Bedava 0.00424477 btc kazanın

kroto

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar 5 dakika da 0.00424477 btc kazanmayı anlatacagım

1.https://launch.stellar.org/#/register üye olun ve fecebook ve maili onaylayın 900 stellar kazanacaksınız bu şekilde

2. https://bx.in.th/ üye olun sonra
funds > deposit gelin ve Stellar wallet ve Destination Tag kopyalayıp launch.stellar.org den 850 stellari adresinize gönderin

3. bx.in de btc/str sekmesinden stellari satın 2.50$ civarı yapıyor 850 stellar
tabi bir mail ve fecebook için gecerli eş dostun fecesiyle daha cok kazana bilirsiniz ben 10 dakikada 7.50$ kazandım 3 fece ile

not: bx.in ref linkimdir istemeyenler burdan üye olabilir bx.in.th üyeliginizide kimlikle
dorulamanız gerekiyor...

edit:kimlik tc girmek istemeyen arkadaşlar ben kimligimi onaylattım ve cekimde yaptım isteyen olursa ortak çalışabiliriz %40/60 şeklinde 40 ben alacagım 60 size gönderecegim pm atın

Son düzenleme:
1 btc nin 1.250 tl olduğunu düşünürsek,10 dakikada bu kazanç gerçekten çok iyi

Günlük kassak ne kadar kazanırız bır de paypala mı oduyorlar

nekadar kazanacagın fecebook hesabla orantılı hocam yeni acılmış hesablar
malesef spam olarak algılanıyor odemede btc walletinize gönderiliyor

her yerınden opuyorum kardesm seni :D Alllahına kurban yemın edıyorum bundan once crtyper dıye vardı orası benım yuzumden kapandı cok fazla sömürdüm ama burası harıka Allah razı olsun :D

Son düzenleme:
Direk deyin bu refli linkim üye olur musunuz bana yararı var diye niye böyle uzatıyosunuz ki ?

Hocam birde parayı çekmek için bx.in.th'de kimlik kartımız ile onaylatmamız mı gerekli ?

eyv dostum da, refli link verdiğini belirtsen daha samimi olursun benden söylemesi. böyle kaçakçı gibi görünüyosun.

edit. işin büyüklüğünü farkedince helali hoş olsun diyor refli linkinden üye olup araştırmamı yapıyorum.

edit2. zaten belirtmiş ben dikkat etmemişim kusra bakmayın.

Son düzenleme:
35 tane fake hesabım var. Ne kadar uğraşmam gerekiyor detaylı pm alabilir miyim?

Not: Hesaplar 2011'den kalma.

bi ara miner virüsleri ile 100 pc ile bitcoin kastım hiç kazanamadım bu işler çok zor en az 1000 bilgisayarın olucak iyi sistemli anca kazanabiliyorsun

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]
btc wallet ben burayı kullanıyorum https://blockchain.info/wallet
evet hesabınızı dogrulamanız gerekiyor

hocam bende orayı kullanıyordum eskiden şimdi ödeme isteği yolladım withdraw'dan. Onaylanmayı bekliyor. Hesabı onaylamzsak yollamıyorlar mı ? hiç fotoğraf yollayamam ki ben onlara kimliğimin bir sıkıntı falan çıkar.

hocam bende orayı kullanıyordum eskiden şimdi ödeme isteği yolladım withdraw'dan. Onaylanmayı bekliyor. Hesabı onaylamzsak yollamıyorlar mı ? hiç fotoğraf yollayamam ki ben onlara kimliğimin bir sıkıntı falan çıkar.

hocam malesef kimlik dogrulamak gerekli başka siteler araştırıyorum bulursam
yazarım burası var ama str yok sanırım https://coin-swap.net/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri