Bel Ağrısı ve Sırt Ağrısndan kurtulmak isteyen varmı ? (2 Kişiye Ücretsiz)

• Kullanıcı Cems
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Cems

Kayıtlı Üye
Tikler
Mide sorunları
Bağırsak sorunları
Kas ağrıları
Eklem kireçlenmesi
Bel ve boyun fıtıkları
Erkek ve kadın üreme sorunları
Tümör ve nodüller
Migren
Skolyoz ve kifoz
Guatr ve troid sorunları
Panikatak
Uyku bozuklukları
Rızık darlığı
İşlerin ters gitmesi
Aile içi problemler
Bağımlılıklar
Ve daha birçok çözülmez denilen sorun ve sağlık sorunlarınızdan, gerçek sebeplerine inerek, hiçbir ilaç kullanmadan, telefonda terapi yolu ile dünyanın heryerinden bize ulaşarak kurtulabilirsiniz.

1 Seans Ücreti: 250 TL

Forum Dışı İletişim: Skype: i.koknar (i.koknar)

ADMİN YORUMU​
Ben seansı yaptırdım, tecrübelerimi paylaşayım;

Birincisi, Seanstan önce inanılmaz bir sırt ağırım vardı, seanstan sonra %90 bir azalma oldu. Arkadaş beni ikna etti.

İkincisi, Bilmediğiniz, araştırmadığınız bir konu hakkında olumsuz yorum yapmayın, açın google bakın, kişisel gelişim uzmanı, r2, altarnatif tıp vb.. çalışmalarla bir çok rahatsızlık gideriliyor. Tabiki ilk olarak doktora gideceksiniz o ayrı bir konu fakat insan vucudunda çoğu rahatsızlık sitres ve piskolojiden kaynaklanıyor, nasıl sitres miğde ağrısına neden oluyorsa, başka rahatsızlakara da neden olabiliyor. Bu iş için araştırın çok yüksek seans ücreti ile çalışan kişisel gelişim uzmanı var onun için haksız yere arkadaşı yargılamayın, gereksiz mesajları sileceğim, yaptırmak istemiyorsan yaptırmazsın, gelip saçma sapan yorumlar yazmassın.

Son olarak yaptırıp yaptırmamak sizin eliniz de kimse size zorla bu seansı yaptırmıyor, laf olsun diye konuya gereksiz saldıra da bulunmayalım.

iyi forumlar.

ÜYE YORUMLARI​

Merhaba arkadaşlar.
10 dk lık bir terapi yapıldı. Sırttaki ağrı biraz hafifledi. Bel ağrım vardı,her zaman ağrımıyor, ağır bir şeyler kaldırınca ağrıyor. Belle ilgili şuan bir şey diyemeyeceğim. Birkaç gün sonra bel ve sırtla ilgili durumu buraya yazacağım.

Bende arkadaşı aradım görüştük, baya ilgilendi sağolsun, yardımcı olmaya çalıştı ama ben şunu anlamıyorum burada ki bazı arkadaşlar çok fevri davranıyor, bazı hastalıkların tedavisi yoktur ve bu tip hastalıklar terapi, hipnoz vs gibi yöntemlerle tedavi edilebilir, alternatif tıp bilim dışı bir kavram değildir. Tabi burada bahsettiklerimde hastalığın tedavisi için kesin çözüm değildir, şifa Allah'tandır.

Son düzenleme:
Bende isterim sırtın sol kısmından 1 senedir ağrı çekiyorum

2 arkadaşımıza (capari_83) (xSnox) sıkıntılı olduğu konularda ücretsiz terapi verilecektir.

Terapi verildikten sonra arkadaşların yorumlarını buradan okuyabilirsiniz.

tümörü telefonla nasıl yok ediyorsunuz hocam çok merak ettim

2 arkadaşında terapileri yapılsın ve arkadaşlar bu konu altına yorumları yapsınlar ondan sonra mesajların hepsine cevap vericem hocam.

aranızda en genç benim ya keşke banada öyle bir şans verseydiniz :/
Cidden yardımınıza ihtiyacım var öğrenci olarak sürünüyorum bel ağrısı tüm hayatımı olumsuz etkiliyor teşekkürler ...

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:13 ----------

tümörü telefonla nasıl yok ediyorsunuz hocam çok merak ettim

bende merak ediyorum xd

Merhaba arkadaşlar.
10 dk lık bir terapi yapıldı. Sırttaki ağrı biraz hafifledi. Bel ağrım vardı,her zaman ağrımıyor, ağır bir şeyler kaldırınca ağrıyor. Belle ilgili şuan bir şey diyemeyeceğim. Birkaç gün sonra bel ve sırtla ilgili durumu buraya yazacağım.

fiziksel bir problemin telkin ile tedavisi bilime aykırı. Ülkemizde nedendir bilinmez alternatif tıp'a inanılmaz bir ilgi duyuluyor. Rica ediyorum bu tarz şeyler'i iddia etmeyin diğer tarafta inanmasın.

Bu konu ciddi mi yoksa r10 daki gibi Maxi Geyik tarzı bişey mi :D

Bende arkadaşı aradım görüştük, baya ilgilendi sağolsun, yardımcı olmaya çalıştı ama ben şunu anlamıyorum burada ki bazı arkadaşlar çok fevri davranıyor, bazı hastalıkların tedavisi yoktur ve bu tip hastalıklar terapi, hipnoz vs gibi yöntemlerle tedavi edilebilir, alternatif tıp bilim dışı bir kavram değildir. Tabi burada bahsettiklerimde hastalığın tedavisi için kesin çözüm değildir, şifa Allah'tandır.

İnanılmaz sırt ağrısı çekiyorum, [MENTION=62536]Cems[/MENTION] bende denemek istiyorum, Terapinizi banada yapın olumlu veya olumsuz olarak konunuza yorum yapacağım, ikna olursam konunuz kalacak, aksi takdirde konuyu kaldıracağım.

Hem bu arada ticaret yapanlar, bilerek yapmış olur.

Sırt ağrısı çok tehlikelidir. Ciğerlerden de kayanaklanabilir. Öncesinde doktora gidin arkadaşlar. Yaşadığım için söylüyorum..

şu an admine terapi yapılıyor. Maximum 1 saat içinde buraya yorum bırakır diye düşünüyorum.

konuşarak beyin düzeliyorsa sırf niye düzelmesin ? ne kadar önyargılısınız ?
belki doğrudur belki yanlış ama gelipte uzmanmış gibi konuşmuyor musunuz bitiyorum valla.
Bu kadar sığ olmayın. Cahil olabilirsiniz anlaşılır ama yarı cahil olmayın. ağrı bile beynin bize oyunu olabilir ve düzeltilir.

Ben seansı yaptırdım, tecrübelerimi paylaşayım;

Birincisi, Seanstan önce inanılmaz bir sırt ağırım vardı, seanstan sonra %90 bir azalma oldu. Arkadaş beni ikna etti.

İkincisi, Bilmediğiniz, araştırmadığınız bir konu hakkında olumsuz yorum yapmayın, açın google bakın, kişisel gelişim uzmanı, r2, altarnatif tıp vb.. çalışmalarla bir çok rahatsızlık gideriliyor. Tabiki ilk olarak doktora gideceksiniz o ayrı bir konu fakat insan vucudunda çoğu rahatsızlık sitres ve piskolojiden kaynaklanıyor, nasıl sitres miğde ağrısına neden oluyorsa, başka rahatsızlakara da neden olabiliyor. Bu iş için araştırın çok yüksek seans ücreti ile çalışan kişisel gelişim uzmanı var onun için haksız yere arkadaşı yargılamayın, gereksiz mesajları sileceğim, yaptırmak istemiyorsan yaptırmazsın, gelip saçma sapan yorumlar yazmassın.

Son olarak yaptırıp yaptırmamak sizin eliniz de kimse size zorla bu seansı yaptırmıyor, laf olsun diye konuya gereksiz saldıra da bulunmayalım.

iyi forumlar.

Güncel....

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri