Belgesel Yaptım Ya La :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Konu silinebilir dislike vermekten başka birşey bilmeyenlerle video paylaşanda suç zaten.. Neyse...

Son düzenleme:
Seslendirmeleri sen mi yaptırdın hocam eğer öyleyse harika olmuş. Pazartesi gel national geographic te işe başla.

Dışarı çıkıcaktım bakayım dedim , izlediğim bölüme kadar gerçekten süper olmuş . Adam yapmış dağılın :D

bence o değil hiç bir türkün sesi öyle olmaz, olamaz, olmamalı :D tebrik ederim çok iyi

Ortada ciddi bir emek var.
İnşallah karşılığını fazlası ile görürsün

Azıcık Türk geni taşıyan hiç kimse bu aksanla konuşamaz :D. Video mükkemmel olmuş, sürükleyici. Ellerine sağlık

Gayet güzel sizinle gurur duyuyoruz :)

Seslendirmeleri sen mi yaptırdın hocam eğer öyleyse harika olmuş. Pazartesi gel national geographic te işe başla.

seslendirme on numara sizin sesiniz acaba

Dışarı çıkıcaktım bakayım dedim , izlediğim bölüme kadar gerçekten süper olmuş . Adam yapmış dağılın :D

bence o değil hiç bir türkün sesi öyle olmaz, olamaz, olmamalı :D tebrik ederim çok iyi

Ortada ciddi bir emek var.
İnşallah karşılığını fazlası ile görürsün

fiverden mi seslendirme aldın, eğer seninse ses süper :D

aksan türk aksanı değil :D

Azıcık Türk geni taşıyan hiç kimse bu aksanla konuşamaz :D. Video mükkemmel olmuş, sürükleyici. Ellerine sağlık

Seslendirme God Of War'ı seslendirenlerden biri mi? Yoksa senmi süper olmuş :D

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun... Seslendirmeye gelince hayır ben değilim text to speach ama nasıl demeyin meslek sırrı :)

Hocam sankı kendımı televizyonda belgesel izliyormus gibi hissettım gerçekten çok güzel olmuş eline emeğine sağlık

Ses onun değildir ya :D Yalnız telif olayı inşallah canınızı sıkmaz. İş çok profesyonelce olmuş hocam :)

ZJyPMo.jpg

text to speach mi ? meslek sırrı mı ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri