ben açıyorum yt kapatıyor

• Kullanıcı by3kk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Sorun gmail'lerinde, sende değil.

başka birinden al on on yirmi yirmi başkalarından al mailden mi anlarsın

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 03:02 ----------

videoyapda kanal alsat var ordan al kapanırsa garantiside var

başka birinden al on on yirmi yirmi başkalarından al mailden mi anlarsın

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 03:02 ----------

videoyapda kanal alsat var ordan al kapanırsa garantiside var
Kanalalsata da androidten kanal açıp ekleyenler var hocam.. Geçenlerde buyfullchannelden aldığım kanal androidden açılmış

Android ile acılan maili tavsiye etmiyorum.

Edit: Konuyla ilgili pm atıyorum kendi yöntemimi konu sahibi kontrol edersen sevinirim.

Son düzenleme:
videoyap yüzünden sevgilim terk etti
arabam motor yaktı
hava hep yağmurlu
videoyap yüzünden internetimin portu bozuldu
hatta geçenlerde nişan bozdu bi arkadaş
benzine zam olaylarında da videoyap var kesin
hocaya gittim geçen okutayım diye oda sana videoyap musallat olmuş dedi
deniz suyuda videoyap yüzünden fazla tuzlu bu sene ahh ahh

:) Senin bu tür mesajlarına bitiyorum ya. Ciddi anlamda bir radyo programıyla görüşmeni öneririm. İşe iyi maaşla kesin seni alırlar. Yt kazancını bilmediğimden şuan için birşey diyemem ama yt birgün duman olduğunda görüşmeni öneririm.

Çok hızlı düşünüp bir çok seneryo üretebiliyorsun.

arkadaşlar 4 aydır videoyap kullanarak çalışıyorum başlarda ortak client kullanıyordum kanallarım kapanıyordu. 30 kanal açıyorsam 2 3gün geçiyor 30uda aynı anda kapanıyordu. sonra client tek kanal açma başladım bi süre kanallarım kapanmadı 15 gün civarı. tam kazanç elle tutulur miktara çıktı. bu seferde adsenseye bağlı olan kanallar kapandı bağlı olmayanlar kapanmadı . yeniden başladım yeniden toplu bişekilde kapandı artık ben açıyorum youtube kapatıyor ben açıyorum onlar kapatıyor.
her gmaile girerken ip+ccleaner+yac+wipe+mac değiştiriyorum. kanallarımı pars dan onaysız alıp(özellikle onaysız alıp tek telefon numarasıyla 2 değil 1 kanal onaylıyorum ki arada bağlantı kalmasın diye) videoypta günde 49dan fazla video kesinlikle yüklemiyorum hiç dünya engeline denk gelmiyorum videoları güzel seçiyorum yani. kanallarıma hiç telifde gelmiyor şansmıdır nedir. ama spamdan toplu şeklde kapanıyor.

bütün kanallarım kapandığı içn sıfırdan başlayıp 25 kanal daha açmıştım 3 gün oldu olmadı hepsi kapanmış 3 yada 4 kanal kalmış onlardan 2si adsenseye bağlı değil videoyapa bağlı(demekki videoyapta sorun yok doğal olarak) 1 taneside ne adsenseye bağlı nede içinde video var(demekki adsenseyle alakası yok çünkü adsenseyle ilişkisi yok)
yani bu durumda benim aklıma gelen sadece çerezleri tam olarak silemiyorum.

zaten 2 den fazla gmai açamadım buzamana kadar .ne silersem sileyim telefonla onay istiyor 3. gmail açışımda demekki çerezlerde sıkıntım var . çerezlerden nasıl kurtulurum portablemi yapmalıyım. bilgisayarın bir kimliği varsa youtube bunu anlarmı acaba iyi akşamlar?

Hiç yönetici desteğinden bu konuda bir iletişimin oldumu hocam? desteğin anasayfasındaki üyelik id'ni yazarmısın. [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] arkadaşımızda 13.04.2015 tarihinden bu yana her türlü yöntemde sıkıntı yaşadığını dile getirdi. Kendisi uzman kanal açıcıdır. Kendi sattıklarında değil kendi kullandıklarında sıkıntı oluyor. Açıkcası ben şuana kadar 2000 e yakın kişinin kapanma sorununu çözdüm/giderdim. Fakat 2014'de 3 arkadaş, 2015 de 1 arkadaşınkini çözemedim(Navi1337'yi hesaba dahil edecek olursam. Henüz test ediliyor).

2 ay gerçek hayattan bir arkadaşım aynı dertden çok yanıyordu. Evde 2 bilgisayar varmış. Birisi kardeşinin birisi kendisinin. Kendisinin eklediği istisnasız 4-5 gün içinde toplu olarak kapanıyormuş. Kardeşinin ki ise ayda 100 kanal açıyor 2-3 tanesi kapanıyormuş. Bende kardeşinin kanal açışını, kullanışını bıkmadan 1 gün boyunca izle dedim. Sonuç 0, yine kanalları kapanmış. Bu kez dedimki, kardeşinizle 10 gün bilgisayarları değiştirin dedim. Sonuç olumlu, kardeşi bu kez kapanma yaşamış. Kendisinin 30dan fazla kanalının hiçbirine birşey olmamış. Sorun anlaşıldıki bilgisayardan. Format at dedim, atamam lisanslı excel v.s. var keylerini kaybettim dedi. Firefoxu, internet explorer, chrome u sil, tekrar kur dedim. Yaptı sonuç değişmedi. Denetim masasından herşeyi sil dedim, tekrar sadece firefoxu kur dedim. bakıyorum 2 ayda 190 kanal yapmış. Tabii sildiği kanal varmıdır bilemiyorum ama kanal takibinde 190 aktif kanalınını son 2 aya ait yaptığnıı görüyorum. 2 aydırda destekden sesi çıkmıyor. Bunu neden anlattığıma gelince, google bu tür %100 her yeni kanalı kapatıyorsa bilgisayarda bir tür yazılım vardır.

Mesala bir örnek vereyim arkadaşlar.
Firefox açık, çerezleri sildiniz veya gizli sekme ile kanalınıza girdiniz. Kanalınızla alakalı iş yapıyorsunuz. Firefoxdan giriş yaptığınız o anki ip adreside 111.111.11.11 olsun. O anda chrome tarayıcısı ilede farklı bir sitede birşeyler yapıyorsunuz, fakat google'a girmiyorsunuz. Ne anladım ben bu işten? Chrome açıken bir yere girmeye gerek yokki. Senin ip adresini gönderir zaten.

Bu tür toplu yakalanmalarda en büyük nedendir chrome'u kanal harici işlerde kullanmak.

Bir anda topluca kanal kapanmanın altın kuralları:
1) Kanal şifrelerini aynı girmeyiniz.
2) Kanal kurtarma maillerini aynı girmeyiniz.
3) Kanal kurtarma telefonunu aynı girmeyiniz.
4) Bu adresten kanala erişim sağlayabilen. Bot ve partner haricinde uygulama olmasın.
5) Chrome'un pcde durması hata silin.
6) Çerezleri silmeden veya tarayıcının gizli sekmesini kullanmadan kanallara girmeyiniz(her kanal giriş çıkışı veya oluşturulmasında)
7) Ip adresini değiştiriniz. Sabit ip adresiniz varsa ücretsiz proxy kesinlikle kullanmayınız.(Tarayıcılardaki eklentiler ile ücretsiz proxy baş duşmandır. Aynı iplerle 10 larca kanala giriliyor.) [Her kanal giriş çıkışında kesinlikle değiştiriniz.]

Durumuna üzüldüm hocam inceleme yapmadıysam inceleme yapmak isterim.

:) Senin bu tür mesajlarına bitiyorum ya. Ciddi anlamda bir radyo programıyla görüşmeni öneririm. İşe iyi maaşla kesin seni alırlar. Yt kazancını bilmediğimden şuan için birşey diyemem ama yt birgün duman olduğunda görüşmeni öneririm.

Çok hızlı düşünüp bir çok seneryo üretebiliyorsun.

Hiç yönetici desteğinden bu konuda bir iletişimin oldumu hocam? desteğin anasayfasındaki üyelik id'ni yazarmısın. [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] arkadaşımızda 13.04.2015 tarihinden bu yana her türlü yöntemde sıkıntı yaşadığını dile getirdi. Kendisi uzman kanal açıcıdır. Kendi sattıklarında değil kendi kullandıklarında sıkıntı oluyor. Açıkcası ben şuana kadar 2000 e yakın kişinin kapanma sorununu çözdüm/giderdim. Fakat 2014'de 3 arkadaş, 2015 de 1 arkadaşınkini çözemedim(Navi1337'yi hesaba dahil edecek olursam. Henüz test ediliyor).

2 ay gerçek hayattan bir arkadaşım aynı dertden çok yanıyordu. Evde 2 bilgisayar varmış. Birisi kardeşinin birisi kendisinin. Kendisinin eklediği istisnasız 4-5 gün içinde toplu olarak kapanıyormuş. Kardeşinin ki ise ayda 100 kanal açıyor 2-3 tanesi kapanıyormuş. Bende kardeşinin kanal açışını, kullanışını bıkmadan 1 gün boyunca izle dedim. Sonuç 0, yine kanalları kapanmış. Bu kez dedimki, kardeşinizle 10 gün bilgisayarları değiştirin dedim. Sonuç olumlu, kardeşi bu kez kapanma yaşamış. Kendisinin 30dan fazla kanalının hiçbirine birşey olmamış. Sorun anlaşıldıki bilgisayardan. Format at dedim, atamam lisanslı excel v.s. var keylerini kaybettim dedi. Firefoxu, internet explorer, chrome u sil, tekrar kur dedim. Yaptı sonuç değişmedi. Denetim masasından herşeyi sil dedim, tekrar sadece firefoxu kur dedim. bakıyorum 2 ayda 190 kanal yapmış. Tabii sildiği kanal varmıdır bilemiyorum ama kanal takibinde 190 aktif kanalınını son 2 aya ait yaptığnıı görüyorum. 2 aydırda destekden sesi çıkmıyor. Bunu neden anlattığıma gelince, google bu tür %100 her yeni kanalı kapatıyorsa bilgisayarda bir tür yazılım vardır.

Mesala bir örnek vereyim arkadaşlar.
Firefox açık, çerezleri sildiniz veya gizli sekme ile kanalınıza girdiniz. Kanalınızla alakalı iş yapıyorsunuz. Firefoxdan giriş yaptığınız o anki ip adreside 111.111.11.11 olsun. O anda chrome tarayıcısı ilede farklı bir sitede birşeyler yapıyorsunuz, fakat google'a girmiyorsunuz. Ne anladım ben bu işten? Chrome açıken bir yere girmeye gerek yokki. Senin ip adresini gönderir zaten.

Bu tür toplu yakalanmalarda en büyük nedendir chrome'u kanal harici işlerde kullanmak.

Bir anda topluca kanal kapanmanın altın kuralları:
1) Kanal şifrelerini aynı girmeyiniz.
2) Kanal kurtarma maillerini aynı girmeyiniz.
3) Kanal kurtarma telefonunu aynı girmeyiniz.
4) Bu adresten kanala erişim sağlayabilen. Bot ve partner haricinde uygulama olmasın.
5) Chrome'un pcde durması hata silin.
6) Çerezleri silmeden veya tarayıcının gizli sekmesini kullanmadan kanallara girmeyiniz(her kanal giriş çıkışı veya oluşturulmasında)
7) Ip adresini değiştiriniz. Sabit ip adresiniz varsa ücretsiz proxy kesinlikle kullanmayınız.(Tarayıcılardaki eklentiler ile ücretsiz proxy baş duşmandır. Aynı iplerle 10 larca kanala giriliyor.) [Her kanal giriş çıkışında kesinlikle değiştiriniz.]

Durumuna üzüldüm hocam inceleme yapmadıysam inceleme yapmak isterim.

Hocam bende videoyap kullanıcısıyım ve genelde kapanıyor kanallar vds ile çalışırken hiç kapanma yaşamazdım ama sistemimi videoyap`a oturtmaya çalışıyorum yoksa tekrar vds ile devam edeceğim.Hocam size tek sorum var ortak client mi kullanmalıyım yoksa her kanal için o mail adresinden client mi almalıyım ? Buna göre denemeler yapacağım.

bu 49 video efsanesini kim çıkardı merak ediyorum. hocam çalışma yönteminiz güzel ama bir kaç kanalınızı da başka bir botta deneyin.

Biz yine uctuk :D pcye tekme atacam en son

Telefondan gönderildi.

gmaileri kimden alıyrorsunuz pm atabilirmisniz ?

"bütün kanallarım kapandığı içn sıfırdan başlayıp 25 kanal daha açmıştım"

burdanda bişeyler cıkartırabilirisniz artık :)
25 nedir.. 3-4 ile bile yetinen var 1 vds'de.

biraz ağırdan alın. kanalı actınızmı hemen spamlamayın bi otursun . ve şifreyi hemen değiştirmeyin oda spam olarak algılanabilir.

resmi kaldır öncelikle içeriklerini ifşa etme. ayrıca resimlerden bakarak söylüyorum o kategorilerde bir kanala o kadar video basılmaz.

@desperado596

resimde içerikten bişi anlaşılmıyor ki kategori belli olsun . kanal adı yazıyor sadece .

deneme amaclı bastım videoları hocam neeler izlencek diye. resimde baktıysanız kaanalların yarısında 0 video var yinede kapandı. kategoriyle video basmayla alakası yok kapanmaların. geçen gün de aynısı oldu.

kapanmalar tamemen gmail ile alakalı bence. farklı kişilerden gmail aldm onları denicem bakalım sonuc ne olucak.

birçok kanal satıcısından 10ar 10ar kanal al
gene videoyapla yüklemeye çalış, aynı çalışma şeklinle

ve portable tarayıcı kullan

Kardesim biz her kanal icin IP degistiriyoruz yine kanallar kapanıyor.
Siz VDS'den aynı ip ile onlarca kanal acıp yükleme yapıyorsunuz.
Su isi cözsem bende VDS alacam fakat videoyap varken almam heralde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri