Bedava Bitcoin (Ödeme Kanıtlı)

Emr

Kayıtlı Üye
Sa herkese hayırlı akşamlar btc nin durumu malum aldı başını gitti bugün bir araba parası yarın bi bakmışsınız bir ev parası olmuş ufak demeyip sağdan soldan bayaa bi btc birkimi yapıyorum o sitelerden birinide size göstericem geçen bi arkadaşın konusundada bahsetmiştim fakat orada bi yanlışlık yapmışım 2. ödemeyi 100 bin satoşide değil 15 bin de ödüyor. Yani minimim 15k satoşi olunca ödemenizi hiç sorunsuz bi şekilde alıyorsunuz 12 saat gibi bi sürede hesabınıza yansılıyor.
Olay şu siteye kaydoluyoruz ve surf yaptıkça bize satoşi veriyor 15k oluncada hesabımıza çekiyoruz site çok güvenilir attığım resimde sağ alt köşeden bakarsınız sitede kaç kişinin chat yaptığını görürsünüz zaten. Onun haricinde günde tamamen sizin müsait durumunuza bağlı olacak şekilde dakikada 15 satoşi veren sitelerde mevcuz onlarında ödemelerini aldım sayılır oda çok güvendiğim bi sistem ama ödemesini almadan konusunu açmamayı düşünüyorum.Bu arada refliden kaydolursanız çok memnun olurum anlamadığınız yerleri konu altına belirtin yardımcı olmaya çalışırım.

Refli : http://bit.ly/2yeBujY

Refsiz: Bitcoin advertising - adbtc.top

Multi Konu: http://www.btcfrm.com/showthread.php?p=679#post679

3. Ödeme Kanıtı

Son düzenleme:
15K satoşi kaç dolar yapıyor bide kaç günde birikiyor? Birde bu size türk numarasından sms atmış bu site yabancı nasıl oluyor.

15K satoşi kaç dolar yapıyor bide kaç günde birikiyor? Birde bu size türk numarasından sms atmış bu site yabancı nasıl oluyor.

bu 26k yani yeni çektiğim öyle söyliyim taa eskiden biriktirdiğim satoşilerdi günde 1.5-2k ya yakın satoşi veriyodu o zaman tabi btc çok aşırı değerli olmadığı için 100-120 arası satoşi veriyodu tek suf'e şimdi daha az veriyor ilk başta yüksek veriyor 40 gibi sonra yavaş yavaş düşeriyo şöyle söyleyeyim satoşi miktarını btc fiyatından dolayı düşerdikleri için 15k yapması daha zorlaştı ama buna el atalar atmasalarda kasılıyor zaten 15 dk nızı almaz günde referansınızda olursa %7.5 de ondan geliyor o zaman çok daha hızlı kasarsınız denemenizi tavsiye derim.

15k satoşi 2.67$ gibi bi rakam yapıyor. gelen mesajı ise o site atmadı Blockchain den ayarlama yapmıştım ben hesabıma satoşi girince sms i le bilgilendir diye mesaj oranın mesajı :)

Damlaya damlaya göl olur ben damlata damlata günde 6k satoşi kasıyorum nereden başlarsanız kardır.

Telifler yenilendi şuan siteye giren 1k ya yakın rahat satoshi kasabilir bilginize

:D tabi olm sen vermiştin zaten bu siteyi bana bide şu skype'pa bakabilseydin. Bu sitede en sevdiğim şey referans satın alma olayı varya o muazzam kastığım satoşilerle referans satın alıyorum günlük kazancı artırıyom en güzel yanı bu işte birde referans üyenide satışa çıkarabiliyosunya sağlam bi referans üyem olursa onu satıcam 100k satoşiye :D bu arada bende senin referansınla üyeydim

referansınızdan kayıt oldum hocam. çekim limitine ortalama kaç günde ulaşırım acaba? :)

Böyle sitelerle acaba 1 btc kazanmak mümkün mü :D Bu arada paylaşım için teşekkürler

referansınızdan kayıt oldum hocam. çekim limitine ortalama kaç günde ulaşırım acaba? :)

Eyvallah dostum çok teşekkür ederim teklifler yenilenir yenilenmez sitede aktif olursan 18-19 güne ulaşırısın ama şöylede bi durum var eğer siteyi sürekli açık tutup arada bi yenilersen bazı zengin arkadaşlar tık başına 110-120 satoshi bile veriyor kısacası senin online olma sürecine bağlı ben mesela hem telefondan açık hemde pc den arada bi yeniliyorum sayfayı nasıl olsa reklamları izleme gibi bi zorunluluğumuz yok sadece surf ads kısmı için tabi. Birde sitede reyting var sağ üst köşede ne kadar çok kulallnırsanız siteyi o kadar çok kazancınız olur uzun vadede şimdiden bol kazançlar :)

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

Böyle sitelerle acaba 1 btc kazanmak mümkün mü :D Bu arada paylaşım için teşekkürler

mümkün :D siteye kaydol referans satın alama yerine tıkla bak insanlar ne kadar kasmışlar şimdi siz ilk defa kaydolunca ufak memlağlarla o kadar satoshi kasılmaz diye düşünceniz var ama hesabınızım reytingi artıkça kazancınız artıyor referansınız arttıkça onlardan kazanç sağlıyosunuz baktınız referansınız iyi kasıyor sürekli aktif mesela o arkadaşı referans markette satışa çıkarabilirsiniz referans marketine bi göz atın sitenin ne kadar çok kullanıcısı olduğunu ve kimin ne kadar kastığnı görürsünüz anasayfada zaten siteye giren çıkan parayı gösteriyo

Eyvallah dostum çok teşekkür ederim teklifler yenilenir yenilenmez sitede aktif olursan 18-19 güne ulaşırısın ama şöylede bi durum var eğer siteyi sürekli açık tutup arada bi yenilersen bazı zengin arkadaşlar tık başına 110-120 satoshi bile veriyor kısacası senin online olma sürecine bağlı ben mesela hem telefondan açık hemde pc den arada bi yeniliyorum sayfayı nasıl olsa reklamları izleme gibi bi zorunluluğumuz yok sadece surf ads kısmı için tabi. Birde sitede reyting var sağ üst köşede ne kadar çok kulallnırsanız siteyi o kadar çok kazancınız olur uzun vadede şimdiden bol kazançlar :)

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

mümkün :D siteye kaydol referans satın alama yerine tıkla bak insanlar ne kadar kasmışlar şimdi siz ilk defa kaydolunca ufak memlağlarla o kadar satoshi kasılmaz diye düşünceniz var ama hesabınızım reytingi artıkça kazancınız artıyor referansınız arttıkça onlardan kazanç sağlıyosunuz baktınız referansınız iyi kasıyor sürekli aktif mesela o arkadaşı referans markette satışa çıkarabilirsiniz referans marketine bi göz atın sitenin ne kadar çok kullanıcısı olduğunu ve kimin ne kadar kastığnı görürsünüz anasayfada zaten siteye giren çıkan parayı gösteriyo

kayıt olacaktım btc adresimi sordu bende koinime giriş yapamadığımdan erteledim yarın bakayım ben bi :) teşekkürler

Sa herkese hayırlı akşamlar btc nin durumu malum aldı başını gitti bugün bir araba parası yarın bi bakmışsınız bir ev parası olmuş ufak demeyip sağdan soldan bayaa bi btc birkimi yapıyorum o sitelerden birinide size göstericem geçen bi arkadaşın konusundada bahsetmiştim fakat orada bi yanlışlık yapmışım 2. ödemeyi 100 bin satoşide değil 15 bin de ödüyor. Yani minimim 15k satoşi olunca ödemenizi hiç sorunsuz bi şekilde alıyorsunuz 12 saat gibi bi sürede hesabınıza yansılıyor.
Olay şu siteye kaydoluyoruz ve surf yaptıkça bize satoşi veriyor 15k oluncada hesabımıza çekiyoruz site çok güvenilir attığım resimde sağ alt köşeden bakarsınız sitede kaç kişinin chat yaptığını görürsünüz zaten. Onun haricinde günde tamamen sizin müsait durumunuza bağlı olacak şekilde dakikada 15 satoşi veren sitelerde mevcuz onlarında ödemelerini aldım sayılır oda çok güvendiğim bi sistem ama ödemesini almadan konusunu açmamayı düşünüyorum.Bu arada refliden kaydolursanız çok memnun olurum anlamadığınız yerleri konu altına belirtin yardımcı olmaya çalışırım.

Refli : http://bit.ly/2yeBujY

Refsiz: Bitcoin advertising - adbtc.top

Multi Konu: Bedava Bitcoin (Ödeme Kanıtlı) - Btcfrm.com Bitcoin Türkiye Destek Yardımlaşma ve Analiz Forumu

her tıklamaya 3.5 satoshi veriyor ve 15 sanıye suruyor dakikada 14 saate
840 oda sıkılmadan bıkmadan yaparsak gunde 8k satoshı yapsak kac tl edıyor hesap edılıp yazılsa degerme degmezmı ona gore baslardık suan yapıyorum ama ne olur bılmıyorum

her tıklamaya 3.5 satoshi veriyor ve 15 sanıye suruyor dakikada 14 saate
840 oda sıkılmadan bıkmadan yaparsak gunde 8k satoshı yapsak kac tl edıyor hesap edılıp yazılsa degerme degmezmı ona gore baslardık suan yapıyorum ama ne olur bılmıyorum

sonlara doğru evet 3.5 satoshi veriyor ama başlarda bayaa fazla veriyor gece 12 yi bekleyin mesela anında siteye girip sörfe başlarsanız kat kat fazlasını alırsınız çok rahat.Sıkılma konusuna gelecek olursak haklısın devam edersen eğer 8k satoshi ile kalmayacak bu ama 8k olacak 10k oda olacak 12k... gibi gidiecek resimlerde benim sağ üst köşede reytingimi görünüyo 4.28 yazıyo o arttıkça size verilen satoshi yani sörf miktarı artıyo e sörf yaptıkça reytingde artıyo doğru orantılı olarak ne kadar çok sörf yaparsanız o kadar çok reytin ne kadar çok reyting o kadar çok satoshi demek bu arda şuan reytingim 4.53 sıkılmadan kasan her türlü kazanır zaten ilk ödemesini alan siteyi bırakamyacaktır bundan eminim ileride referans ticaretine gireceğinizden şüpem yok

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 19:00 ----------

hocam bana mı az veriyor acaba 1-2 tane 30 40 verdi sonra hep 3.5 :confused:

hocam geceyi bekle 12 den sonra hemen gir siteye bayaa bi kazanç elde edersin

Referans satin alma sistemi olmasa kesin girerdim :/ .
Bu aralar satoshi falan derken ortalik iyice piyasa canavarlariyla doldu :D.

Edit : Site Ruski mi ben mi yanlis anladim :(?

Son düzenleme:
Ödeme limiti 20k satoşi oldu.
Btc fiyatı yüksek olduğu için sitede haliyle az reklam var.

Referans satin alma sistemi olmasa kesin girerdim :/ .
Bu aralar satoshi falan derken ortalik iyice piyasa canavarlariyla doldu :D.

Edit : Site Ruski mi ben mi yanlis anladim :(?

Evet rus sitesi kazandığın satoshileri çekmessin yerine referans satın alırsın sende

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

Ödeme limiti 20k satoşi oldu.
Btc fiyatı yüksek olduğu için sitede haliyle az reklam var.

Saat tam 00:00 bi girebilseniz siteye hayvan gibi reklam oluyo 5 dkya tükeniyo ama çok user var o yüzden o saniyede hemen tüm sekmelerde açarsan iyi kaldırırsın

Saat tam 00:00 bi girebilseniz siteye hayvan gibi reklam oluyo 5 dkya tükeniyo ama çok user var o yüzden o saniyede hemen tüm sekmelerde açarsan iyi kaldırırsın

Daha önce ben bu siteden ödeme aldım.
Site gün içinde ve dediğin saatlerde sürekli çöküyor serverı kaldırmıyor.
Artık ne kadar reklam tıklanır o saatte yada ne olur bilemem.
Artık herkes şansına ne kazanırsa.
:D

Daha önce ben bu siteden ödeme aldım.
Site gün içinde ve dediğin saatlerde sürekli çöküyor serverı kaldırmıyor.
Artık ne kadar reklam tıklanır o saatte yada ne olur bilemem.
Artık herkes şansına ne kazanırsa.
:D

Aynen o saatte yapışıyorum ben 1k dan aşağı kasmıyorum sekmeler donuyo artık :D Referanslardanda 400-500 geliyor günü iyi kapatıyorum kazandıklarımlada habire referans satın alıyorum kazanç iyi oluyor google reklamı vermeyi bile düşünüyorum :D zaten 2 tane sağlam beleşe reklam veren yer buldum oradan ve YouTube dan referans geliyor. 300-350 referansım olsa günde 4-5 kez çekim yaparım :D

Herkese hayırlı pazarlar 3. ödememi aldım o yüzden konuyu güncellemek istedim siteye devam edenler bırakmasınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri