Behzat Ç Geri Dönüyor

Hepter1453

Kayıtlı Üye
Beyler sabah ntv de erdal beşikçioğlu açıkladı. Ayni kadro dizinin adi 46 tekrardan geliyor.

vatana millete hayırlı ugurlu olsun.

umarım olur olursada arkadaşlardan ricamız tvden izleyin. yoksa reytingden ucuruyolar

umarım olur olursada arkadaşlardan ricamız tvden izleyin. yoksa reytingden ucuruyolar

reyting kutusu konulan evlerin çoğunda bu dizi izlenmez senin benim izlemem birşey değiştirmiyor. Star çoğu diziyi internet sitesinden verdi geçtiğimiz sezonlarda, oradan önemli reklam geliri kazanıyor. Erdal beşikçioğlu nun oynadığı dizi zaten kolay kolay yayından kalkmaz kısa vadede.

mükemmel bi haber bu saolasın kardeşim

arkadaşlar ben hiç izlemedim diziyi önerirmisiniz acaba ? sanırım her bölüm farklı bir polisiye olay çözülüyor.

arkadaşlar ben hiç izlemedim diziyi önerirmisiniz acaba ? sanırım her bölüm farklı bir polisiye olay çözülüyor.

ben komple 5 kere bitirdim diziyi şuan 6. kez başladım tekrardan bu yorumum yeterli olur galiba

reaksiyon gibi kaliteli bir dizi çok kısa sürdü , ülkemizde genelde siyasi yapımların süresi kısa sürüyor eğer siyasi içerik olacaksa muhtemelen 20 bölümü zor görür yada kurtlar vadisi gibi , oyuncularının hükümetle boy göstermesi gerekiyor.

not:siyasi tepki olarak değil , ülkemizin medya sektörüne bir eleştiri olarak yazdım.

Erdal Beşikçioğlu'yla, Berkan Şal(Akbaba) var sanırım sadece Behzat Ç.'den

Gelsin tabiki
reytig korkusu olmayan bir kanalda yayın yapsalar süper olur

Bende diziyi 6-7 kere bitirenlerdenim hatta her 2 günde bir en az 2-3 sahnesini izlerim :)
ama malasef gelecek dizinin Behzat Ç ile fazla bir alakası yok beyler

46 Dizisi Breaking Bad dizisinin Türkiye uyarlaması olarak Star TV’de büyük ses getirecek bir iş gibi görünüyor.

46 Dizisinin Konusu İse Şöyle;

Erdal Beşikçioğlu Türkiye’nin önde gelen genetik mühendislerinden biri rolünde. Genetik mühendisi olan bir abinin, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan kardeşi için uğraşlarını ve bu sırada yaşadığı olayları konu oluyor. Kardeşinin hastalığı için tedavi nulmaya çalışırken bir çok hastaya umut olacak bir ilaç bulan genetik mühendisi bulduğu bu ilaç ve bildiği sırlar ile hem kendi hayatını hem de çevresindeki insanların hayatını etkileyecektir.

Oldukça ilginç bir konusu olan 46 dizisi ile Behzat Ç.’den tanıdığımız Erdal Beşikçioğlu’da yeniden ekranlara dönecek. Çok yüksek ücretler ile yapılan reklam tekliflerini bile reddeden Beşikçioğlu’na bu hikaye oldukça heyecan vermiş olmalı.

Dizi de Erdal Beşikçioğlu Türkiye’nin sayılı genetik mühendislerinden birine hayat verirken, Yasemin Allen’de bu genetik mühendisin hasta kardeşi rolünde izleyici ile buluşacak.

46 Yok olan dizisi hakkında gelen ilk bilgiler bu şekilde. Dizinin yayın hayatına ne zaman başlayacağı ve diğer oyuncuları hakkında henüz net bilgiler yok.

bende izlemedim ama karakterlerde o oyunculuk nedense devam ediyo Leyla & mecnun bittikten sonra ali atayın mutlu ol yeter dizisi aynı havayı bi nebze olsada verdi . oyuncuya o karakter yapıştı yani

reyting cihazı tvnize bağlı heralde :)

normal tvden ızleme reytıngı etkılemıyor sanırsam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri