çekersen izlenebileceğini en iyi sen bilebilirsin. Senin gözlemlemen, değerlendirmen gerekiyor bence yada deneme yanılmayla çekip atıcaksın çalışıcaksın birisinin tutması için.. Örneğin
1. bebek tek başına oyun oynarken daha sevimlidir veya ilginç hareketler yapıyodur.
2. sen ona bazı kelimeleri söylediginde konuşurken ilginç tepkiler veriyor olabilir.
3. Çeşitli müzik türlerine değişik tepkiler verebilir.
4. Yemek yerken yediği şeylere göre değişik tepkiler verebilir. (Mesela bi anne amerikan maması ve japon mamasını yerken bebeğin tepkilerini çekmişti ordan aklıma geldi ).

böyle çok uzar bu . Elindekini en iyi şekilde değerlendir daha sonra pazarlama kısmını düşünürsün :)

Nasıl bi yol izleyeceğin ve bunu pazarlamak tamamen sana bağlı arkadaşım.
Burdan sunulacak şeyi ( bebeği ) görmeden kimse birşey diyemez bence. Yani o bebeğin özelliklerini, nesini çekersen - nasıl çekersen izlenebileceğini en iyi sen bilebilirsin. Senin gözlemlemen, değerlendirmen gerekiyor bence yada deneme yanılmayla çekip atıcaksın çalışıcaksın birisinin tutması için.. Örneğin
1. bebek tek başına oyun oynarken daha sevimlidir veya ilginç hareketler yapıyodur.
2. sen ona bazı kelimeleri söylediginde konuşurken ilginç tepkiler veriyor olabilir.
3. Çeşitli müzik türlerine değişik tepkiler verebilir.
4. Yemek yerken yediği şeylere göre değişik tepkiler verebilir. (Mesela bi anne amerikan maması ve japon mamasını yerken bebeğin tepkilerini çekmişti ordan aklıma geldi ).

böyle çok uzar bu . Elindekini en iyi şekilde değerlendir daha sonra pazarlama kısmını düşünürsün :)
hocam eve girer girmez bir gölge buluyor elini hareket ettiriyor gölgesini yakalamaya çalışıyor.Eliyle yakalamaya falan çalışıyor.Onu çekebilirim gizlice.Anlayınca utanıp yapmıyo.

işte böyle şeyler bul artık senin bileceğin iş gerisi. Sonrada inş tutar video veya videolar kazanırsın

arkadaşlar benim küçük kardeşlerden birisi interneti düzeltiyor bilgisayarda bebek oyunu açıyor sizce nasıl değenlendireyim :D

Hocam düşünme bile yükle takip ettiğim bir kanal var 2 çocuğunun bebeklik hallerini çekip yayınlıyor sürekli çok da izlenim alıyor kanalı inceleyebilirsiniz isterseniz ​https://www.youtube.com/user/bobaepapa/videos
Hocam ve diğer hocalarım sizce benim videom nasıl.intro yapmıycam zaten.thumbnaili nasıl yapıyım birisi bana yardım edebilir mi?nasıl yapıcam thumbnail falan?şimdiden çok sağ olun

Hocam düşünme bile yükle takip ettiğim bir kanal var 2 çocuğunun bebeklik hallerini çekip yayınlıyor sürekli çok da izlenim alıyor kanalı inceleyebilirsiniz isterseniz ​https://www.youtube.com/user/bobaepapa/videos

Hocam ve diğer hocalarım sizce benim videom nasıl.intro yapmıycam zaten.thumbnaili nasıl yapıyım birisi bana yardım edebilir mi?nasıl yapıcam thumbnail falan?şimdiden çok sağ olun

Bak bu arkadaşın önerdiği kanal çok iyi. Kesin detaylı ve güzelce incele bence. Tamam bebek tatlı ama videon çook amatörce intro yapmıycam diyosun bişey yapmazsan işini tamamen şansa bırakırsın :) thumbnail dediğin şey resim ya. Bebeğin güzel bi resmini çek veya videodan bir kare. Sonra düzenlersin ben photofiltre7 yi kullanıyorum basit hemde iyi. Site olarakta panzoid var.

not: tamam introya falan gerk olmaya bilir illaki şart diil ama ışığı iyi kullan ve çocuk mümkünse hareket ederken birşey yaparken çek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri