Bedava Youtube İzlenim - Abone - Beğeni - Yorum Kazan!

• Kullanıcı injizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
ev_logo_v_1.png

Arkadaşlar Enhance Views adlı exchange sitesi sayesinde youtube için bedava abone, beğeni, izlenim vs. kazanıyorsunuz. Sistem mantıgı exchange, bilmeyenler için kısaca; başkalarının videosunu izler, beğenir veya abone olup kredi kazanırsınız. Sonra bu kredileri harcarsınız. Bu kredilerle insanların videonuzu izlemesini, size abone olmasını sağlayabilirsiniz.

Üye olmak için tıklayın.

Youtube ile kredi kazanma ~

1GY7CcM.png

1) Siteye üye olup hesabımızı aktif ettikten sonra buraya tıklıyoruz. Karşımıza yukarıda gördüğünüz gibi üç seçenek geliyor. Bunlardan 3'yle de puan kazanırsınız ama aralarında en karlısı, size en çok kazanç sağlayacak olan YouTube Power Watcher seçeneğidir. Tıklayıp Go diyoruz.

2) Çıkan sayfada, Click here to start yazısına tıklayıp karşımıza gelen kutucuğa Youtube da ki kanalımızın ismini yazıyoruz. Kanal linkini değil kanal ismini yazıyoruz burası önemlidir.

0ScyYLW.png

3) Bu ekranı gördüyseniz kredi kazanmaya başlamışsınız demektir :)

Youtube ile kazanılan kredileri harcama ~
UK1BbbW.png

1) Sağ üst tarafta ki Redeem Your Credits linkine tıklıyoruz.

MmgKlIc.png

2)Redeem kısmından kredilerimizi neye harcayacaksak onu seçiyoruz. Örneğin videonuzun izlenmesi için kredi harcayacaksınız, Redeem kısmından Youtube Views'i seçiyorsunuz."Link / Account Put the link or account name on which you would like to redeem something" buraya izlenecek Youtube videonuzun linkini yazıyorsunuz.. Amount kısmı ise videonuz ne kadar izleneceğidir. 300'ü seçerseniz eklediğiniz video 300 kere izlenir. Delay kısmı ise, videoyu izleyecek kişinin videoyu kaç saniye izleyeceğidir. Min. 30 saniyedir. Daha fazlada yapabilirsiniz ama fazla krediniz gider. Ben gerek görmüyorum o yüzden Delay'i 30 saniye olarak bıraktım.

3) Hepsini ayarladıktan sonra Submit diyorsunuz ve videonuz işleme alınıyor. Videonuzun kaç kişi tarafından izlendiğini öğrenmek için; buraya tıklayın.

İşte bu kadar. Kafanıza takılan bir şey varsa sorunuz. Herkese bol kazançlar. :)

Edit: Size basit bir taktik; YouTube Power Watcher ile kredi kasarken, gece açın YouTube Power Watcher'ı sabaha kadar bırakın. Sabah bi kalkmışsınız 20.000 kredi olmuş :D Sonra bol bol harcayın. Tekrardan herkese bol kazançlar.

Böyle şeylere bulaşmanızı hiç tavsiye etmiyorum . Kanalınıza yazık olur .

Böyle şeylere bulaşmanızı hiç tavsiye etmiyorum . Kanalınıza yazık olur .

Denedim ve olumlu sonuç aldım. Dozunu kaçırmazsanız hiç bir şey olmaz. Milyonlarca kişi kullanıyor. İmleme yapmadıgım abone kasmadıgım kanalıma eklediğim videolar, video başı 10-20 kere izlenirken bu sistem ile imlediğim kanalıma eklediğim videolar, video başı 100-200 kez izleniyor

kullanmak isterdim ama zaten kanalim topluluk kurallarindan felc olmus bide bundan ban yemeyim

denemekten zarar gelmez. tabi aktif kanalları değil de daha pasif kanalları kullanmak mantıklı. aşırıya kaçmadan

Açıkcası bu tür yöntemlerin kullanılması pek tavsiye edilmiyor ama yinede kullananlar umarım faydasını görür.

Vpsme kurayım boş bi kanalda denerim.

Edit: Hocam sitenin prsi 0 bence bi hayır gelmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri