@bemonth isimli uyeden hepinizin huzurunda ozur diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K.B.A.Ç

Yasaklanmış
Arkadaslar ben bir hata yaptim ve azda olsa tartisma konusu actim sonra dusundumki arkadas benden daha hakliydi onu bunu birakalim suanda arkadasa isim dustu sizce beni affedermi veya kendimi nasil affettirebilirim

Arkadaslar ben bir hata yaptim ve azda olsa tartisma konusu actim sonra dusundumki arkadas benden daha hakliydi onu bunu birakalim suanda arkadasa isim dustu sizce beni affedermi veya kendimi nasil affettirebilirim
İşin düşmese adam haklı olmayacaktı dimi :)

Post kasmamak icin alinti yapmiorum kendisi benden 10 yas buyuk bir abim nasil telafi edebilirim bu drumu

İşin düşmese adam haklı olmayacaktı dimi :)

Hocam onunla az cok alakasi bile yok arkadasin acti konulari gordum elinden geldgince burda yarfim etmeye calisiyor Owen adli uye yuzunden tartismistik dun birseyler yazdim oda cevap verdi ve onun cevabi daha mantikli geldi bana gerci oda bilmiyordu benim uzun zamandan beri bu forumda oldugumu ve diger hesabimin ceza aldigini

yok artık :) dostum saçmalama, gerek yok böyle şeylere. affettim tamam :P

İşin düşünce hak veriyorsan, hiç etik bir durum degil.Özür dilemek için konu açmış gibisin ama aslında adama işin düşmüş, kendimi nasıl affettiririm diye uğraşıyorsun.Hata üstüne hata...

İşin düşünce hak veriyorsan, hiç etik bir durum degil.Özür dilemek için konu açmış gibisin ama aslında adama işin düşmüş, kendimi nasıl affettiririm diye uğraşıyorsun.Hata üstüne hata...

Hocam ne yapayim yani tum gercekleri soyluyorum burda hic olmassa yalan konudmaktan daha iyidir dogrular

Adam Affetmiş :) İşini gör sonra yine Konu aç :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri