Bel Fıtığı Ameliyatı.

Oncelikle gecmis olsun diyorum. Yaklasik 4 yildir bel fitigi ile ugrasiyorum,isimide bu yuzden kaybettim. 2 Defa amaliyat oldum.Hala daha gecmis deyil.
Bircok arastirma yaptim ve bircok doktora gittim(Turkiye ve Fransada).

Size tavsiyem; degisik doktorlara gidip fikirlerini alin.Giderken yaninizda IRM ve SCANER cd lerini goturun.
En onemlisi bu amaliyatin geri donusu yoktur ! Elinizden geldigince amaliyattan kacinin !
Doktor derseki (bir deyil birkac doktor !) ilerde yuruyemezsin; o zaman tek care olarak amaleiyati dusunun.
Baska bir husus ise, amaliyatin hangi yontem ile yapilacagi.Acik amaliyat ve Lazer amaliyati.Kucuk bir fitik ise lazer ile olabilir,fakat fitik buyukse acik amaliyat daha etkili olucaktir.
Kesinlikle bir doktora bagli kalipta acela karar vermeyin!
Herseyden once spor yapmayi deneyin uzman bir doktorun gosterecegi sekilde.Nette de bulabilirsiniz nasil spor yapilacagini.
Havuza gidin ve zorlama yapmadan koltuk alti derinliginde bir havuzda gunluk 15-20dk yuruyus yapin(yuzun demiyorum) bacaklarini zorlamadan kucuk hareketler yapin.
Kuvvetli agri kesicileri kullanmayin !
Eyer fazla kilo varsa biraz zayiflamaya calisin.
Ani karar vermeyin amaliyat icin.Bazi doktorlar cok hevesli amaliyat yapmak icin.
Elinizden geldigince yukarda soylediklerimi yapip amaliyat olmamaya calisin.
 
Aybars akkor hocam bu işin duayeni.babam 3. Ameliyatını bu adama oldu gerisini anlatmama gerek yok sanırım.
Ameliyat olacaksa bile doktor çok önemli içerde parça kalıyor vb. Eskisinden daha beter oluyor.fulya da kendi yeri var gidin bir şey kaybetmezsiniz.

mobil mesaj
 
Merhaba Arkadaşlar,

Babamda yaklaşık 1 yıldır bel fıtığı var, fakat hayatını olumsuz yönde hiç bir etkisi ağırısı yoktu şu anda ise son 1 haftadır ayağında inanılmaz bir ağrı mevcut. Yarın ameliyat ettirmeyi düşünüyoruz.. Bu rahatsızlığı atlatan, bu ameliyatı olan yada istanbulda önerebileceğiniz beyin cerrahı var mı? Şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

büyük gçmiş olsun hocam bende de vardı uzun boylu insanlarda zaten oluyor genlede 3 sene marmarisde sahilde çalışdım sabah öğlen akşam dubalara kadar yüzer gelirdim en son MR tertemiz çıktı ben oyle atlattım ama şanlıydım tabi
 
Merhaba Arkadaşlar,

Babamda yaklaşık 1 yıldır bel fıtığı var, fakat hayatını olumsuz yönde hiç bir etkisi ağırısı yoktu şu anda ise son 1 haftadır ayağında inanılmaz bir ağrı mevcut. Yarın ameliyat ettirmeyi düşünüyoruz.. Bu rahatsızlığı atlatan, bu ameliyatı olan yada istanbulda önerebileceğiniz beyin cerrahı var mı? Şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

Hocam babamda da bel fıtığı var.Bir tanıdığımız sakın ameliyat olma yoksa bir bacağın kısa kalır demiş.Babam ameliyat olmadı.Eğer ameliyat olacaksanız doktorunuza mutlaka sorun.
 
Merhaba Arkadaşlar,

Babamda yaklaşık 1 yıldır bel fıtığı var, fakat hayatını olumsuz yönde hiç bir etkisi ağırısı yoktu şu anda ise son 1 haftadır ayağında inanılmaz bir ağrı mevcut. Yarın ameliyat ettirmeyi düşünüyoruz.. Bu rahatsızlığı atlatan, bu ameliyatı olan yada istanbulda önerebileceğiniz beyin cerrahı var mı? Şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

doğan abi bir arkadaşım oldu çok pişman. 2. yi olcak şimdi. Sürekli korse takıyor beline yük binmesin diye ama o da yatamıyor hatta yürüyemiyor bile bir bacağını yerde sürüklüyor. Risklerini iyi araştırın abi aman diyim. Çok geçmiş olsun, ben de tanıdık bir kaç doktora sorarım olayı.
 
Hocam bende de 2 yildir bel fitigi var yolda yurumekte , merdiven cikmakta zorluk cekiyorum , nefesim kesiliyor bagzen kendimi o kadar cok yorgun hissediyorum ki kalkacak halim olmuyor doktor ameliyat edemeyiz dedi sebebi ise yuruyemiyecek noktaya gelinceye kdar ameliyat etmiyorlar zaten lazer ile oluyorsun ve 5 dakika suruyor hatta 3 dakika ben bizzat gordum istanbulsa ozel en iyi hastaneye git ama arastirma hastanesine git diyer hastaneler kotu.
 
benim arkadaşım 5 ay önce oldu. Tavsiyem Acıbadem Maslak Hastanesindeki Prof Dr. Serdar Özgen'e bir gözükmeniz. Eğer ameliyata ihtiyacı varsa babanızın zaten ameliyat der kendisi. Ben de sırtdımda fıtık-omurga eğrili gibi birşey için kendisine gittim arkadaşımdan sonra. güven veriyor konuşmaları. arkadaşım da ona ameliyat oldu. şu an herhangi bir sıkıntısı yok. Ama özel hastane olunca biraz pahalı oluyor. Bence 300-400 liraya kıyıp, emar görüntüleriyle birlikte bir şekilde en azından ona gözükmenizi tavsiye ederim. kafanızdaki soruları güzel güzel cevaplar.
 
Arkadaşlar uzun zaman bende ağrılarla uğraşıyordum 3 gün önce MR çektirdim.
2 boyun fıtığı 1 bel fıtığı çıktı.
Çok ağrım yok ama sağ kısımda böbrekden öne doğru bir ağrım var pek bel ağrı gibi durmuyor bu ağrısı nerden baksan 1 sene çekiyorum gitmediğim doktor kalmadı en son bunlar çıktı büyüme aşamasında sizce ne yapmak gerek ?
Ameliyatlık değil dedi doktor .
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri