Beğeni butonu gibi butonlar

Rigobert

Kayıtlı Üye
Merhaba

"Beğen" butonu gibi birkaç buton daha olsa "Beğenmedi" - "Gülündü" gibisinden

o kadar ciddi yazılmış ama çok güldüren mesajlar görüyorum ki :D alıntı yaparak cevap vermeye tenezzül etmeden o butona tıklamak istiyorum :D

" Gülündü " - "Beğenilmedi" - "Beğen"
" Gülmeyi geri al" - "Beğenmemeyi geri al " - "Beğeniyi geri al"

Valla benim çok işime yarar, buna benzer şeyleride ekleyebiliriz

rigobert, bemonth, daral, ve diğer 27 kişi bu gönderiye güldü :D
güzel yenilikçi bir yaklaşım ancak beğenmedim butonu olsa herkes abanırdı. Adamlar özgün video atıyor herkes unlike yapıyor :)

misal işte drdvll bu mesajı yazmak yerine "Beğenilmedi" butonuna basabilirdi, böylece post kasmada önlenirdi.
rigobert, bemonth, daral, ve diğer 27 kişi bu gönderiye güldü :D
güzel yenilikçi bir yaklaşım ancak beğenmedim butonu olsa herkes abanırdı. Adamlar özgün video atıyor herkes unlike yapıyor :)
aynen hocam işte valla ben çok iyi / işe yarar birşey olacağı düşüncesindeyim isteyen başkaları olurda yaparsanız sevinirim. :)

Merhaba

"Beğen" butonu gibi birkaç buton daha olsa "Beğenmedi" - "Gülündü" gibisinden

o kadar ciddi yazılmış ama çok güldüren mesajlar görüyorum ki :D alıntı yaparak cevap vermeye tenezzül etmeden o butona tıklamak istiyorum :D

" Gülündü " - "Beğenilmedi" - "Beğen"
" Gülmeyi geri al" - "Beğenmemeyi geri al " - "Beğeniyi geri al"

Valla benim çok işime yarar, buna benzer şeyleride ekleyebiliriz

ehehe çok güzel düşünce ama hunharca gülündü eklenmesi lazım :D:D

oldu olacak " utandı, sırıttı, küstü, ağladı " butonları da olsun.

evet olsun. neden yok?

Son konulara bir bakar mısınız Allah aşkına (bu konuyu kastetmiyorum) milletin psikolojisi bozulmuş iyice, yok önce ben buldum ben vardım yok bilmem ne ciddi anlamda gülüyorum artık bazı şeylere.Berbat butonu olması lazım konularda :) yada bu konuyu silin butonu lazım 100+ kişi basarsa silinsin konu :D Birde saçma sapan konular açanlarda ceza yesin.O derece miğde bulandırdılar artık :)

This message is hidden because Rigobert is on your ignore list. Engellediğimiz üyelerin konularının son mesajlarda çıkmamasınıda sağlama şansınız varmı? [MENTION=11620]era[/MENTION]

This message is hidden because Rigobert is on your ignore list. Engellediğimiz üyelerin konularının son mesajlarda çıkmamasınıda sağlama şansınız varmı? @era
sen bu mesajı görmezsin ama olsun :) Kapıdan kovuyorum bacadan giriyorsun bilader sende :D engelliyoruz, siliyoruz yine de geliyorsun...

söyle senden nasıl kurtulurum?

bi aralar butür butonların sitelere saldırı amacıyla kullanılabildigini okumuştum. alıntı, bahsetme gibi özelliklerde olabilir bu saldırı işi ama tam emin degilim:d

ha bu arada olsa iyi olur sanırım.

Butonları era eklerse saldırı konusunda problem yaşamayız. Aklımda şey var, beğeni butonumuz zaten mevcut, biraz istatistik vb. bilgileri paylaşmak için ekstra bir eklenti ya da bölüm yazılabilir. Beğenmemek için de Dislike mantığında bir buton olur örneğin -5 olduğunda bir mesaj otomatik olarak gizlenir. Hem moderatörlerin işini kolaylaştırır, olmadığı herkesin aktif çıkan tartışmalar üyeler tarafından engellenmiş olur. Onun da dışında abone olunan konular gibi favori mesajlar tarzı bir şey de olabilir aynen, teşekkürler öneri ve görüşleriniz için arkadaşlar. Değerlendireceğiz ;)

Butonları era eklerse saldırı konusunda problem yaşamayız. Aklımda şey var, beğeni butonumuz zaten mevcut, biraz istatistik vb. bilgileri paylaşmak için ekstra bir eklenti ya da bölüm yazılabilir. Beğenmemek için de Dislike mantığında bir buton olur örneğin -5 olduğunda bir mesaj otomatik olarak gizlenir. Hem moderatörlerin işini kolaylaştırır, olmadığı herkesin aktif çıkan tartışmalar üyeler tarafından engellenmiş olur. Onun da dışında abone olunan konular gibi favori mesajlar tarzı bir şey de olabilir aynen, teşekkürler öneri ve görüşleriniz için arkadaşlar. Değerlendireceğiz ;)

O zamanda diss attın diye tartışmalar çıkar :D forumun mantığına aykırı bence bu tarz şeyler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri