oyun oynayan var mı ?
oyun oynamadım ama bildiğin sanki kendi bilgisayarın kadar hızlı ve akıcı.Uzaktan kontrolle pcden hiç bu kadar akıcılık görmemiştim.Zaten makinelerde kullanılan ekran kartları 1-2k lık parçalar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oyun oynayan var mı ?
daha betayı alamadık ne renderiRender alan oldu mu hiç arkadaşlar ?
You SkyComputer is Creating... burda kaldı
vds alabilmek için, illaki 3 ref getirmek zorunda mıyız![]()
benimde burada kaldı nasıl yaptınızYou SkyComputer is Creating... burda kaldı
benimde burada kaldı nasıl yaptınız
LiquidSky ( Bulut Pc ) arkadaşlar 1yıldır bekliyorum bu siteyi betaya girmiş şuan 211.000 Kullanıcısı betada ne işe yarar?
940mb yükleme hızı ile pcinize birşey indirmeden istedigin herşeyi yapabilirsin oyun oynuyabilirsin film , video izliyebilirsn? Oyun oynadıgınz zmn kendi sistemini kullanır şuan 6gb ekran kartı ile 40gb gibi bir ram kullanıyor istediginiz oyunu kasmadan oynuyabilirsin kayıt olurken tel onaylama istiyor ondan sonra size bir link veriyor 3 kişi o linkten kayıt olunca betaya giriyorsunuz yok canım ugraşamam diorsanız 70gün sonra betadan çıkıyor
ve ayrıca 2 yıl önce buna benzer bir şey daha çıkmıştı ubisoft satın alıp şirketi kapatmıştı büyümesin diye liquidsky de ona karşı olarak çıkmıştır.
![]()
Ref Link (Burdan üye Olursanız Çok sevinirim TIKLAYIN)
ALINTIDIR..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.