Beklediğiniz Program Geldi (Ag)

moonvonmas

Yasaklanmış
Arkadaşlar Programı bitirdik artık Eskisi gibi bana ulaşmaya felan çalışmıyacaksınız Ag Graphic Resmi Programıdır Bilgi amaçlıdır Programı tanıtalım.

Programın ilk bölümünde tanıtım vardır.
Z1VEaG.png

Grafikerlere ulaşım ve fiyat listesi herşey sabittir.
3RaqVM.png

Üyelik Vip İçin Bölüm
Qgl75y.png

Reklam bölümleri vardır
Reklam vermek için skypeden ekleyebilirsiniz.

Referanslar herşey içindedir.

Program Bilgileri :
Boyut : 223 KB
İndirme Linki : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Virüs Total : https://www.virustotal.com/tr/url/0...172d213a36c47d707bc729f9/analysis/1411327558/

Yorumlarınız Bekliyorum. Arkadaşlar çok uğraştık böyle bir program isteyenler ekleyebilirler

Arayüz güzel, hoş. Sanırım C# ile kodladınız. Fakat ne kadar işe yarar söz konusu bilemiyorum

özürdilerim konu sahibi arkadşaım cahillime verin bu proğram ne işe yarıor :)

ah yazmak istedigim programı yapmışsınız satış yapmayı düşünüyormusunuz

Hocam tasarımsal olarak nasıl yaptınız C# merak ettiğim bir konudur pm ile görüşebilir miyiz? ve hocam başarılar

Hocam bana günde 2-3 mesaj geliyor bunu indirerek adresleri referansları ve indirimleri görebilirler ve sistem biz yaptıktan sonra adama oto gonderiyor

Güzel kardeşim ne olur yanlış anlama inan kötü niyetli söylemiyorum ama o kadar karışık ve kısa yazıyorsun ki inan senin söylediklerini anlamak için de bir programa ihtiyaç duyasım geliyor...Belli ki çok uğraşmış ve emek vermişsiniz...Belki de benimde çok işime yarayacak bir program ama Beyto hocamın da dediği gibi bu programın tam olarak ne yaptığını ne işe yaradığını pek anlayamadım...Mesela bir reklam olayı dönüyor bu reklam neyin nesidir...Biz nereye reklam veriyoruz sonra kim neyi indiriyor, youtube ile alakalı mı değil mi vs... gibi bir sürü şey birbirine karışmış durumda aklımda şu an...

Hocam tasarımsal olarak nasıl yaptınız C# merak ettiğim bir konudur pm ile görüşebilir miyiz? ve hocam başarılar

Hocam tabiki görüşelim elimden geldiği kadar yardimci olurum bu arada saolun

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Güzel kardeşim ne olur yanlış anlama inan kötü niyetli söylemiyorum ama o kadar karışık ve kısa yazıyorsun ki inan senin söylediklerini anlamak için de bir programa ihtiyaç duyasım geliyor...Belli ki çok uğraşmış ve emek vermişsiniz...Belki de benimde çok işime yarayacak bir program ama Beyto hocamın da dediği gibi bu programın tam olarak ne yaptığını ne işe yaradığını pek anlayamadım...Mesela bir reklam olayı dönüyor bu reklam neyin nesidir...Biz nereye reklam veriyoruz sonra kim neyi indiriyor, youtube ile alakalı mı değil mi vs... gibi bir sürü şey birbirine karışmış durumda aklımda şu an...
Hocam haklısınız skype eklerseniz daha rahat yardimci olurum ancak yarın anlatabilirim

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

Yorumlarınızı bekliyorum

Program üzerinden satış yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Anladığım kadarıyla siz şimdi tasarımcısınız. Müşteriler size sipariş vermek için bu programı pclerine kurarak size program vasıtası ile sipariş verecekler doğrumudur hocam.

Anladığım kadarıyla siz şimdi tasarımcısınız. Müşteriler size sipariş vermek için bu programı pclerine kurarak size program vasıtası ile sipariş verecekler doğrumudur hocam.

Doğru hocam ancak bu ilk sürümde skype ler felab yazıyor 2. Surumune çıkaracağı orada online siparis özelliği olacak

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

Yorumlarınızı bekliyorum

ilk mesajı güncelleyip de bu program youtube,facebook kapak ,profil fotosu gibi grafik işlerinizi online sipariş verip almaya yarar fiyatlar şu olacak gibi yazmazsanız anlayamayanlara daha çok cevap yazmak zorunda kalırsınız.

ilk mesajı güncelleyip de bu program youtube,facebook kapak ,profil fotosu gibi grafik işlerinizi online sipariş verip almaya yarar fiyatlar şu olacak gibi yazmazsanız anlayamayanlara daha çok cevap yazmak zorunda kalırsınız.

sende olmasan fransiz gibi bakiyodum :) . beyto sormus aciklamis ama onu da anlamadim :). ben en iyisi cikis yapiyim , kultur oranini dusurmiyim forumun bu cahilligimle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri