Belediye Otobüsü Kavga ettim.

günde az 10 kişi otobüsün aynasını kırıyordur, birşey olmaz

Hocalar selam

2 saat önce otobüs önüme kırdı , az daha vuruyordum . Birden kırması beni o an fazla sinirlendirdi. Arkasından bağırdım , oda camdan kafasını çıkarıp bana doğru birşeyler deyince aracımla yanına gittim. Camdan ne yapıyon ne ediyon dememe kalmadı , gel lan gel gel deyip beni ateşledi. Arabadan inip yolcu binme bölgesinden tam içeri giriyordumki yolcular tuttu ,zaten o anda kendimi frenlemek zorunda kaldım . Otobüsünde içinde adama saldırmak olmazdı. Geri arabama giderken yine birşeyler dedi ve o an öfkeyle kaputa tekme attım . İçeri girmemek için kendimizi frenledik ama gittik kaputa vurduk anasını satayım.Arkasından anneme küfr edince sol taraf camından buna yumruk sallama başladım , içeri kaçtığı için hepsi boşa gitti. O an sinirle hatırlamıyorum ama istmeyerekde dikiz aynasını indirmişim. Büyük bir ihtimal kolum çarptı. Ortada şahitler var ama tutanak tutulmadı. Şimdi geldim eve , şimdi diceksiniz ki yapmasaydın etmeseydin.Adamın o tepkileri beni ateşledi ,şuan benim derdim adamla ettiğim kavga değil o otobüse verdiğim zarardır. Orda kamu arabası değilde başka araç olsaydı aynı durum yine olurdu.Yani kamu malına diye kastım yoktu. Ne olur , ne olucak ?

İşin kötü tarafı da ben evden işe işden eve giden adamın , kimseyle muhattab olmam, hep kafam eğik gezerim. Kısacası Asosyalim. Bir tane çekili resmim bile yoktur. Şimdi Haberlere çıkarsak , youtubelara çıkarsak ne yaparım , nasıl bir ruh halinde olucam bilmiyorum.

Not: tutanak tutulmadı . Ben gittikten sonra tutturmuş olabilir

Rica : lütfen giydirip , bindircekseniz laf sokcaksanız özelden yazın.

Haberlere çıkarsan

Hemen bitane youtube kanalı açıyorsun 100k aboneyi geçmese bile onay tiki alıp o kanalı güle güle kullanıyorsun :D geçmiş olsun bu arada

Bunda can sıkacak bisey yok ya.Cok cok kamu malina verdigin zarari tazmin ettiriler.Onada ugrasmazlar.bosuna uzmeyin kendinizi

Haberlere çıkarsan

Hemen bitane youtube kanalı açıyorsun 100k aboneyi geçmese bile onay tiki alıp o kanalı güle güle kullanıyorsun :D geçmiş olsun bu arada
100k aboneyi gecmeden haberlere cikarsan onay tikini nasil aliyorsun hocam

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de olsam aynısını yapardım. Şahitler o adamın küfür ettiğini de biliyor, yalan mı? İkiniz de haksızsınız yani bir şey olmaz.

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben 200-300 abone ile de onay tiki alanı gördüm ama haberlere çıkmakla ne alakası var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri