Bedava dağıtılan her şey için dikkat !!!

sadeceytpara

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda çekilişler yapılıyor

Vdsler mailler botlar artık kullanabileceğimiz her türlü şey hediye ediliyor bedava veriliyor çekiliş yapıyorlar.

Yeni olan veya eski olan arkadaşlar herkese güvenmeyin adsenseniz gidebilir.

Kanallarınız gitmese bile o kişi ne paylaştığını neyden kazandğınızı izleyebilir.

Her türlü kötü kişilere karşı dikkat edin derim.

Yakında şu patladı bıu gitti konuları açılmaya başlar

Dediğine bakıcak olursak bedava olmasına gerek yok aldığımız mailler olsun kullandığımız vds olsun hepsi tehlikeli.

yuhhh bende konu açacaktım günlük olarak 10 15 hayrına kanal dağıtacaktım dağıtsam millet laf edermi dağıttığıma pişman olurmuyum diyecektim iyi ki dememişim. çok saol konuyu açan bi yanlışdan kurtardın beni ;) bu millete iyilik yapmayacaksın anlaşılan bu

çekilişe paralılar değil ihtiyacı olan katılsa zaten dağıtan 10 lria kazanamayan adamın nesine muhtaç olacak :) Atlasın paralılarda en iyisi :)

konu açılmadan önce moonlive konusuna aynı şikayeti yazdım ücretsiz dağıtılan her şey'de tehlike vardır sizin üzerinizden para kazanabilir veya kaynak bulabilir dikkatli olun

Url alınmış kanallar özellikle. Alınmamış olsa da URL kimliğini kaydedip alan kişi ne yüklemiş her şeyi görülebilir.

yuhhh bende konu açacaktım günlük olarak 10 15 hayrına kanal dağıtacaktım dağıtsam millet laf edermi dağıttığıma pişman olurmuyum diyecektim iyi ki dememişim. çok saol konuyu açan bi yanlışdan kurtardın beni ;) bu millete iyilik yapmayacaksın anlaşılan bu

Hocam sen iyilik yapıyorsun ama ben kötü niyetliler var veya olmucak bişey yok dedim

Dediğine bakıcak olursak bedava olmasına gerek yok aldığımız mailler olsun kullandığımız vds olsun hepsi tehlikeli.

Evet kaç kişi forumda bilinmeyen kişilerden mail aldığı için kanalları vs patladı bakılabilir.

Herkes kendi bilir arkadaşlar :)

benim mailler patladı gitti, kendim açmaya karar verdim. bu işi yoluyla yordamıyla yapıyorum. 2 ay oldu henüz 1 kanalım bile kapanmadı.

vakti olanlar kendi açsın kendi kendinin networku olsun, zaten hub bile bir işe yaramıyor bazen recruiterden hiç girmeyin boşuna tanıdık değilse :)

Forumda bu işlerle uraşanlar var tespit bile edilse nick değiştirim tekrar yapıyorlar en iyisi tanımadığında bişey almamak bi ara başka bir forumdan birinden program istedim hergele programa keyloger yapıştırıp yoladı bide utanmadan elini kolunu salayarak geziniyordu forumda,bu işin sonu yok tanımadığından bişey almıyacaksın

aynen iyilik yapmayacaksın sabah mail dagıtımı için konu açtım hemen adım çikmis :D ne yapacam 2-3 kuruşu aylık zaten kazanıyorum 5 hane ..

[MENTION=13811]sadeceytpara[/MENTION]

bu düşünceler yüzünden, türkiyeden vds satan hiç bir firmaya güvenmiyorum,onun içinde vds kullanmıyorum ücretsiz dağıtılan sistemleride es geçiyorum,konu açılmışken sorim yurt dışında global firma varmı vds satan,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri