Belgesel Yaptım Ya La :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana göre daha kullanışlı birçok insan hala camtasia kullanıyor ona bakarsan.. ben premier de kullanırım after effectte ama en basittinden premier'in çıktı dosyaları çooook büyük.. bu bile sony vegasa geçmem için yeter.
Simdi hocam sagolasin ben bu videoyu spamladimda,Sen kendininkini gizliye alsan rica etsem:D Orjinali varken index alamiyorumda.:) Sen kendine baska yaparsin.:):D

Yok üstad sabahtan bu yana, bi dünya prg indirdim olmuyor senin yaptığın gibi.

Başka birşey var, ama trojan felan yediysem senden bilicem :)

ne indirmeye çalışıyorsun dostum sony vegas kullanıyorum ben montaj görüntüsünü bile ekledim :D :D hem niye trojen yiyorsun temiz kaynaktan indir hadi yedin niye beni suçluyorsun :D

ne indirmeye çalışıyorsun dostum sony vegas kullanıyorum ben montaj görüntüsünü bile ekledim :D :D hem niye trojen yiyorsun temiz kaynaktan indir hadi yedin niye beni suçluyorsun :D

Pistonsoft Text to Speech Converter
IVONA Reader
Bunların dil paketleri vs vs

montaj görüntüsünü kaçırmışım sanırım,

Elbette videonun tüm aşamaları önemli ve de tarafınızdan çok profesyonelce hazırlanmış. Ama ses olayı burada çok belirleyici bir etken, işi alıp götürmüş, daha ne diyim. Keşke şu top 10 projenize dahil olaydım, olaydım da bunları birinci elden öğreneydim :(

Pistonsoft Text to Speech Converter
IVONA Reader
Bunların dil paketleri vs vs

montaj görüntüsünü kaçırmışım sanırım,

Elbette videonun tüm aşamaları önemli ve de tarafınızdan çok profesyonelce hazırlanmış. Ama ses olayı burada çok belirleyici bir etken, işi alıp götürmüş, daha ne diyim. Keşke şu top 10 projenize dahil olaydım, olaydım da bunları birinci elden öğreneydim :(

kısmet artık başka projelere hocam ne yapalım :D

Ben seslendirmeyi merak ettim. :)

Bu arada zeki hocam alışveriş sitesinin silderinde. 1000 x 295 4-5 tane kapak şeklinde resme ihtiyacım var. Bir ara konuşalım.

Son düzenleme:
10 numara beş yıldız olmuş kardeşim birde ses sana ait sandım bi hayranlıkla izledim hepsini

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri