Bedava 10TB Depolama Alanı - Sanal Disk - Bulut - Weiyun Cloud

dewadam

Kayıtlı Üye
Bedava 10TB Depolama Alanı - Sanal Disk - Bulut - Weiyun Cloud

banner.jpg

Ne zamandır arkadaşlarıma yararlı bişeyler yapamıyorum diye üzülüyodum ki :) birşey buldum bunu paylaşayım istedim. 10 Terabayt alan istermisiniz benim kasamda bile 3,5 Terabayt harddisk takılıyken internette her zaman ulaşabileceğimiz 10 Terabayt alan süper olmazmıydı. Weiyun.com bir uygulama indirip sırayla onaylamalarda gidince 10TB alan veriyor. Şuan kullanıyorum doldur doldur bitmiyor :)

1. Tek Yapmanız gereken şey aşağıdaki linkten üye olmanız.
  2. Sonra üyeliğinizi aktife edip login olmanız gerekmekte.
  3. Ardından android yada İOS uygulamasını indirin.
  4. Uygulamada hesabınızla oturum açın .
  5. Tekrar 10 terabayt butonuna tıklayın 10 terabaytı hesabınıza tanımlayın.
  6. Burdan Deponuza oturum açabilirsiniz.

10 TB Senin

Son düzenleme:
Peki yükleme indirme hizi nasil? Genelde böyle bedava cloud larin perromansi pek iyi olmuyorda.

valla hocam vds ile hiç denedim çünkü vds kullanmıyorum vds kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazsın

Kayit sonrasi beni cince bir sayfaya yönlendirdi.Devam edebilmem imkansiz gibi :-)

Dosyalarımı yüklemek istediğim çok site kullandım, hepsinde 1 gbit hızda yüklemek istememe rağmen dosya alış hızlarında yavaşlama hatta kopmalar oldu, e tabi bedava üyelik ile premium üyelik aynımı turbobit.net den 365 günlük premium üyelik aldım 100 liraya 2 gb lik dosya 1 gbit internet hızında yüklenirken 50 saniyemi alıyor tavsiye ederim.

Senelik 100 tl cok uygunmus. Depolama önemli yt islerinde. Bilseydim bende bu turbbit.net ten alirdim.

Dosyalarımı yüklemek istediğim çok site kullandım, hepsinde 1 gbit hızda yüklemek istememe rağmen dosya alış hızlarında yavaşlama hatta kopmalar oldu, e tabi bedava üyelik ile premium üyelik aynımı turbobit.net den 365 günlük premium üyelik aldım 100 liraya 2 gb lik dosya 1 gbit internet hızında yüklenirken 50 saniyemi alıyor tavsiye ederim.

mega denedin mi abi?

Aynı şekilde dropbox 1 tb kullanıyorum bana yetiyor çok memnunum

Bu sistemi deneyen bir arkadaş olurda up down hızlarını yazarsa makbule geçer

turbobit 60 gün icerisinde indirilmeyen dosyalari siliyormus. Bak bu iyi olmadi.

How long does the turbobit.net server keep the files?

For unregistered users, the maximum storage period is 7 days.
For registered users, storage time will be automatically added - 60 days starting from the moment of the most recent file download.
For Turbo Users, storage time will be automatically added - as many as 120 days starting from the moment of the most recent file download.
All files will be kept only if they comply with our rules and do not violate the laws of your country.

The above implies that as soon as any file containing data violating copyright or other law in any way is detected, it will be immediately removed from the service.

120 gün diyor burda anlayabildigim kadar.

hocam simdi buna yukledıgımız dosyalar kac gunde sılınıyor bellımı ?

Banada çok lazımdı böyle bir sistem :) birşey soracağım indirme yüklemede hız sınırı varmı ve kopmalar olurmu yada bildiğiniz alternatif ücretsiz bir sistem varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri