her ülke için oluyor mu hocam?
alman, bulgar, ingiliz, malta ve TR oldu hocam diğerlerini bilmiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her ülke için oluyor mu hocam?
alman, bulgar, ingiliz, malta ve TR oldu hocam diğerlerini bilmiyorum
10k onayi için işe yariyor mu hocam
24 Saat İçerisinde 10 K (reklam, para kazanma aktif etme) onayı nasıl alabiliriz; Taktiği var mı?
Taktigi varda 1 hafta uzerinde ayakta kalmasi sorunlu hocam
Taktigi varda 1 hafta uzerinde ayakta kalmasi sorunlu hocam
Hocam bu taktiği paylaşırsanız gerçekten bende çok sevinirim ve hatta duacınız olurum baya sıkıntıdayım bu konuda.
Hocam Selam.orada altını çizdiğim bi olay var aslında 10k için bi teknik var elimde evet 2 saat içinde onay alabiliorum fakat 1 haftadan uzun süre kanallarımı ayakta tutamıyorum die yazdım bana 10 küsür arkadaş pm atıp yöntemi sormuşlar. Bu insanlar bu yöntemi öğrenmek istiyorlarsa demek kanalları ayakta tutmanın sisteminide biliorlar ki istiyorlar ama inanırmısın kimse bana pm de bunu söylemediherkes keser misali kendine yontmaya çalışıyor. Bu ortamda ne yapabilirim ki
Hocam Selam.orada altını çizdiğim bi olay var aslında 10k için bi teknik var elimde evet 2 saat içinde onay alabiliorum fakat 1 haftadan uzun süre kanallarımı ayakta tutamıyorum die yazdım bana 10 küsür arkadaş pm atıp yöntemi sormuşlar. Bu insanlar bu yöntemi öğrenmek istiyorlarsa demek kanalları ayakta tutmanın sisteminide biliorlar ki istiyorlar ama inanırmısın kimse bana pm de bunu söylemediherkes keser misali kendine yontmaya çalışıyor. Bu ortamda ne yapabilirim ki
Hocam bildiklerim konusunda pm attım.
hocam banada lütfenHocam bildiklerim konusunda pm attım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.