Behzat Ç. (Yalandan Fragman)

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Vergo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Son düzenleme:
behzat ç'yi bitirmiş biri olarak çok beğendim editler de çok güzel anlatıma diyecek yok :D en doğal dizi :D

tebrik ederim.

Güzel yayından kalkmış içerikleri koy telif sıkıntısını biraz da olsa aza indirgersin.Tüm editi vegasla mı yapıyorsun ?

O değilde özledim Behzat Ç yi.

Son düzenleme:
Şu Arda Turan videosu türünde ki videolarınıza bayılıyorum. Bence o tür videolar üstünde yoğunlaşın.

Dikkat ettiyseniz en çok izlenen videolarınız benim bahsettiğim türün olduğu videolar. Gerçekten her biri çok güzel.

Diziyi izlemediğim için pek bir şey anlayamadım :)

behsat ç sansürsüz hd izleyebilceğim bir site var mı

Şu Arda Turan videosu türünde ki videolarınıza bayılıyorum. Bence o tür videolar üstünde yoğunlaşın.

Dikkat ettiyseniz en çok izlenen videolarınız benim bahsettiğim türün olduğu videolar. Gerçekten her biri çok güzel.

Diziyi izlemediğim için pek bir şey anlayamadım :)

hocam iyi diyorsun ama tamamen malzemeye bakıyo o iş. yani son yaptığım ahmet kural videosu örneğin, yine sansürdü ama haklı olarak çok beğenilmedi. sahne ilgi çekmedi. bulursam yapıyorum o tip videolar yine:)

Güzel yayından kalkmış içerikleri koy telif sıkıntısını biraz da olsa aza indirgersin.Tüm editi vegasla mı yapıyorsun ?

evet hocam bitmiş dizilere yöneldim. telif sorununu en aza indirmeye çalışıyorum.

Çok iyi, elinize sağlık. İzleyince canım çekti, bu dizi devam etmeliydi...

Mesajı Tapatalk ile gönderdim...

[MENTION=21319]Vergo[/MENTION] Hocam skype varsa bi eklesenize :D

on numara olmuş hocam ...elinize sağlık

frişah hayalet :D
10 numara olmuş gerçekten, elinize sağlık hocam.

bu arada hem video hemde ytpara'daki konu 301'e takılmış :D

youtube 301:
9VNm5N.png

ytpara 301:
q4vGld.png

Video çok güzel olmuş elinize sağlık, behzat ç çok ayrı bi diziydi zaten... İzlemeyenler kesinlikle izlesin

Behzat Ç ismine yakışır bir fragman olmuş. Ses ise çok orjinal olmuş.
iyi özgün adam 5 bin abone getirir. bunu sende gördüm. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri