Bedava tatil kazandiniz ?

blackkite

Kayıtlı Üye
Gecen gun arandim ve bedava otel kazanmak icin anket yapicaz bi kac soru sorucam ve cekilise hak kazanicaksiniz dedi.iyi tamam sorun dedim ne is yapiyosunu maasiniz kac esiniz calisiyomu nerde oturuyosunuz diye sordu.ozel bisey yoktu sorularda.
Bugun arandim bedava otel kazandiniz dedi 3termal 2 denizde dedi.hangisini isterseniz bu sene icinde istediginiz zaman 3gece 4gun bedava otel kazandiniz dedi.

Yalova termal otelde toplanicaz dedi elden vericem giris biletinizi dedi.bursadan servis kalkicaz ordan binebilirsiniz dedi.

Netten baktim devremulk satisi yapmak icin pazarlama stratejisi yaziyor baya kisi dolandirici falan yazmis bazilari gittim tatilimi yaptim dedi.

Bu devirde kim kime bedava bişey veriyor :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen devrimülk satmaya çalışıyolar. aman gitme pazarlama yetenekleri sağlam. Bir bakmışsın sözleşmeyi imzalamış halde bulursun kendini. Tanıdığım var gidip aa çok uygun fiyat diyip imza atan. Sözleşmeyi evde okuyup ne olduklarını anlamışlar, iptal etmişlerdi.

"ne is yapiyosunu maasiniz kac esiniz calisiyomu nerde oturuyosunuz" gibi sorular zaten özel sorular. bunu sordukdan sonra kazanmışsan kesinlikle gitme.

hocam bunlar tatil hediye ediyor onda sıkıntı yok ama burnundan getiriyor:D sana o devremülkü öyle bir satıyorlar ki kendini para öderken buluyorsun... ha beni bezdiremez keyfıme bakarım dersen git sorun yok:d

Bu sene bu tatili 5. kez kazandım... İllet gibi yapışıyorlar.. Sakın kimse kanmasın. :) Bu tatil muhabbetini yaşayan birisini tanıyorum. Parasını her şekilde almışlar..

Teşekkürler :) gitmicem ztn kim bedava tatil verir ztn.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

praya gidince, gittiğiniz termal oteli size satmaya (kitlemeye) çalışıyorlar :D ihlas sıtayla :D

buna benzer olay kayınpederime denk gelmiş geçenlerde ama o emekliler içindi, aradılar kazandınız diye ve bugün bolu tarafına tura gittiler ve sıkıntı çıkmadı şaun geri dönüyorlar ama günlüktü sadece..

Bunları biliyorum, yanınıza bir tane üniversite öğrencisi veriyorlar ve adam size kendisini acındırarak ve 40 farklı satış taktiği uygulayarak oda satmaya çalışıyor. 20bin liradan kapı açıyorlar ve çok zorlarsanız 8bin liraya kadar iniyorlar. orada akşam 7de gidiyorsunuz ve gece 3e kadar servisler dönüş yapmıyor. Düşün 3e kadar kafanı ... yapıyorlar onu satmak için.

Ekleme: Muhafakarlıktan gidiyorlar ailenize atıf yapıyorlar yapıyorlar da yapıyorlar. Gerçekten mide bulandırıcı bir satış sistemleri var. 2 Sene önce bir arkadaşıma uyup beraber gittik ve kavga dövüş ancak çıktık. 2 sene önce 6 ay içinde burada satılık yer kalmaz demişlerdi :D hala satmaya devam.

Son düzenleme:
maaşın ne olursa olsun, sana senet imzalatırlar, sonrada isteidğin ödeme imkanını sunarlar, devremülk sahibi olursun. :D eşini, dostunu, arkadaşlarını getir derler, topluca gelin tatil yapın derler, onun gibi şeyler...
Satış pazarlama taktiği, ye iç gez ama imsa atma sakın.

Sen gelmesen bile aylık geliri şu kadar diyolar sonra sen gelmeyince aaa buranın aidat ücreti var ister onu verin isterseniz biz sizin yerinize kiraya verip onu aidattan sayalım diyolar. Eş dost yollamaya kalkınca sorun çıkarıyolar sahibide gelmesi lazım diye. Sen gidersen tatile yine aidat diye para alıyolar. 8 bine satıp 3 bine geri alırız diyolar bide sonradan :D

Hiç bulaşma derim ona verceğin parayla istediğin zaman tatil yap onların tarihleriyle uğraşma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri