ben açıyorum yt kapatıyor

• Kullanıcı by3kk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

by3kk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 4 aydır videoyap kullanarak çalışıyorum başlarda ortak client kullanıyordum kanallarım kapanıyordu. 30 kanal açıyorsam 2 3gün geçiyor 30uda aynı anda kapanıyordu. sonra client tek kanal açma başladım bi süre kanallarım kapanmadı 15 gün civarı. tam kazanç elle tutulur miktara çıktı. bu seferde adsenseye bağlı olan kanallar kapandı bağlı olmayanlar kapanmadı . yeniden başladım yeniden toplu bişekilde kapandı artık ben açıyorum youtube kapatıyor ben açıyorum onlar kapatıyor.
her gmaile girerken ip+ccleaner+yac+wipe+mac değiştiriyorum. kanallarımı pars dan onaysız alıp(özellikle onaysız alıp tek telefon numarasıyla 2 değil 1 kanal onaylıyorum ki arada bağlantı kalmasın diye) videoypta günde 49dan fazla video kesinlikle yüklemiyorum hiç dünya engeline denk gelmiyorum videoları güzel seçiyorum yani. kanallarıma hiç telifde gelmiyor şansmıdır nedir. ama spamdan toplu şeklde kapanıyor.

bütün kanallarım kapandığı içn sıfırdan başlayıp 25 kanal daha açmıştım 3 gün oldu olmadı hepsi kapanmış 3 yada 4 kanal kalmış onlardan 2si adsenseye bağlı değil videoyapa bağlı(demekki videoyapta sorun yok doğal olarak) 1 taneside ne adsenseye bağlı nede içinde video var(demekki adsenseyle alakası yok çünkü adsenseyle ilişkisi yok)
yani bu durumda benim aklıma gelen sadece çerezleri tam olarak silemiyorum.

zaten 2 den fazla gmai açamadım buzamana kadar .ne silersem sileyim telefonla onay istiyor 3. gmail açışımda demekki çerezlerde sıkıntım var . çerezlerden nasıl kurtulurum portablemi yapmalıyım. bilgisayarın bir kimliği varsa youtube bunu anlarmı acaba iyi akşamlar?

Gmailleri kendin açıyorsan açmayı bırak satın alıp öyle dene birde. Eğer satın alıyorsan satın aldığın maillerde de sıkıntı olabilir anlattığına göre. Çünkü herşeyi doğru yapıyorum diyorsun o zaman tek sorun mailler..

Bir kere yaptığın spam ise eğer kapanmalar muhakkak olacaktır.. Önemli olan kapanmaları minimuma indirmek.. Birde eranın botunu dene bakalım..

hocam gmailleri satın alıyorum kendim açmıyorum. ama bu konudaki fikrim. ben gmail açamıyorum 2 den fazla açamadım hep telefon onayı istiyor demekki temizliği iyi yapamıyorum . kanal satın aldığım kişi temizlik iyi yapıyorki tıkır tıkır açıyor. kendim açamıyorsam çerez vs poroblemi varsa kanallar arasında geçiş yaparkende aynı problem kapanmaya sebeb oluyor olablir diye düşünüyorum

Bide Pars senden başka kimsenin kanalı kapanmıyor diyor :) Hocam senin sorununda mail satıcısını değiştir . Bende 80 kanal aldım bu kişiden ve kapandı .

Bir kere yaptığın spam ise eğer kapanmalar muhakkak olacaktır.. Önemli olan kapanmaları minimuma indirmek.. Birde eranın botunu dene bakalım..
hocam adam videoyapa baglı kanalım kapanmamıs diyor sen botu degistir diyorsun. ayrıca spam saglam calıstıgı muddetce neden kanal kapanması yasasınki muhakkak yasayacaksın diyorsunuz. sorun spam calısmakta degil bircokkisinin ortak sıkıntısı kanal kapanması ama cozemiyor kimse yakında toplu sorun olcak bilginize.

not: 2 videoyap 1 yutubum botum var her iki botlada actıgım kanallarımın profil resimleri unleme dusuyor. tel dogrulaması yapmasam kanallar ucacak botla alaalı bi durum degil.

Gmailimide Kendim Açarım Herşeyimide Kendim açarım Ama GOOGLE herşeyi Baglantımızı Nasıl bulur anlamıyorum GOOGLE Clean Kullanarak Onaya bile Takılmıyorum . ? çook şükür sık kapanmam yok ama 1 ayda bir kapanma beni geriyor resmen ya

hocam adam videoyapa baglı kanalım kapanmamıs diyor sen botu degistir diyorsun. ayrıca spam saglam calıstıgı muddetce neden kanal kapanması yasasınki muhakkak yasayacaksın diyorsunuz. sorun spam calısmakta degil bircokkisinin ortak sıkıntısı kanal kapanması ama cozemiyor kimse yakında toplu sorun olcak bilginize.

not: 2 videoyap 1 yutubum botum var her iki botlada actıgım kanallarımın profil resimleri unleme dusuyor. tel dogrulaması yapmasam kanallar ucacak botla alaalı bi durum degil.

Ben edindiğim tecrübeye göre bir yorum yazdım.. Sana göre botla alakalı olmayabilir :)

Videoyap sahibi valla efkarlanıyor, sürekli aynı konu :D

Videoyap sahibi valla efkarlanıyor, sürekli aynı konu :D
videoyap yüzünden sevgilim terk etti
arabam motor yaktı
hava hep yağmurlu
videoyap yüzünden internetimin portu bozuldu
hatta geçenlerde nişan bozdu bi arkadaş
benzine zam olaylarında da videoyap var kesin
hocaya gittim geçen okutayım diye oda sana videoyap musallat olmuş dedi
deniz suyuda videoyap yüzünden fazla tuzlu bu sene ahh ahh

videoyap yüzünden sevgilim terk etti
arabam motor yaktı
hava hep yağmurlu
videoyap yüzünden internetimin portu bozuldu
hatta geçenlerde nişan bozdu bi arkadaş
benzine zam olaylarında da videoyap var kesin
hocaya gittim geçen okutayım diye oda sana videoyap musallat olmuş dedi
deniz suyuda videoyap yüzünden fazla tuzlu bu sene ahh ahh

Geçen ay ülkenin yarısında elektrik gitmesi de videoyap serverleri yüzünden olabilr

farklı bot denedinizmi ? demo alıp uploadextra ve diger botuda bi deneyin. .

açıkcası ben botla ilgili olduğunu pek zannetmiyorm . arkadaşların dediği gibi ya benim internet sağlayıcımla alakalı yada çerez muhabbeti olmalı çünkü bu botu kullanıp ayda doktor maaşı kazanan arkadaşlarım var. bilmiyorum belki yanılıyormdur ama diğer botuda denicem bugün

açıkcası ben botla ilgili olduğunu pek zannetmiyorm . arkadaşların dediği gibi ya benim internet sağlayıcımla alakalı yada çerez muhabbeti olmalı çünkü bu botu kullanıp ayda doktor maaşı kazanan arkadaşlarım var. bilmiyorum belki yanılıyormdur ama diğer botuda denicem bugün
Kendi sorunun cevabini vermissin. Iki kanal ust uste acamiyorsan google yakaliyor demek ki. Iyi temizleyemiyorsun. Ccleaner siliyorum diyorsunda gelismis/cerezler den google sitelerini cikardin mi mesela cerezleri tutuosa ccleanerla temizlemenin bi anlami kalmiyor. Videoyapta api client hepsini degistir bir kere daha. Ayrica onaysiz aldigin yere sor androidden mi aciyor. Bu ara androidden acilanlar kolay enselenio.

galiba androidden açyor çünkü izin verilern uygulamalarda android oluyor. token verirken orda görüyorum. firefox ayarlarını söylendiği şekilde kullanıyorm. google clean kullan diyor arkadaşlar bide onu deneyip kanal açmaya calışacağm . eğer kanal açabilirsem çerez sorunundan kurtulmuşumdur. şimdi başlyorm bakalım.

botla hiç bir alakası yok. parstan bizde kanal aldık bi anda 15 tanesi gitti. başka birinden al bnce

galiba androidden açyor çünkü izin verilern uygulamalarda android oluyor. token verirken orda görüyorum. firefox ayarlarını söylendiği şekilde kullanıyorm. google clean kullan diyor arkadaşlar bide onu deneyip kanal açmaya calışacağm . eğer kanal açabilirsem çerez sorunundan kurtulmuşumdur. şimdi başlyorm bakalım.
Android görüyorsanız androidden açılmıştır. Bilmeyenler ve merak edenlerde kanalları nerden açılmış diye bakmak isterlerse Google Hesap ayarları -Cihazlar burada da gözükür eğer android gözüküyorsa androidten açılmıştır hesaplar.. Geçenlerde @Web_Scripti Hocanın da bu konuyla alakalı açıklamaları oldu. Android ile açılmış kanallardan hayır gelmez. Özelliklede seri şekilde açılıyorsa..
http://www.ytpara.com/videoyap/7126...uygulamasi-ile-kanal-acilmalarina-dikkat.html

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri