Bedava Heryöne SMS Atma

• Kullanıcı quiT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

quiT

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Kendi Bulduğum Kolay Kolay Kimsenin Bilmediği ve Yeri Geldiğinde Biçoğumuzun İhtiyacı Olduğu Şey :)

Şaka Değil Gerçek İsteyen Kendi Telefonuna Sms Gönderip Deneyebilir.. Saygılar:)

http://www.afreesms.com/freesms/

Sms Limiti: SINIRSIZDIR ve GERÇEKTEN GÜVENİLİR ULUSLAR ARASI BİR SİTE...

vayyy kanka olm sen fenasınnn :) eyv..

teşekkürler dostum altın değerinde link.. normalde bu tarz siteler ya sınırlıdır yada çalışmıyordur yada geç gönderiyor.. çok güzel bi link tespiti denedim ve üstelik anında gönderiyor teşekkürler kardeşim !

şaka gibi ya enter tuşuna bastığım anda geldi:D Senden daha ne linkler çıkıcak acaba sağolasın

saol hocam , bi kaç kişiye şaka niyetinde attık bakalım :D

Arkadaşlar genelde bu tür siteler telefon numaraşarını loglayıp reklam gönderimi yapıyor dikkatli olun

Arkadaşlar genelde bu tür siteler telefon numaraşarını loglayıp reklam gönderimi yapıyor dikkatli olun

sıkıntı yok kardeşim merak etme böyle bi forumda bu tarz site yayınlayıp adımı kötüye çıkarmam.. yinede uyarın için teşekkürler.. güzel site şüpheniz olmasın.:)

Eyvallah dostum çok işime yaradı valla sağolasın

Arkadaşlar Kendi Bulduğum Kolay Kolay Kimsenin Bilmediği ve Yeri Geldiğinde Biçoğumuzun İhtiyacı Olduğu Şey :)

Şaka Değil Gerçek İsteyen Kendi Telefonuna Sms Gönderip Deneyebilir.. Saygılar:)

http://www.afreesms.com/freesms/

Sms Limiti: SINIRSIZDIR ve GERÇEKTEN GÜVENİLİR ULUSLAR ARASI BİR SİTE...

on numara paylaşım. Hatta bu sms sistemini kullanarak arkadaşa youtube adına sms gönderdim. Telif hakkından dolayı hakkınızda dava açılmıştır. 3950 dolar ceza kesilmiştir gibisinden bir mesaj gönderdim :)

sıkıntı yok kardeşim merak etme böyle bi forumda bu tarz site yayınlayıp adımı kötüye çıkarmam.. yinede uyarın için teşekkürler.. güzel site şüpheniz olmasın.:)

Kardeş zaten sana birşey demedim :) Ayrıca çok emin konuşuyosun site seninmi ? ayrıca biraz mantık yürütelim. Sen olsan bir menfaatin olmasa uluslar arası sms gönderme işlemi yaparmısın hemde günde binlerce veya milyonlarca sms :D Ben olsam yapmam. Neden kendimi zarara uğratıyımki. Ben olsam bu işten telefon numaralarını loglar ülke ülke ayırır listeyi satardım veya reklam yapardım :) inan bu çok zor birşey değil

Neyse yinede tavsiyen için teşekkürler kolay gelsin

Daha önce kullandım reklam yok bunda ama telefon numara satışlarından arasıra mesaj gelebiliyor. Yok zayıflama ürünü yok masaj aleti vs vs.
Sıkıntı yapacak bişey yok 3 ay kullandığım zamanlarda oldu
Güzel paylaşım eline sağlık

Arkadaşlara iyi şakalar yaptım vallahi. Bir arkadaşıma;

"Sayin **** ***; bankamiza basvurmus oldugunuz 50.000 TL kredi basvurunuz onaylanmistir. Hesabiniza gerekli havale islemleri yapilmistir. Gule gule kullanin, YAPIKREDI"

Gibi bir mesaj gönderdim, 5 dakika sonra beni aradı.

"L*n olm ben ne zaman kredi başvurusunda bulundum böyle böyle mesaj geldi kafayı yicem battık olm, battımmmm"

Diye baya bi isyana bağladı. İyi güldüm vallahi sizin sayenizde. Allah razı olsun, güldüreniniz çok olsun. :)

Sevgilerimle.

tamamda adamlar neden bedava msj göndersin adamların kazancı ne ?

Kardeş zaten sana birşey demedim :) Ayrıca çok emin konuşuyosun site seninmi ? ayrıca biraz mantık yürütelim. Sen olsan bir menfaatin olmasa uluslar arası sms gönderme işlemi yaparmısın hemde günde binlerce veya milyonlarca sms :D Ben olsam yapmam. Neden kendimi zarara uğratıyımki. Ben olsam bu işten telefon numaralarını loglar ülke ülke ayırır listeyi satardım veya reklam yapardım :) inan bu çok zor birşey değil

Neyse yinede tavsiyen için teşekkürler kolay gelsin

arkadaşım neden kışkırtıcı kelimeler kendimi bilmiş şeyler kullanıyorsun ki şimdi bana ? Ben burda birşey yaptım paylaştım bi b.k bilmesem ayıptır söylemesi işe adımı verip sıçramam anlıyomusun beni kardeşş sana kardeşim dedim konuşmada samimiyet olsun diye hata yapmışım.. bu tür siteler her sms atıldığında çok küçük kazançlar elde ediyor BİLMEDEN YORUM YAPAN ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE.. Site benim olmasına gerek yok AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR SAYGILAR BEYEFENDİ..

ayrıca olumlu yorum yapan arkadaşlara ben teşekkür ederim güle güle kullanın.

Böyle dost her zaman bulunmaz walla.bilgi paylaştıkça güzel.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri