Beğeni sitesi tutar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde süper bir beğeni scripti var site alıp host çeksem tutar mı sizce?

Demo : Tıkla

Demodaki site sadece şablon giydirilmiş hali, orjinali bende var. Sizce kurarsam tutar mı?

işletebilirseniz tabii ki tutar, yanına da twitter takipçi kasma eklerseniz süper olur.

twitter takipçi ya da facebook beğeni ikisinin arasında kaldım :)

Bence sub domain ile ikisini birden yapabilirsiniz. :)

Örnek vermem gerekirse;

twitter.siteismi.com - facebook.siteismi.com yaparak scriptleri sub domaine kurup tek bir index altına alabilirsiniz.

Arkadaşlar elimde süper bir beğeni scripti var site alıp host çeksem tutar mı sizce?

Demo : Tıkla

Demodaki site sadece şablon giydirilmiş hali, orjinali bende var. Sizce kurarsam tutar mı?

bu tarz sistemler tokenli token bi süre sonra patlıyo exe yapmayı biliceksin şu anda beğeni vs çekenler exe ile çekiyo milyonlarca kişilik ağlar yapıyolar bu exe bilgisayara yüklenince kaldırılmıyo

Hocam tutabilir anladığım kadarıyla sosyal medya takipçi beğeni satıcaksınız siteyi kurduktan sonra her gün sayfayı facebook da herkese açık paylaşanlara belli bi kradi verirsiniz bu sayede sitenizin ismi duyulur

bu tarz sistemler tokenli token bi süre sonra patlıyo exe yapmayı biliceksin şu anda beğeni vs çekenler exe ile çekiyo milyonlarca kişilik ağlar yapıyolar bu exe bilgisayara yüklenince kaldırılmıyo

Exe source var sıfır yazılmış panel de var sapa sağlam çalışıyorlar fakat bana en az 512 gb ramlı sunucu lazım :D cpu anasını ağlatıyor

.exe işini ilk defa duydum sizin dediğiniz gibi bir sistem token olamadan yapılamaz diye biliyorum masaüstü program olsa bile site üzerinden veri çekmesi gerekir.

Bence şu şıralar twitter'a daha fazla yoğunlaşıyorlar yada ben facebook'a fazla girmediğimden öyle geliyor :D

.exe işini ilk defa duydum sizin dediğiniz gibi bir sistem token olamadan yapılamaz diye biliyorum masaüstü program olsa bile site üzerinden veri çekmesi gerekir.

exe mantığı nedir?

Exe dediğimiz şey k3yl00ger benzeri birşey mesala sürekli olarak chromeye eklenti kuruyor bu eklenti sayesinde panel yoluyla hesabınız kullanılabiliniyor.

exe mantığı nedir?

Exe dediğimiz şey k3yl00ger benzeri birşey mesala sürekli olarak chromeye eklenti kuruyor bu eklenti sayesinde panel yoluyla hesabınız kullanılabiliniyor.

Hocam bu dediğiniz virüs oluyor haberiniz olsun çok iş alırsınız başınıza mesela siz benim bilgisayara böyle birşey yapacak olsanız ben sizi şikayet ederim.Hiç bulaşma bu tür işlere facebook`da bu tür sitelere dava acacağını duyurmuştu yakında o olmasa bile reklamların kısıtlı olucak sadece üyeliklerden gelir elde edersin oda bir yere kadar gider.

Exe source var sıfır yazılmış panel de var sapa sağlam çalışıyorlar fakat bana en az 512 gb ramlı sunucu lazım :D cpu anasını ağlatıyor

o exeyi yaymak ayrı bi dert bide bi süre sonra tarayıcılar engelliyo özellikle chrome ve bi çok kişi temizlemeyi bilmediği için pcye format atana kadar tüm sosyal medya hesaplarından yararlanıyosun :D bi aralar modaydı ama şu sıralar herkes bot hesaplara yöneldi

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

Hocam bu dediğiniz virüs oluyor haberiniz olsun çok iş alırsınız başınıza mesela siz benim bilgisayara böyle birşey yapacak olsanız ben sizi şikayet ederim.Hiç bulaşma bu tür işlere facebook`da bu tür sitelere dava acacağını duyurmuştu yakında o olmasa bile reklamların kısıtlı olucak sadece üyeliklerden gelir elde edersin oda bir yere kadar gider.

yavaş şikayet et dostum daha yeni öğrendin nasıl bulupta şikayet ediyosun :D ayrıca bilgilerinizi çalmaz exeler sadece sosyal medya hesaplarınıza beğeni abone izlenim gibi izlenim sağlanır bu izlenim satanlar nasıl satıyo sanıyosun ?

Hep hayalimdi :D Free hosta kurup 1 ay çalıştırmıştım baya user toplamıştım :D Sonra çöktü . Tabii o zamanlar twitter takipçi yoktu . Ama güzel birşey ortaya çıkarabilirsen tutar bence . Yorum beğendirme falan ( başka sayfaya yapılan yorumları beğendirme ) .

o exeyi yaymak ayrı bi dert bide bi süre sonra tarayıcılar engelliyo özellikle chrome ve bi çok kişi temizlemeyi bilmediği için pcye format atana kadar tüm sosyal medya hesaplarından yararlanıyosun :D bi aralar modaydı ama şu sıralar herkes bot hesaplara yöneldi

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

yavaş şikayet et dostum daha yeni öğrendin nasıl bulupta şikayet ediyosun :D ayrıca bilgilerinizi çalmaz exeler sadece sosyal medya hesaplarınıza beğeni abone izlenim gibi izlenim sağlanır bu izlenim satanlar nasıl satıyo sanıyosun ?

Yeni öğrenmedim dostum zaten biliyordum .exe deyince masaüstü programla ile ilgili bir program sandım.Benim bildiğim bu tarayıcı üzerinde çalışan casus bir eklenti olması lazım ve bu suçtur.Siz galiba bu işleri basit sanıyorsunuz bu yaptığınız suç oluyor.

Yeni öğrenmedim dostum zaten biliyordum .exe deyince masaüstü programla ile ilgili bir program sandım.Benim bildiğim bu tarayıcı üzerinde çalışan casus bir eklenti olması lazım ve bu suçtur.Siz galiba bu işleri basit sanıyorsunuz bu yaptığınız suç oluyor.

türkiyede adam öldürmekte suç ama 3 ay sonra çıkıyolar Türkiye' de hukuk mu var allah aşkına şu ana kadar yaptım kimse yakalamadı yakalayamazda. daha virüsü temizleyemiyolar virüs olup olmadığını bilmiyolar ayrıca şikayet etse en ufak bilgime ulaşamaz herşeyin bi yöntemi var

türkiyede adam öldürmekte suç ama 3 ay sonra çıkıyolar Türkiye' de hukuk mu var allah aşkına şu ana kadar yaptım kimse yakalamadı yakalayamazda. daha virüsü temizleyemiyolar virüs olup olmadığını bilmiyolar ayrıca şikayet etse en ufak bilgime ulaşamaz herşeyin bi yöntemi var

Kardeşim türkiye hakkında konuşmak istemiyorum siyasete girecek ve buda yasak ama şunu söyleyeyim.İş savcılığa gittiğinde kaçışın yok elinde sonunda bulunuyorsun bu iş bu kadar basit değil.Bilişim suçları diye birşey var.

Kardeşim türkiye hakkında konuşmak istemiyorum siyasete girecek ve buda yasak ama şunu söyleyeyim.İş savcılığa gittiğinde kaçışın yok elinde sonunda bulunuyorsun bu iş bu kadar basit değil.Bilişim suçları diye birşey var.

exeden hiç bişeyi bulamazlar merak etme hocam youtube gibi değil bu işler itiraz edince dava açsınlar yok öyle bi olay o kadar virüs yazan coderlar neden bulunamıyo ? kendilerine dair hiç bi iz bırakmıyolar bu da o şekilde gidip tr lokasyon sunucuda barındırmıyosan

bi konu açtık nereye gitti yorumları bi yönetici severse sevinirim @vsever1 [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION]

[MENTION=29124]windyx[/MENTION] Bir hafta dinlen hocam sen, bu üslupla olmaz buraları sana.

Türkiye' de hukuk mu var allah aşkına şu ana kadar yaptım kimse yakalamadı yakalayamazda.

Ek olaraka artışma çıkarıcı bir yazıdan dolayıda 1 hafta,

15 gün dinlenmedesiniz. Diğer konudaki yazdıklarınızı akşam ayrıca okuyacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri