Bedava Bitcoin Kazanın (Saat Başı)

• Kullanıcı dkkobalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Multiple de sayının düşük mü yüksek mi çıkacağını tahmin ediyorsunuz. Saat başı kazandığım btc lerle deneye deneye yükseldi.

peki madem saat başı bitcoin veriyor 1 hesap yerine 10 hesap açar daha fazla kazanırsın eğer hesaplar arası btc transferi var ise

yok ise de eşe dosta hesap açarsın 10 yerden kazanırsın

bunun bi şartı şurtu varmı pc nin açık kalması gerekiyor vs. gibi

bide hiç ödeme aldınızmı ödemeyi nasıl alıcaz ?

---------- Spam Engelliyici 12:10 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

refli linkten üye olucam da Bitcoin Address nedir ? [MENTION=40008]dkkobalt[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 12:32 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

şu adamı izleyerek bet yaptım 156 dan 300 e kadar çıktım sonra bu Insufficient balance to make this bet hatayı verdi hepsini kaybettim :D ne iş anlamadım

https://www.youtube.com/watch?v=UZS021sS7jM

10 yıl sonra 1 btc olur mu hesaplayan oldumu :)

en az 0.00000156 verdiğine göre 10 yıl sonra her saat yapmanıza rağmen
0.13478400
100 yıl sonra 1.34784000

matematik işlemi ;
0.00000156 x 24 Saat = 0.00003744
0.00003744 x 30 Gün = 0.00112320
0.00112320 x 12 ay = 0.01347840
0.01347840 x 10 yıl = 0.13478400
0.13478400 x 100 yıl = 1.34784000

1 btc 9 hane dir. [ 1.00000000 ]
basit işlem ;
156x24 | sonuç x 30 | sonuç x 12 | sonuç x 10 | sonuç x 10 |
daha basit ;
156x24 | sonuç x 30 | sonuç x 12 | sonuç x 100

Bunun için bi program bile yapılamaz :) her saat bi insanın girip robot engelini aşması lazım :)
eh artık babadan oğula alarm kurarız..

EVET ÜŞENMEDİM :D

ama betlerle çok kolay yükselebilir de ben bu bet işinden bişey anlamadım

az önce ilk free bitcoin paramla 0.00000300 yaptım 156 yı
Insufficient balance to make this bet bu hatayı vererek 0 ladı :(

tekrar 2. saatimde aldığım 0.00000157 bitcoinimle bet yaptım bu sefer 0.00000899 gördüm ama yine
Insufficient balance to make this bet bu hatayı vererek 0 ladı :(

Son düzenleme:
peki madem saat başı bitcoin veriyor 1 hesap yerine 10 hesap açar daha fazla kazanırsın eğer hesaplar arası btc transferi var ise

yok ise de eşe dosta hesap açarsın 10 yerden kazanırsın

bunun bi şartı şurtu varmı pc nin açık kalması gerekiyor vs. gibi

bide hiç ödeme aldınızmı ödemeyi nasıl alıcaz ?

---------- Spam Engelliyici 12:10 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

refli linkten üye olucam da Bitcoin Address nedir ? [MENTION=40008]dkkobalt[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 12:32 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

şu adamı izleyerek bet yaptım 156 dan 300 e kadar çıktım sonra bu Insufficient balance to make this bet hatayı verdi hepsini kaybettim :D ne iş anlamadım

https://www.youtube.com/watch?v=UZS021sS7jM

Herhangi bir yerden bitcoin hesabı açın. Bter.com gibi

Saat başı ile kazanamazsınız pek bet yaparak katlayabilirsiniz. Ana paranın 1/32 i sini oynayın, kaybederseniz 1/16 kaybederseniz 1/8 böylece kazanma ihtimalimiz çöm artar

Herhangi bir yerden bitcoin hesabı açın. Bter.com gibi

Saat başı ile kazanamazsınız pek bet yaparak katlayabilirsiniz. Ana paranın 1/32 i sini oynayın, kaybederseniz 1/16 kaybederseniz 1/8 böylece kazanma ihtimalimiz çöm artar

bu hatayı kaybedince mi veriyor ?

bide nasıl ne kadar oynicağımı belirtebilirim

Çok akıllıca önce kazandırıyor sonra oynatıyor [emoji51]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çekilişler için bitcoin ödememiz gerekiyor mu

ben halen anlamadım ne kadar kazandı arkadaş çarpıyor topluyor :) en şanslı ve şanssız günde saat başı veya tam gün ne kadar gelir var

Reflerinizden %50 kazanıyorsunuz. Reflerinizden bir düşüş olmuyor

uye olduk ve sadece her saat girip ROLL tuşuna mı basıyoruz bu kadarmı hocam birde her tık sonrası kazılan 2 bilet için bi işleme gerek varmı

Her saat Roll tuşuna basın. Bilet için işleme gerek yok, hafta sonu çekiliş var. Her roll'da bilet kazanıyorsunuz.

Ayrıca isterseniz Multiply BTC kısmından bet amount belirleyip gelecek sayının 4750'den küçük mü 5250'den büyük olduğunu tahmin edip kazanıyorsunuz.

Benim tavsiyem ana BTC'nizin 1/32'isi kadarıyla ilk bir tahminde bulunun, kaybedince 1/16'sıyla, yine kaybedinde ilk paranın 1/8'iyle devam... Böylece kaybetme riskiniz azalıyor.

Ayrıca siteyi rewardslarınızı birikince onlarla roll dan gelecek btc tyi katlayabiliyorsunuz.

Hala merak ettiğim hiç bir şeyi öğrenemedim konu hakkında sorduğum soru ile alakalı olmayan bütün herşeyin cevabını verdi arkadaş

işin içinde bedava varsa yine gereksiz bir konudur.Fakar arkadaşın iyi niyeti için teşekkürler diyelim paylaşmış o kdar

Hala merak ettiğim hiç bir şeyi öğrenemedim konu hakkında sorduğum soru ile alakalı olmayan bütün herşeyin cevabını verdi arkadaş

Günde şansız olsanız sadece roll yaparak 0.2 TL kazanıyorsunuz. Multiply yaparak paranızı katlayabiliyorsunuz. Ayrıca her roll ile her hafta çekilen çekilişe bilet kazanıyorsunuz.

Bir umuttur yaşatan insanı, aldım elime sazımı :)

Referanslarıma toplam 0.00001500 BTC hediye yolladım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri