BEDAVA Video Etiket Açıklama Özgünleştirme

• Kullanıcı sadoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

sadoo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
videospinner.tk
Free Online Video Spinner Youtube (Etiket Açıklama Özgünleştirme)

FREE YOUTUBE VIDEO SPINNER
Öncelikle yazmadığım birşeyi eklemek istiyorum. onlarca makale ebook seo konusunda okudum ve çoğu etiket açıklama başlık uyumundan bahsediyor. bu site sizin başlığınızla ALAKALI etiket ve açıklamaları bulur ve ekranda gösterir. siz bunları videonuza yapıştırırsınız. normalde cok uzun zaman süren doğru kelime seçimini yapar. Herhangi bir yabancı foruma girin youtubela alakalı size orda derler ki keywords description title uyumlu olmalıdır. piyasadaki diğer keyword üreticiler hep hazır kelimeleri kullanır bu site ise kelimeleri db den çekmez direkt arar ve bulur. videonuzu eklediğinzden 2 gün sonra oturmus olur ve izlenmeleri görürsünüz.

Merhaba arkadaşlar videolarınız izlenmiyorsa sonuçlarda üstlere çıkmıyor demektir buda etiket ve açıklamayla alakalı birşey. Etiket Açıklama o videoyla ne kadar alakalıysa bunu arayan kişilerin videoya ulaşması bu kadar kolay olur. Bu site belirli mantık silsilesi içinde Optimum (en iyi ve en çok) etiket ve açıklamayı verir.

Sistem en alakalı en çok etiket ve açıklamayı toplar. Gerek google veya youtube dan arama yaparak videonuza ulaşırlar gerekse bir video izlerken sizin videonuz sağda önerilen videolarda daha çok videoda görünür.

Sisteme orijinal videonun başlığını girerek çalıştırabilirsiniz. Eğer video urlsi girerseniz arama daralır.

FREE YOUTUBE VIDEO SPINNER

Son düzenleme:
Sistem çalışıyor arkadaşlar butona 1 defa tıklamanız lazım 7 sayfaya girip etiket açıklama çekiyor. 3-4 saniye bekleyince yani sayfa yüklenince bilgileri veriyor. Üst üste basarsanız çalışmaz. Hocam nasıl bir sıkıntı var söylerseniz düzelteyim.

Tam aradigim kac gundur bulamadigim seydi cok tesekkurler hocam :D

çalıştığımız videoların adları vs. site sahibine gitsin baktı kazançlar iyi o kategoride bize bir rakip daha çıksın :D manuel forever :)

çalıştığımız videoların adları vs. site sahibine gitsin baktı kazançlar iyi o kategoride bize bir rakip daha çıksın :D manuel forever :)

Küfür etsen daha iyiydi. bedava birşey yapınca hemen kötüleyin zaten. ben inşaat teknikerliği okuyorum. php falan bilmem php.net ten bu sayfayı yapacak kodları bulmam ve youtube için ayarlamam 7 günümü aldı. gece gündüz kod yazdım çünkü bilmiyorum hep hata çıkıyor ve düzeltmek için saatlerimi verdim. sonra baktım ki güzel oldu çalışıyor dedim ki sitedeki arkadaşlarda yararlansın.

şimdi ben bu kadar php bilgisiyle bu sayfayı yaptım. ve bana bilgileri çalıyon demişsin. ben kimsenin bilgisini çalmam. benim buna ihtiyacım yok. Allah'a şükür. zaten onu çalıcak sistemide yapacak bilgim yok. ama benden bu kadar şüphelendin. ve şimdi php bilgisi benden kat ve kat iyi derecede olan parayla bot satan arkadaşlardan hiç şüphelenmene gerek yok!!? değil mi? çünkü onlar parayla satıyor ama ben ücretsiz bu yüzden mi? (bot satanlar üzerine alınmasın)

Merhaba arkadaşlar piyasadaki bazı botların yaptığı etiket açıklama özgünleştirme olayının çok çok daha üstün geliştirilmiş halini ücretsiz olarak paylaşıyorum. Belirli mantık silsilesi içinde en iyi etiket ve açıklamayı verir.
-Niye başlık özgünleştirme yapmadım? Çünkü başlık özgünleştirmede çoğu zaman video başlığı ve video içeriği alakasız çıkıyor. Videonun orijinal başlığı onu izleyicisine ulaştırır. Yaptığım sistem ise en alakalı en çok etiket ve açıklamayı toplar. Gerek google veya youtube dan arama yaparak videonuza ulaşırlar gerekse bir video izlerken sizin videonuz sağda önerilen videolarda daha çok videoda görünür.

Sisteme orijinal videonun başlığını girerek çalıştırabilirsiniz. Eğer video urlsi girerseniz arama daralır.

Özgünleştirmek istediğiniz videonun başlığını girip enter tuşuna veya ÖZGÜNLEŞTİR butonuna sadece 1 kez tıklayın ve 3-4 saniye bekleyin. Çıkan sonuçlarda 1. kutu açıklama 2. kutu etiketleri veriyor.
Butona üst üste tıklarsanız sonuç vermesi gecikir.
Link: http://ozgunlestir.net78.net/
güzel bir düşünce ve site , lakin açıklama olayını tam anlamı ile tamamayamıyor arada link ve embed kodu da alıyor ama etiket başarılı düşünüp paylaşman da büyük bir erdemlik ve yardım severlikdir. tşk.

güzel bir düşünce ve site , lakin açıklama olayını tam anlamı ile tamamayamıyor arada link ve embed kodu da alıyor ama etiket başarılı düşünüp paylaşman da büyük bir erdemlik ve yardım severlikdir. tşk.

sağolasın. açıklamada insanlar linkler adresler html kodları falan paylaşıyor bunların çoğunu çekmemesini sağladım. çünkü gereksiz siteler var adam kendi reklamını yapmış mesela onları siliyor ama bazı şeyler geçiyor önemsiz 1-2 kelime falan genelde. açıklamada 7 ayrı videonun açıklaması birleştiriliyor yani açıklamada ne kadar fazla kelime olursa aramalarda o kelimelerde üstlere çıkıyor. http .com gibi şeyleri siliyo zaten aradaki kelimelerde o videoyla alakalı olabildiği için aslında + etki yapıyor. tşkler.

millete bakma kardes sen fesat dusunuyorlar gayet yararli bi site ingilizce kelimeler felan gayet guzel ceviriyor emegine saglik

hep benım videolarda benim koydugum etiketlerle aynı etiket ve açıklamalarda çok yakın aynı açıklamaa denılebilir bunun nedeni nedir?

Teşekkürler hocam paylaşım için.Site Sorgularımızı Kayıt etmiyor değil mi?:D

Çok beğendim, profesyonel olmuş emeğine sağlık

vds kullananlar için güzel bir hizmet bence. teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri