Bedelli Askerlik Celp Dönemleri

0zkan

Platin Üye
Bedelli askerlik celp tarihi bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN

2019 MART-16B

Şimdi ne yapmak lazım aile hekiminden sağlık belgesmi alacak hekim tanıdık memelekete gitmeyecem o yüzden

Ocak sonu boluya geleceklere bir pm kadar yakınım :D

Sevk Başlangıç
09/08/2019
14 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI/KARS MERKEZ

2018-2020 arasına dağıtılmış. Erken gidenler gene yırttı denilebilir :D

AYDIN 1.J.EGT.TB.K.LIGI/AYDIN/AYDIN , Sevk Tarihiniz : 24.11.2018

Çok erken oldu abi bu bana :( şimdi merak ettiğim bişey var en son ayın 24 ündemi orada olmam lazım?

Çok erken oldu abi bu bana :( şimdi merak ettiğim bişey var en son ayın 24 ündemi orada olmam lazım?

daha ne istiyosun git gel işte :d benim bildiğim sevk tarihinde orda olman gerekiyor

2019 EKİM-34B Elazığ

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:45 ----------

Benim bildiğiö 24ü hafta sonuna denggeldiği için işlem yapılamıyor. 26sında teslim olursun

daha ne istiyosun git gel işte :d benim bildiğim sevk tarihinde orda olman gerekiyor

yani 6 gün sonra orda olmama gerekiyor dimi?
birde şimdi bizimkisi bedelli olduğu için ben bi hazırlık yapmadım yapmamız gereken bi hazırlık varmı acaba?

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

2019 EKİM-34B Elazığ

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:45 ----------

Benim bildiğiö 24ü hafta sonuna denggeldiği için işlem yapılamıyor. 26sında teslim olursun

sevk bitiş tarihim 24 ü ama 26 sı olursa 2 gün takmış olurum kabul ederler mi?

yani 6 gün sonra orda olmama gerekiyor dimi?
birde şimdi bizimkisi bedelli olduğu için ben bi hazırlık yapmadım yapmamız gereken bi hazırlık varmı acaba?

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

sevk bitiş tarihim 24 ü ama 26 sı olursa 2 gün takmış olurum kabul ederler mi?

hocam benim bildiğim bu şekilde. evrak işlemleri resmi daire mantıgında oldugundan haftasonu işlem yapılmıyor diye biliyorum. yine de bir araştırın. ama bana kalırsa pazartesi gidin. bir sorun olmaz bence

hocam benim bildiğim bu şekilde. evrak işlemleri resmi daire mantıgında oldugundan haftasonu işlem yapılmıyor diye biliyorum. yine de bir araştırın. ama bana kalırsa pazartesi gidin. bir sorun olmaz bence

şans eseri sevk belgemi çıkarmak için girdiğim sekmede yazan yazıya dikkat edin herkes iyi okusun haftasonuda olsa mutlaka gitmemiz gerekiyormuş.

2. Verilen yol süresi içerisinde resmi tatil günü olsa dahi birliğime katılacağımı, birliğime katılmadığım takdirde bakaya suçundan mahkemeye verileceğimi kabul ediyorum.

ozman gidin hocam. donunce yazarsınız haftasonu işlem yapıldı mı yapılmadı mı, işleyiş hakkında

şans eseri sevk belgemi çıkarmak için girdiğim sekmede yazan yazıya dikkat edin herkes iyi okusun haftasonuda olsa mutlaka gitmemiz gerekiyormuş.

2. Verilen yol süresi içerisinde resmi tatil günü olsa dahi birliğime katılacağımı, birliğime katılmadığım takdirde bakaya suçundan mahkemeye verileceğimi kabul ediyorum.

Sevk belgeni olustur orda tam teslim olcagın tarih yazar

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:24 ----------

İstanbul maltepe 2. Celp olarak yaptım kolay gelsin sizlere :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri