Bel Ağrısı ve Sırt Ağrısndan kurtulmak isteyen varmı ? (2 Kişiye Ücretsiz)

• Kullanıcı Cems
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
konuda ne uzmanı oldugunuz hangi yöntemlerle nasıl kullandıgınızı yazın konu çok acıklayıcı olmamış geyik gibi duruyor düzenlemenizi öneririm

sınava gireceğim lütfen ücretsiz ref verin. 4 kez sınavda başarısız oldum. Stres çok var ve sınava hazırlanamıyorum.

Ben seansı yaptırdım, tecrübelerimi paylaşayım;

Birincisi, Seanstan önce inanılmaz bir sırt ağırım vardı, seanstan sonra %90 bir azalma oldu. Arkadaş beni ikna etti.

İkincisi, Bilmediğiniz, araştırmadığınız bir konu hakkında olumsuz yorum yapmayın, açın google bakın, kişisel gelişim uzmanı, r2, altarnatif tıp vb.. çalışmalarla bir çok rahatsızlık gideriliyor. Tabiki ilk olarak doktora gideceksiniz o ayrı bir konu fakat insan vucudunda çoğu rahatsızlık sitres ve piskolojiden kaynaklanıyor, nasıl sitres miğde ağrısına neden oluyorsa, başka rahatsızlakara da neden olabiliyor. Bu iş için araştırın çok yüksek seans ücreti ile çalışan kişisel gelişim uzmanı var onun için haksız yere arkadaşı yargılamayın, gereksiz mesajları sileceğim, yaptırmak istemiyorsan yaptırmazsın, gelip saçma sapan yorumlar yazmassın.

Son olarak yaptırıp yaptırmamak sizin eliniz de kimse size zorla bu seansı yaptırmıyor, laf olsun diye konuya gereksiz saldıra da bulunmayalım.

iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar.
10 dk lık bir terapi yapıldı. Sırttaki ağrı biraz hafifledi. Bel ağrım vardı,her zaman ağrımıyor, ağır bir şeyler kaldırınca ağrıyor. Belle ilgili şuan bir şey diyemeyeceğim. Birkaç gün sonra bel ve sırtla ilgili durumu buraya yazacağım.

Şu anki durumunuz nedir acaba ?

Yine ağrıyor hocam.
Arkadaşla konştum sana demo sürümü yaptık diyor.
Tekrar yapacağını söylemişti ama dönüş yapmadı. Bel ve sırt ağrıları devam ediyor yani.

Yine ağrıyor hocam.
Arkadaşla konştum sana demo sürümü yaptık diyor.
Tekrar yapacağını söylemişti ama dönüş yapmadı. Bel ve sırt ağrıları devam ediyor yani.

Bu yapılan demo çalışmaları sonuca ulaştıran değil uygulamanın ne şekilde yapıldığını göstermek için yapılan çalışmalardır. Bu tarz vakalarda 1 yada birkaç seans çalışma yapmak gerekmektedir.

Bu işin cinlerle,büyü ile manevi varlıklarla ilgisinin olmadığını göstermek maksadıyla yapılmış kısa tanıtımlardır.

bir tanıdığım kinezi terapi diye bir yöntem kullanıyodu faydasını da görüyordu yani öyle diyodu.Faydalanmak isteyen firmanın sitesini aşağıya koydum, bakabilir.

bel fıtığı

Güncel...

Sırt Ağrısı, Boyun Ağrısı şikayeti olan daha önce bizden terapi almamış en az 2 senelik ve +1000 mesaj üstü 1 üyeye ücretsiz terapi yapılacaktır. (terapi süresi 30-60 dk)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri